🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 185
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 620
Кадър на Мара с гьостерицата си плаче за корица на темата. Joy

# 1 621
  • София
Кадър на Мара с гьостерицата си плаче за корица на темата. Joy
Абсолютно. Тоя удар бие и лопатата, която удари Стоян на Дая. По-бързо да излизат от Фермата...живи, здрави 😁

# 1 622
  • София
Ох, тук съвсем на чат го ударихте... Директно прескачам вече.

Не вярвам Надя да пише тук. Профила е от 2008 г. но всъщност може всичко, кой знае. По-скоро иронично го каза.
Ако е все пак тя, макар да се съмнявам да и кажа, Наде и ти си имаш фенове, спокич, не си сама в океана от хейт. Simple Smile

# 1 623
Бобчо, Бобчо - с хубавите обички от пирони, той.
Мамин сладък
Искаше ми се Боби да се окаже не-ром преди края на формата, осиновен, или нещо друго. Ама няма да стане...

# 1 624
  • Варна/Амстердам
Фермата-Пътят към една мечта...

-Сезонът е наш!Урааа...-провикнаха се  Калоян и Петър.
-Кой ви е позволил на вас да ходите на финал?-попита Надето учудено.
-Еми не е ОК това...-рече Дайчето.
-Малей, ши ви ударя ена сопа и ши въ вградя в печката, чуати ли ма?-изръмжа Марето.
-Юхууу!-провикна се Ванчето.
-Ааа, змия!!!!-извика уплашено Милена-А, Надежда ти ли си? Уплаши ма!
-Чакай, Миленче, ще хвърля една шепа брашно, за да си отиде страха от теб!-рече спокойно фермерския баяч Стоян.
-Мен никой тук не може да ме убеди, че не е влязъл само заради парите!-рекна Надето и напъха лъжица с мед в устата на Боби.
-Ма, Надежда, къв тий проблема на тебе?-попита Миленчето.
-Не, не, не съм ОК с това...-рече Даяна
-Дайчеее, красавице, многу та харесвам, ама ней кът преди вечи. Многу ви са дразним с Ванчиту, да знайш!-с мрънкащ глас каза Данчо магьосника и закопча пижамата.
- Кой е тоз Васил Ипралов, бе, кАжи честно?!-попита Ванчето.
-Ни знам кой е, ама ако съй скрил във вълната, ши му ударя ена сопа или ши му прережа венити, чуаш ли, ма?!-тросна се Мара и започна да остри ножа си.
-Момчета, ставайти да работим! Плочите нас чакат...-рече Боби.
-Абе, Бобка, успокой се! Калояне, обличай абитуриентския костюм и наливай коняка!-произнесе се Петър-Аз съм зодия телец и тази вечер ще се забавляам!
-Не съм ОК с това!-каза Дайчето

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 20:52 от voxxymoxxy

# 1 625
Дзак! На последният пИчели ли се играе тук?
Юхуууи! 🤣
А забравих, коментирайте ли Мара като шибна Калоян, същият излизайки от вълната леко се поклащаше от удара.

# 1 626
voxxymoxxy  много добро👍👍👍😁😁😁

# 1 627
Скрит текст:
По-предния сезон изядоха с парцалите Нури, който каза, че щял да даде парите за благотворителност. Сега по същата логика трябва да питат Надя, щом не е там за парите, ако спечели наградата какво смята да направи с нея. И също като Нури да я накарат да се закълне, че няма да си ги прибере за себе си.
Изобщо на мен ми е странно защо се счита за нещо лошо това все пак да искаш да спечелиш парите. За какво тогава има награда? И за чий ще ходиш там да ти гледат кирливите ризи и прашки, ако не за парите? Още повече че голяма част от участниците споделят, че нуждата ги притиска и наистина ще им дойдат добре тези пари. Далеч по-честно би било за мен да си призная откровено, че искам да грабна наградата, отколкото да се правя на светица като Надя. Такъв изкривен морал, дето е морал само оттук-дотук, не го разбирам. При положение, че има далеч повече неща, за които да се замислят доколко отговарят на някаква елементарна етика, та точно паричната награда да е най-срамното нещо, което да ти се случи във фермата.

И аз все това се чудя, защо е нещо лошо да кажеш, че си там, защото искаш да спечелиш паричната награда. Едва ли човек си оставя семейството, работата и живота за 3 месеца ей така за нищо. Много са ми смешни тези псевдо моралисти, като Надя, които критикуват хората, че били вътре за парите, а те не били там за това. А всъщност Надя е тази, която непрекъснато говори за парите и как участниците правели всичко за да стигнат до финал.

Аз ако съм участник, бих казала, че съм дошла за да спечеля. Другото е показност на много ниско ниво.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 20:41 от Анонимен

