Какъв крем за лице използвате? – 19

• 75 846
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
light beam, радвам се. : ) С кое не си съгласна? Може да си променя мнението, приемам идеи.

Днес поръчах Kiehl's Ultra Facial Cream Spf 30 (125 мл, не знам защо, ама имам фетиш към големите опаковки...) и Kiehl's Wrincle reducing eye cream, понеже моето Виши ще свърши до края на другата седмица, а очният и той е към края си. Надявам се да остана доволна.

# 466
Здравейте,попаднах на нова българска марка козметика, да сте я ползвали?
https://shimani.bg/

# 467
Здравейте дами ! Тъй като незнам как да опиша кожата си ви качвам снимка и търся съвети за почистващи ,кремове и квото се сетите за борба с пъпки и петна лунички и всякакви гадове по лицето .. Иначе съм на 27 с нормална уж кожа ..

# 468
Суха, проблемна.
За луничките и петната: крем със защитен фактор и антиоксиданти (подобряват действието на фактора, поне 30спф). На клиник има един гел Superdefence spf40, той е за мазна кожа, но и за първи следи от стареенето. Хидратира добре.

Всъщност не знам ти какво ползваш, до колко пари...
Според мен ти трябва яка доза хидратация, от нея (хиалурон например) може и пъпчиците да се оправят (то не е акне при теб май, но не съм лекар. Изглежда ми дехидратирана кожата). Ако ядеш сладко, спри.

П.С. петната може да се появят и при хормонални промени доколкото знам, евентуално може да разпиташ гинеколога си или кожен лекар. Иначе аз лятото ставам цялата на лунички по носа и горната част на скулите, дори и с 50ти фактор....просто си е ген май. През студените сезони се махат, особено ако ползвам нещо с вит. Ц и избелващи съставки.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 21:50 от snowwhite12

# 469
Някой от вас ползва ли козметиката на Гала и какво мислите за нея?

# 470
Суха, проблемна.
За луничките и петната: крем със защитен фактор и антиоксиданти (подобряват действието на фактора, поне 30спф). На клиник има един гел Superdefence spf40, той е за мазна кожа, но и за първи следи от стареенето. Хидратира добре.

Всъщност не знам ти какво ползваш, до колко пари...
Според мен ти трябва яка доза хидратация, от нея (хиалурон например) може и пъпчиците да се оправят (то не е акне при теб май, но не съм лекар. Изглежда ми дехидратирана кожата). Ако ядеш сладко, спри.

П.С. петната може да се появят и при хормонални промени доколкото знам, евентуално може да разпиташ гинеколога си или кожен лекар. Иначе аз лятото ставам цялата на лунички по носа и горната част на скулите, дори и с 50ти фактор....просто си е ген май. През студените сезони се махат, особено ако ползвам нещо с вит. Ц и избелващи съставки.

Сладко да ям , ще го спра , а иначе досега ползвах на авен хидратиращия .. Само хидратиращи кремове си вземам ама незнам някакви маски ли също да започна

# 471
Ами... не знам как може да те посъветва някой адекватно. Да, маски винаги е добре (аз не правя други освен почистващи де, но си е до избор). Единственото, на което да заложиш според мен, е защитен фактор за петната. Все пак една рутина за кожата не се изгражда от днес за утре, още по-малко някой може да ти я предложи наготово. Трябва си желание, експериментаторски дух, евентуално и някой излишен лев за продукти.
Вземи по-добър крем (клиник според мен ще ти свърши работа), спф, прави маски-с хума, може хидратиращи...Евентуално пробвай серум с вит.Ц и хиалурон.

# 472
Ами... не знам как може да те посъветва някой адекватно. Да, маски винаги е добре (аз не правя други освен почистващи де, но си е до избор). Единственото, на което да заложиш според мен, е защитен фактор за петната. Все пак една рутина за кожата не се изгражда от днес за утре, още по-малко някой може да ти я предложи наготово. Трябва си желание, експериментаторски дух, евентуално и някой излишен лев за продукти.
Вземи по-добър крем (клиник според мен ще ти свърши работа), спф, прави маски-с хума, може хидратиращи...Евентуално пробвай серум с вит.Ц и хиалурон.
Благодаря ти 🌷

# 473
Да, проба-грешка е с козметиката.Ретиноиди, пептиди, ресвератрол, ниацинамид, киселини...Зависи какво ще се хареса на  кожата.

# 474
Мдаа, и аз се боря със суха и дехидратирана кожа, откакто се помня, особено зимата. На мен например хиалуроновата киселина не ми помага особено, затова пък маслата ми действат добре. Проба-грешка си е отвсякъде.

# 475
Здравейте, дами някоя от вас ползвала ли е, козметиката на Eucerin и какво Ви е мнението , на 32 г. съм

# 476
  • на дъното
Здравейте, дами някоя от вас ползвала ли е, козметиката на Eucerin и какво Ви е мнението , на 32 г. съм
Ползвала съм доста продукти 🙂За мен лично е добър бранд.Всичко по принцип е много индивидуално 🙂🤗

# 477
И аз съм ползвала доста неща, от всичко съм доволна.

# 478
Благодаря, Ви а ползвали ли сте околоочния крем, тъй като от Кройтерхоф усещам парене на очите и някакъв сърбеж около очите

# 479
Здравейте от този бях доволна Eucerin Hyaluron-Filler , докато този Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity  на мен ми лютеше. Да, всичко е индивидуално и без проба не става. За околоочни винаги искам тестери, явно очите са ми по-чувствителни.

Общи условия

Активация на акаунт