🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 26 493
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Още преди да свали "главата" на Бебето Криско, ми направи впечатление по-нескопосаното му поведение на сцената и се учудих за миг как преди ми се е струвал толкова забавен Къци. После му видях крачетата и разбрах, че не е Къци. Grinning

# 136
Още от рекламата, когато обявиха, че панелист ще е Бебето, а не Къци, беше ясно,  че друг ще се появи под маската.
Не му се получи на Криско определено, можеше поне да изпее нещо, че да има някакъв смисъл обличането на този костюм.

Азис наистина е страшен образ, харесва ми, много добре му пасва, Алекс също е добро попадение.
Миналия сезон панелът ми беше по-скучен и сухарски.

# 137
Аз пък мисля , че миналите панелисти бяха по компетентни, вряли и кипяли в тези среди и с повече познания. Тези сега залагат повече на шоуто, забава , от колкото на аргументи.

# 138
Аз предния сезон не го следях сериозно, към средата ме грабна, но впечатлението ми е, че тогава много повече се правеха на ударени и даваха напълно абсурдни предположения, въпреки че участникът беше лесно разпознаваем.
Докато сега се дават по-точни предположения, макар да залагат повече на шоу. С изключение на Владо Пенев, разбира се. 😁

# 139
И аз не съм гледала първия сезон, само отделни клипчета в YouTube и ми е трудно да преценя. Но едно е ясно, Гала е интервюирала всички участници многократно, тя ако не може да навърже уликите, то кой... Правят се. И предишното жури, и сегашното.

# 140
Сиви, черни с цветни черти, черни. Той да няма само един чифт маратонки!

Кой е казал, че има само едни? Коментираше се, че е бързал, бяха зумнати едни от танци. Защо да не е възможно да не ги е сменил? Да е танцувал с тези с които е дошъл!!!

# 141
  • Испания
Да, това е идеята, че не е сменил маратонките. Но на снимките в профила му в инстаграм не е само с едни маратонки.

Както и да е. Не обичам да обяснявам.

# 142
Тъй, обувките на Баба Яга са различни не само вчера, ето доказателство:

Първо предаване

Второ предаване

Трето предаване

Четвърто предаване

Пето предаване

Шесто предаване

Седмо предаване

Осмо предаване

# 143
  • Испания
Скрит текст:
От всички панелисти/така ли ги наричате Grinning/ най-зле беше Криско. Не може да завърже едно изречение, много злобно и високомерно държание. Сигурно се е ядосал, че са го объркали с Къци или просто си е такъв. Ще ме извини, но не може да му стъпи на малкия пръст, нито по талант, нито по нищо.
Това си го помислих още като качи онова хапливо стори след като разкриха Къци.
Криско изглежда кофти човек като цяло и си личи, че известността му е замаяла главата.

Не е кофти човек и се държеше нормално. Не знам какво сте видели, аз не видях никакво високомерно държание.

# 144
Скрит текст:
От всички панелисти/така ли ги наричате Grinning/ най-зле беше Криско. Не може да завърже едно изречение, много злобно и високомерно държание. Сигурно се е ядосал, че са го объркали с Къци или просто си е такъв. Ще ме извини, но не може да му стъпи на малкия пръст, нито по талант, нито по нищо.
Това си го помислих още като качи онова хапливо стори след като разкриха Къци.
Криско изглежда кофти човек като цяло и си личи, че известността му е замаяла главата.

Не е кофти човек и се държеше нормално. Не знам какво сте видели, аз не видях никакво високомерно държание.
Оо, имаше, имаше. Не беше на кеф, гадно държание демонстрираше, заяждаше се с Азис и Геро. Понякога някои коментари могат да са "хапливи", но забавни, но при Криско нямаше такова нещо. Беше си кофти да се гледа такъв киселяк.

# 145
Цитат
Мисля, че е достатъчен фактът, че на Геро(а и не само на него) му стана неприятно от тъпия Крисков коментар. Няма друг гост-панелист досега, който да е имал толкова неприятно излъчване.

# 146
Да, това е идеята, че не е сменил маратонките. Но на снимките в профила му в инстаграм не е само с едни маратонки.

Както и да е. Не обичам да обяснявам.

И аз не обичам да обяснявам, но в случая мисля, че се налага. Нещо ми се струва, че не ме разбираш. Какво като не е само с едни маратонки? Сред тези няколко може да са и въпросните!

# 147
Май разгадахми коя е Хищницата, а?

# 148
Това го повторихме 100 пъти вече. 😃 Няма как, или е тя, или е някоя неизвестна. Други не останаха.

# 149
Май разгадахми коя е Хищницата, а?

А наградата от конкурса за красота не я намирам никъде?!

Общи условия

Активация на акаунт