# 1 628
  • При розите и топлата вода ......!
Фермата-Пътят към една мечта...

-Сезонът е наш!Урааа...-провикнаха се  Калоян и Петър.
-Кой ви е позволил на вас да ходите на финал?-попита Надето учудено.
-Еми не е ОК това...-рече Дайчето.
-Малей, ши ви ударя ена сопа и ши въ вградя в печката, чуати ли ма?-изръмжа Марето.
-Юхууу!-провикна се Ванчето.
-Ааа, змия!!!!-извика уплашено Милена-А, Надежда ти ли си? Уплаши ма!
-Чакай, Миленче, ще хвърля една шепа брашно, за да си отиде страха от теб!-рече спокойно фермерския баяч Стоян.
-Мен никой тук не може да ме убеди, че не е влязъл само заради парите!-рекна Надето и напъха лъжица с мед в устата на Боби.
-Ма, Надежда, къв тий проблема на тебе?-попита Миленчето.
-Не, не, не съм ОК с това...-рече Даяна
-Дайчеее, красавице, многу та харесвам, ама ней кът преди вечи. Многу ви са дразним с Ванчиту, да знайш!-с мрънкащ глас каза Данчо магьосника и закопча пижамата.
- Кой е тоз Васил Ипралов, бе, кАжи честно?!-попита Ванчето.
-Ни знам кой е, ама ако се е скрил във вълната, ши му ударя ена сопа или ши му прережа венити, чуаш ли, ма?!-тросна се Мара и започна да остри ножа си.
-Момчета, ставайти да работим! Плочите нас чакат...-рече Боби.
-Абе, Бобка, успокой се! Калояне, обличай абитуриентския костюм и наливай коняка!-произнесе се Петър-Аз съм зодия телец и тази вечер ще се забавляам!
-Не съм ОК с това!-каза Дайчето
Хаахаха! Почти като Чудомир!

# 1 629
  • София
Хайде стига с този спам, тази викторина няма общо с Фермата, нека се изнесе в отделна тема.

Гледах промото, смятам, че Милена няма да дръпне Надя дори и да ѝ позволят. Не знам дали вчера Милена наистина се ядоса толкова на Ваня или за да има причина да я извикне нея, но очаквам дуел Милена - Ваня.

# 1 630
  • Велико Търново
Според мен малко се прекалява с подигравките за играта вчера. Това, че от разпръснати букви не можеш да се сетиш името, не значи, че си глупав и не знаеш човека.
Така е! Това са разпръснати букви, може да е всичко, изобщо не е толкова лесно както изглежда. Да не забравяме и напрежението...
И напрежението, и постоянното викане на Иван и ту на Ваня, ту на Мария. За тях двете наистина е непростимо да не се сетят за "Априлов". Обаче тази олелия със сигурност попречи на Даяна да се справи по-добре.

La Catrala, това, което си написала е... абе говори лошо за теб.
Само че темата не е какво говори написаното от някого за самия него, а е тема за Фермата.
Кому са необходими лични нападки? Такова е мнението на La Catrala, така го е написала.

Дами, излагате се!
Чак пък да обсъждате на хората гащите, много ниско ниво, много.
Е, те ни ги "навряха" в очите.
А както вече стана ясно - темата е за обсъждане на това, което ни показват.

Защо все се спряга "Който не е ходил на дуел"?
Защото на някого в главата преди няколко сезона се роди "идеята", че който не е ходил на дуел нямал право да отиде на финал. Само че няма такова правило. Дори и имаше сезон, в който един от финалистите действително не беше стъпвал на арената преди това - Калоян Димитров-Balan в трети сезон. Той даже спечели зрителския вот там, но все пак беше победен от Яни в игрите.

# 1 631

Но няма как да си на толкова години и да си мислиш и въобразяваш, че мъж като Петър - на години и с тези разбирания, ще обърне внимание на теб, и то сериозно. Той има вина дотолкова, доколкото ѝ даде някакви аванси /сценарий, гавра или неща друго - не знам/.
И тя захапа, ама много здраво. И после той се отдръпна.
Но ѝ обясни, че няма шанс. И тя уж разбра.
Понеже тя го харесва, той да е като монах, да не се оглежда, задява, да не се прегръща и секси с когото си поиска ли? Щото ще нарани Ваня? Ами не е ОК, тъпо е,....

С двоен аршин мерим ми се струва. Тя и Даяна подлъга Данчо дотолкова, доколкото му даде някакви аванси и после се отдръпна. Той пък ще я ревнува и ще ѝ прави сценки. Голям човек, а се излага. И понеже Данчо я харесва, тя да се замонаши ли, да не се оглежда, да не се прегръща и секси с друг?
За Петър е нормално, защото е мъж предполагам.

И на мен като цяло не ми пука за хорското мнение. Но няма да позволя на някакви лумпени да ме обиждат и да ми държат сметка за нещо, което не ги засяга, в собствения ми профил. Ще ги трия естествено. Л**ната да си мажат някъде другаде.

# 1 632
  • Монреал
И моите очаквания са за дуел Милена-Ваня.  Ако Ваня победи, почти съм убедена, че тя ще е фермер (групичката на “силните на деня” ще и ударят едно рамо) и респективно праща на следващ дуел Даяна... Ако Милена загуби, реално когото и да предложи, няма да гласуват за него... Ще стане интересно, ако да речем, Милена си тръгне, предложи Даяна за фермер и... ще е много показателен в този момент избора му... защото ще онагледи реалните възприятия на всички към ситуацията ДДПВ (“четириъгълник”)... Ваня в ролята на евентуален победител, както и “жертвата” на ново завихрените отношения Даяна-Петър, смятам ще е големия печеливш от цялата ситуация... Надявам се да не се развие този сценарий, защото Ваня според мен отдавна трябваше да е аут...

# 1 633
  • София
Наистина ще е интересна ситуация Даяна срещу Ваня за фермер. Доскоро щяха да изберат Ваня, но вече по-вероятно Даяна. А ако Милена бие, Ваня би предложила може би Мария. Тя вече с кого е най-близка?

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 21:22 от bubanka

# 1 634
За пушене над тигана да ги глобяват! Отврат!

Общи условия

Активация на акаунт