💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 82 294
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Гледах снимките на участниците в Колумбийското шоу и коментарите на Тодор. Ако той смята, че за Игри на волята трябва само едната гола сила и добра физическа подготовка греши. За такива качества има друго шоу - IRON MAN. Омръзна ми от дребното му хитруване, омръзна ми от фалшивото му понятие за чест, омръзна ми от вечното му омаловажаване на чуждия успех и качества и величаенето на неговите собствени.  Другите участници са ми толкова бозави и безинтересни, дори и Ваня, която в един момент нещо изтрещя и се заяде с Катерина. Може да са си имали реплики, но аз видях само едно злобно заяждане. До този момент Ваня ми беше малко по-симпатична, защото оцеля при масирана атака от страна на Тодор и мишкуването на останалите Ловци.
На фона на това безличие Катерина явно изпъква, което много дразни. Не съм и фен, но в случая ако говорим само за воля, то нейната е класи над останалите.
Това е моето мнение, не претендирам за единствено и абсолютно точно. Така виждам положението.

# 91
Скрит текст:

Скрит текст:
Ами не точно, на много места посвещават победата или наградата си (дори и на Оскарите 🙂)на хора, които са живи, здрави и прави!
По този начин изразяват своето уважение, респект и/или  принос на  човека.
Няма лошо, стига да е чисто и искрено.
Нямам предвид, че посвещават победата на някого, а жеста в буквалния, а не преносния смисъл.

Жест е движение, най-често на ръцете, с което се придава по-голяма изразителност на речта или се изразява чувство, желание и под.; изразително движение, най-вече на ръцете.
👍Разбрах те!
Но Влади е жандармерист! При мъжете под пагон така се отдава чест/почит.

Оооооооооооооооох, жена на военен съм.

Написах аз какво чувствам, гледайки сцената. Не е задължително друг да има същите чувства.

Приятна вечер!
Точно така-чувствата и симпатиите са индивидуални и не ангажирам никого с моите! Пусни го и на съпруга си, да видим какво ще каже!(моят каза каквото написах,показах му клипа после).
Знам какво е жест, но благодаря за пояснението.

Хубава вечер!💐👭

# 92
Марешка с ново име /май с нова физиономия/ и нов клип

Боже, Боже!

Уа! Open Mouth
Все едно не е тя. Никога нямаше да се сетя, че това е Марешка... то и сега не ми прилича.

# 93
А за визитките - още едно доказателство, че са измислени от портиера...
Мазното каза, че не е модел. Той и “готин“ не е, ама това си е лично усещане.
Толкова и “пилота“ явно е пилот. А Йоана е в Щатите, ама дали верно УЧИ в Йейл май не е много сигурно.

Николай веднъж е бил да го снимат, затова го пишат модел. Той действително не е такъв. Просто е сервитьор засега.
А Ивайло е пилот в малка авиокомпания.
Йоана учи в Йейл, живее на общежитие там, че дори и за да си помага, работи определени часове в кампуса Simple Smile

# 94
Според мен Чудо и Боби няма да са победители, защото влязоха по-късно и би се възприело от някои като леко несправедливо.
Марешка певица ли е пък сега?

# 95
Хич не го виждам тошката тука:
https://fb.watch/1Wxzi140EE

# 96
  • Испания
Скрит текст:
Според мен Чудо и Боби няма да са победители, защото влязоха по-късно и би се възприело от някои като леко несправедливо.
Марешка певица ли е пък сега?

Прави се на такава.

Сещам се за отговори на участници в ББ, които питаха защо влизат в къщата: "Влизам, за да намеря себе си".
Може и Марешка да мисли, че е намерила себе си. А дано, ама надали!

# 97
  • Sofia
Благодаря за новата тема! Peace

Моят личен "Топ 3" е силно феминистичен тази година – Катя, Йоанна и Ваня. Grinning Която и от трите да спечели, ще се радвам. Но за краен победител също бих приела Джери, Милен или Чудомир.

Николай прилича на пиколо на снимката, публикувана в края на предишната тема.

А Йоана е в Щатите, ама дали верно УЧИ в Йейл май не е много сигурно.
Тя често пуска видеа от Йейл, едва ли има шанс да лъже.

# 98
  • София
И аз благодаря за темата.
В моята тройка влиза Катя, Чудо ,Милен.

# 99
  • Sofia
Смайли,за пореден път благодаря за грижите и труда,които полагаш! newsm51

В анкетата гласувах за Милен,Чудо и Боби /за да има трети/.
Най-малко искам да спечелят Тодор,Вайс и Ваня /в този ред/.Подготвени са физически,но са ми мега неприятни.

п.п.Марешка и Амелия-Мира за една година са станали неузнаваеми.

# 100
Спойлер, на който попаднах в ИГ профила на Тодор.

Скрит текст:
Следващия отпаднал е Тодор, победител бил Любомир
.

# 101
Аз пък за толков месеци и толкова теми така и не успях да схвана тоя хейт към  Вайс. Помня от него едно кофти изказване по адрес на Влади, казано под афект, и толкова. За мен е удоволствие да го гледам в игрите. Също така не съм съгласна, че Тодор е само гола сила. Той е бърз, издръжлив, с добро кардио, справя се и на баланс, а както видяхме, и на логически игри. С Ваня са ми, като цяло, еднакво комплексни. Сам се закопа с поведението си, но като играч за мен си остава удоволствие да го гледам, също.
Не разбирам и хейта към Милен. Решил да се държи с мъжете ловци. Е, и? Какво толкова странно има в това? Ако реши да се държи с жените, какво би променило това?
Харесвам и не харесвам всички по равно (Йоанче, без тебе).

# 102
  • Sofia
Спойлер, на който попаднах в ИГ профила на Тодор.

Скрит текст:
Следващия отпаднал е Тодор, победител бил Любомир
.

Скрит текст:
А по какъв начин по-точно беше поднесен спойлерът? Ужас, ако действително е Любо, никак няма да съм доволна – не ми допада, и това е! Confounded
По-назад имаше спойлер, че следващият отпътувал е именно Любомир. Grinning Пълна каша с тия спойлери!

# 103
То накрая все някой спойлер ще се окаже верен, защото се изброиха всички възможни сценарии.Joy

# 104
Гласувах за Ваня, Милен и Бобката щото за тях ще се радвам най-много, но нямам нищо против да спечели който и да е с изключение на Тодор, Катя, Вайс, Лазаринката.
А какво мисли продукцията е друг въпрос. С нищо не могат да ме учудят. Все пак - най-много ще ме изненадат ако е лазаринката.

Идва ли ви наум че тия "спойлери", отговори на въпроси и "тайни разкрития за кухнята на шоуто" по ИГ и ФБ са по всяка вероятност също режисирани и част от договорите им.
Мисля че един нормален човек влиза в такова шоу не за да спечели, да не говорим пък "да открие себе си" а да види какво е, как е, да се позабавлява. Или пък защото е гледал и смята, че може да се справи много по-добре... Пък каквото стане.

За мен и двата отговора - "влязъл съм да спечеля"  и "влязох за да открия себе си" са еднакво плиткоумни.

Аз се виждам по-добре от тях понякога, но понякога (даже повечето) виждам че щях да съм по-зле. Често,  разбирам кое е най-добрия начин, казвам си че щях да направя така и въпреки това нямам увереност че щях да победя. Дали бих влязла - по-скоро да. Но когато ме питат защо - от началото до края ще отговарям едно и също - да видя как е, да видя как бих се справила.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 02:22 от Soney

Общи условия

Активация на акаунт