🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 751
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Викаш как ще е под съмнение, ама и при теб го има като гледам. Ами нали се чудим за Ягата Боби ли е, не е ли. Та има фактори където се появяваха да не е той. Макар , че за мен няма съмнение за останалите участници вече кои са.
Ако ти е харесало представянето на маската, какво значение има кой се крие под нея?
Именно.

# 376
Ами има значение, защо идеята е да те заблуди някой, когото познаваш, до такава степен да се е прикрил, че да не го разпознаеш. Както беше с Къци.
Като сложат неизвестен човек естествено, че никой няма да го разпознае след като не го познава по принцип.
Така и аз мога да отида да пея, но не вярвам да останете очаровани от участието ми. 😁

# 377
Ами има значение, защо идеята е да те заблуди някой, когото познаваш, до такава степен да се е прикрил, че да не го разпознаеш. Както беше с Къци.
Като сложат неизвестен човек естествено, че никой няма да го разпознае след като не го познава по принцип.
Така и аз мога да отида да пея, но не вярвам да останете очаровани от участието ми. 😁

Имай си повече вяра. 🤪

# 378
  • София
Защо? Ако се представиш с форумното име. 😂 Пък другите нека се чудят коя си. 😂😂😂

# 379
Сигурна съм,че и по-хубаво пееш от Златния!

# 380
Не се знае преди да сме те чули.
Аз бих искала по-голяма изненада, като имаше мисля,че в гласа на Русия ли беше самият Путин беше пял. Нещо такова.

# 381
Аз бих искала по-голяма изненада, като имаше мисля,че в гласа на Русия ли беше самият Путин беше пял. Нещо такова.
Опазил ни Господ,политици да ни пеят!

# 382
Едно от най-шокиращото падане на маска в американското шоу беше точно на политик. Сара Пейлин- бивш губернатор на Аляска и кандидат за вицепрезидент. Лично аз наистина зяпнах, като я видях. Simple Smile

# 383
Едно от най-шокиращото падане на маска в американското шоу беше точно на политик. Сара Пейлин- бивш губернатор на Аляска и кандидат за вицепрезидент. Лично аз наистина зяпнах, като я видях. Simple Smile

И аз също.Но в Бг много ме съмнява това да се случи.Нашите са се взели много насериозно,а пък в Щатите на доста известните личности не им пука,а и си личи, че доста се забавляват.

# 384
Това с Путин беше само като пример. Не е задължително да е политик. Може и някой известен доктор, или някой друг известен нетипичен като певец.

# 385
Като Валентин Михов в предния сезон Simple Smile само това не. Моля!

# 386
Дами, имате ли представа къде са качени миналите епизоди (от трети до шести)? В novaplay има само последните излезли, а аз искам да гледам и предходните, защото не съм запозната с всички улики.
П.С. Макаронът и Булката 100% са съответно Десислава и Невена Цонева. Ръстът на Десислава и гласът на Невена на могат да се сбъркат. За Хищницата нямам идея... Уликите с Велико Търново и с четирите единици много ме объркват. Знам само, че не е Райна, защото не отговаря на условието с възрастта (около 30 години), докато Християна Лоизу пасва на това описание... Объркана съм. Grinning А за Баба Яга е ясно, че е актьор. Първоначално мислех, че е Иван Юруков, заради изпълнението на "Sweet Dreams", но коментарите Ви все повече ме уверяват, че е Боби Турбото. Които и да са хората под маските, ще се радвам да има изненади.

# 387
Каква е била уликата с Търново, пропуснала съм.
Иначе, Невена Ц. е учила финанси в тукашния университет- Търновския, една година, после е отишла да учи в София.

# 388
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Единственото, от което ще зяпнем е като видим Десислава без грим и със смачкана коса. Други изненади няма да има.

# 389
  • София
Е, той премиерът нали ни пя "Корона, чао!" от джипката, сега ще потърся видео Wink

Общи условия

Активация на акаунт