🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 776
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ще има масово рязане на вени Grinning

# 691
Тя Милена хубаво ще саботира, но Надя се закани, че ще избере Мъж ратай, който може да готви. Миии ще лапат на Стоян картофите като са грозни Smiley

# 692
  • София
Готови ще сме с ножовете 😁

# 693
ма ко,
е майтапех се, едва ли наистина сменят канала, а и да го правят, то не е за цялото предаване а само като дават сцени с нея, за да не ги ''облъчи със злост и лошо очо'' Simple Smile

Тя с икони общува, как така ще ни облъчва със злост?!

# 694
  • Варна/Амстердам
"Ще ни заври кръвта" 😂

# 695

И да са обадиЧИ на Мими - да ви асистира - да ви подаде ножа как си му е редът.

# 696
А глобата от 50 лева само така набързо се спомена, естествено никой нищо не каза разбира се, защото беше гаф на готините, влюбените- Даяна,Данчо и Петър.
Ооо, да. Ако беше Милена или Стоян, щяха да ги изядат с парцалите и цял епизод да се говори за това. Както и по други теми във Фермата- "За едни може, за други не може!".

# 697
  • София
Ка'ам чии, няа толкуз печки на тоя свят за народа, койту ши вграджим.

И да са обадиЧИ на Мими - да ви асистира - да ви подаде ножа как си му е редът.

# 698
  • Варна
Аха, сменят хората канала, като видят Надето, пък стотици коментари За Нея, да. Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз обичам такива злодеи, Дяволче, направо - Икони. Heart Eyes Затова и се надявам Тя да стане победител на сезона, въпреки че съм почти сигурна, че няма да се случи. Но това не пречи да си помечтая пак за сеира из мрежата, който би предизвикала евентуална победа на Надя. Trollface

Пу пу пу пу, ууууу, ама и ти си една.

# 699
Не мисля, че Надка ще победи обаче не искам да съм на нейно място ако това се случи😁😁.

# 700
  • Варна/Амстердам
Имам усещането, че ако Надя не победи, ще повика "стария си приятел" от Съдебен спор-Жоро Игнатов, за да потърси сметка на победителя, който е имал дързостта да финишира пръв, без нейното изрично разрешение. Заглавие на епизода: "Той бе гост в чужда ферма и стана чорбаджия", тън-тън, тън тън тън...музикалното оформление на предаването 😂

# 701
Е, как, видна сеирджикйа съм, то е ясно. Joy

И, добре де, какво щяхме да гледаме без "лошите" , скука. То и добри няма, ама поне има противопоставяне на характери и виждания, че иначе - нищо.

# 702
Yum
......
Ellis, би ли споделила какво мисли за Калоян и за поведението му към Петър, продиктувано от факта, че първият има близнак и сестра? Интересно ми е.
....
Бих споделила / след като съм го споменала в пост/, но може би след като се поуспокоят страстите в темата - не ми се иска да провокирам "някоя -си" или както там беше ника на дамата да ме сравнява с дъщеря си или да коментира професионалните ми качества ...Благодаря за въпроса, наистина е интересно.Yum

# 703
И какво се оказа? Петър си имал женица в реала, но в шоуто завъртя стюардеса, плеймейтка, актриса и абитуриент-гвардеец? А имаме още 3 седмици! Smiley

Данчо, Данчооо...ти с твоята годеница.

# 704
И какво се оказа? Петър си имал женица в реала, но в шоуто завъртя стюардеса, плеймейтка, актриса и абитуриент-гвардеец? А имаме още 3 седмици! Smiley
От толкова въртене съвсем скоро центробежната сила ще го изхвърли навън Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт