Много мина, мъничко остана, ще ставам ЯНУАРСКА мама

• 17 610
  • 268
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Здравейте, майчета! Първо да се присъединя към благопожеланията за Елеонора marriedЧестита годишнина и на КийРен  1dating Галина, добре дошла в отбора на девойките newsm03 Май само дето се притеснявахме в началото, че ще са малко януарските момиченца! За килограмите - аз май продължавам да водя първенсвото с +14 newsm45 Днес бях на консултация и доки като ме видя, направо щеше да припадне. Каза ми, ако не отслабна, поне да опитам да ги задържа. Моята девойка се очертава да бъде едричка като татко си и май ще се наложи да играе скалпела Weary Но дори и да е така, важен е крайният резултат. Не помня кое точно мамче се интересуваше от обилно безцветно течение - аз също имам такова от време на време и днес питах доки дали е нормално. Тя ме успокои, че в такива моменти влагалището увеличава секрецията си. Дори ми предложи вагинали табетки, но каза да не бързаме с тях, ако нямам някакво парене или щипане. И накря - специални благодарности на Ним, която както винаги се е справила блестящо с резюмирането на темата от училището. За майчетата извън София това е много важно, защото за съжаление ние все още си нямаме такива училища! Хубав ден на всичи sun

# 121
О супер!Радвам се за тези,на които им личи бременността!Дано и моята проличи най-сетне,все-пак съм в 6 месец.Не е шега работа!

# 122
KayRenn, честита годишнина!   bouquet Жалко, че си забравила почерпката добре щяхме да се подсладим.

Качила съм снимките от днес, а някой хора ги снимат с камера! Нещо светлината не е добре, ама съм ги качила да похвалим нашта гордост Ивонска.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2006, 15:05 от galina_dimova

# 123
  • София
galina_dimova, мерси, че си се погрижила отново за снимките! Както е видно - приличам на косатка, но пък суетата ми е задоволена - ще покорявам Белгия! Mr. Green

# 124
  • ville de Quebec

тялото се лекува по-лесно от психиката!!!! Mr. Green

ivonska, страхотно казано! Много съм съгласна Laughing

# 125
  • София
Здравейте!
Вече съм в София и имам нет от 2 часа!!!
Само дето съм болна и ми е кофти... Wink
Тук има още поне месец довършителни неща в апартамента, но не се плаша. ще стане малко по малко.

# 126
Здравейте момичета!
Искам да Ви попитам или да споделя нещо.
Това е втората ми бременност, но с първата не съм имала такъв проблем.Коремчето ми се стяга напоследък доста често, не е като контракции, но е доста неприятно, а всъщност не е и болезнено.Док ми каза да пия нош па при стягане, а да се обадя ако стане болезнено, но мен доста ме притеснява това положение.Някоя от Вас има ли подобен проблем или да е чувала нещо от рода.
Ще Ви бъда благодарна, ако ми отговорите!

# 127
  • София
Точно контракции е това, но безболезнени.

# 128
  • София; Дружбето
Мдам, стягането си е контракция. Аз ги получавам на ден по незнам колко пъти. Ако не е болезнена няма страшно Peace

# 129
  • София
Клеми, добре дошла виртуално!  Heart Eyes

KayRenn, да сте живи и здрави и двамата и да остареете заедно ви пожелавам!   bouquet

Аз не виждам снимката от виртуалната почерпка на KayRеnn, не ми се зарежда!  Crossing Arms

Ивонска, раздуй малко инфо кво ви питаха и вие кво ги насолихте  Wink

# 130
Здравейте и от мен, мили мами.

Първо искам да честитя годишнината на KayRenn и да и пожелая още много години по толкова щастлив семеен живот!
Както и честита девойка на Галина!

А сега да ви се оплача: Днес бях на консултация и като се качих на кантара направо   smile3556 - за един месец съм +6кг, а моят кантар показва само 2-3. И може би освен на корем съм качила и на задник, затова там ми се появиха стрии, въпреки упоритото мазане (с какво ли не).
На  bombs също съмнаедряла доста, даже се чудя вече какво да си купувам, тъй като нищо не мога да трая  newsm78 .
Но ще я избутаме още малко ... януари наближава baby

stefani29, аз имам такъв проблем. Това наистина са контракции, въпреки че няма болка.
Аз съм така от 1 месец и пия освен НО-ШПА и МАГНЕРИЧ. Лекарите ми казаха (даже днес ми напомниха) да ставам от леглото предимно до тоалетната, но аз гледама просто да не се презорвам.

Turn-l Turn-l Turn-l

# 131
KayRenn, малеееее какви сладки нещица #Crazy Хайда тогава ще почерпипш на златната ви сватба Joy
Ивонска , ама голяма си свежарка, все успяваш да ме разсмееш. Апропо за какво е това интервю??

# 132
  • София
Деси, честита годишнина! На 11.09 и ние имахме, ама нали нямхме нет тогава, не съм се отчела с почерпката!!! Ходихме на рибен ресторант! Crazy

# 133
  • София/Варна
Благодаря, момичета, за милите пожелания Simple Smile!
Ние тая годишнина поне ще сме заедно (за първи път) - 2 дни след сватбата мъжо летя за Израел по работа, ден преди първата ни годишнина го засилиха в Нигерия. Сега за първи път имаме възможност истински да се израдваме на празника си и аз си пожелавам оттук нататък все да го посрещаме заедно. Simple Smile

stefani29 не се притеснявай - важното е да са прекалено начесто контракциите и естествено да не са болезнени. Моят лекар изрично ме разпитва на последния преглед за това.

# 134
Благодаря Ви!

Малко се по успокоих!

Общи условия

Активация на акаунт