🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 625
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Испания
Вие пък! Не познавате ли Златина?

# 706
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Някой може ли да ми обясни какви са тия "подбрадници" плексигласови, които се носят от голяма част от публиката? Едва ли заместват маска, защото не стигат и до средата на устата. Явно имат функция за която не успявам да се сетя?!
Ако се поставят правилно си вършат работа, но там в предаването повечето са ги сложили за да отбиват номера.

Шлемовете вършат работа, ако се ползват заедно с маска.

Вършат абсолютно същата работа като маските. Няма смисъл да носиш маска и шлем едновременно.  И двете служат да пресекат силата на издишвания от теб въздух, за да не се насочва директно към близко стоящ човек до теб. Само, че когато шлема се носи като козирка, той вече не върши никаква работа.

И при шлема и при минишлема пак повтарям всичко зависи от това да са поставени правилно!
Това абсолютно не е вярно, но нито имам желание да влизам в дискусии, нито тук е мястото.
Като не искаш да влизаш в дискусии, не се изказвай като последна инстанция.

# 707
Оставете Златина на мира, тя си чака Маги в панела, завалийката... 😃

# 708
  • Испания
Да запазим за историята безумните прически на водещите!

# 709
Оставете Златина на мира, тя си чака Маги в панела, завалийката... 😃
И Рачков под маската на Баба Яга Simple Smile.

# 710
Коя е Златина и къде я сърби?

# 711
  • Испания
Коя е Златина и къде я сърби?

Всепризната интернет звИздЪ от близкото минало, отчаяно Флюбена в Слави.

Скрит текст:
Ти си далеч от мен!
А сърцето ми невинно ,желае да те усеща всеки ден!
Да те милвам и целувам ,да знам че си мой ,защото в моите мисли си моя герой.
Човека ,който обичам ,мъжа с красивите очи,очи които ме привличат,които са мили и добри...
Желая всеки ден в тях да се поглеждам и в чувството ,
че ме обичаш да се оглеждам!
Искам те да си в моите ръце и да потъвам в тях до забрава...
Да ме любиш с палави ръце и да ме караш до полуда да те желая...
Мечтая милите ти думи да ги чувам всеки миг ,да усещам че и аз те правя щастлива.
Обичам те!

https://www.google.com/search?rlz=1C1GCEA_enES917ES917&sxsrf … dUDCA0&uact=5

Преди пишеше в темите за ББ, отличавайки се с правописа и това, че не отговаряше на никого в темите. По-късно се пресели във ФБ. Има си специфични проблеми жената.

# 712
Тази ,ако не бъркам се появи в ББ и яростно защитаваше Гъмов .Но по начина на изразяване и списването,достигнахме до заключението ,че има някакъв ментален проблем.
ПП.опс,аз бъркам значи.Смайлс нали имаше една такава в ББ?

# 713
  • Испания
Тази ,ако не бъркам се появи в ББ и яростно защитаваше Гъмов .Но по начина на изразяване и списването,достигнахме до заключението ,че има някакъв ментален проблем.
ПП.опс,аз бъркам значи.Смайлс нали имаше една такава в ББ?

Не, не. Не бъркаш. Тя е.

# 714
Златина явно визира моя милост - първа споменах тук името на Боби за образа на Баба Яга и не спирам да го повтарям като папагал без човка Grinning

# 715
  • София
Убау де, тая Златина какво общо има с маскираните?

# 716
Златина явно визира моя милост - първа споменах тук името на Боби за образа на Баба Яга и не спирам да го повтарям като папагал без човка Grinning
Значи и ти трябва да порепетираш за "опулено лице" ,според нея.А и още сума ти народ,освен мен и теб!Да оставим женицата на мира.Едва ли си заслужава да я коментираме повече:).

# 717
Видях ѝ коментара във Фейса. Тя твърди, че Баба Яга е Асен Блатечки. Е, все тая, да мисли каквото си иска.

Наистина би било хубаво всички да се опулим от падането на една от останалите маски на финала... Много ми се иска да има още изненади. Макар че е малко вероятно.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 15:21 от Lilly_85

# 718
Ама то и аз тъй, и фотка ви турих да видите колко си приличат двемцата, ма не ми ловите вяра, ама хааа......Ей, го, и жИната ви гу казва същото!
Ей те ги е, кат две капки вУдЪ! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 719
Хаха, като Златният и Мон Дьо. Колко хора твърдяха, че това бил той, щото видиш ли лицата си приличали.

Сега чета във Фейса коментарите. Да ви кажа, Булката е Луна, Хищницата е Луна, Баба Яга е Борис Солтарийски. Ох, майкоооо... Колко сме се заблуждавали.

Общи условия

Активация на акаунт