🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 434
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 765
Забавно е, ще пробвам и аз:

Мара - харесва ми, защото е мъж, пък и диалектът ѝ ме весели
Надя - тя ми е любима по принцип, с всичките си кусури Heart Eyes
Даяна - красива
Милена - при второто влизане взе да се брани - както си му е редът
Пешко - верен приятел на Калата
Калоян - сини очи
Стоян - свири на гайда, аз не разбирам толкоз от гайди, че да знам дали е фалшиво
Ванче - може да стои на планк 7 минути и да сече дърва като мъж
Боби - черепът му отразява всяка светлина и огрява наоколо
Данчо - хубави устни и перчем, а, и фокуси

Пък като стана дума за фокуси - Дани Меджик май си направи доста добра реклама, даже в темата - напълно безплатно, предполагам, една потребителка писа кога и къде има представление. Някой от пишещите тук знаеше ли за съществуването му преди Фермата? Simple Smile
Та, всички са там за това, поне - повечето. Не ги ми мислете толкоз как се чувстват от коментарите, дреме им за коментарите. Wink

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 20:12 от Смиляна

# 766
Цитат на: bonbonka6 link=to pic=1272999.msg41811934#msg41811934 date=1606237246
Не мисля, че някой се трогва от отрицателните коментари. Мисля, че всички се радват на известността - че са ги давали по телевизора.
Двойно ще им порасне самочувствието и ще се пръкнат няколко инфлуенсърки.
Най видната от тях Калоянка да разяснява😊 на момите в 21 в кой къде трябва да сяда на миндера,и за какво е жената.

# 767
  • SF
И какво каза стожера на изпроводяк?! Нищо! Ей това ми липсваше в най-възрастният играч - мъдрост и опит. Не му се получи, дори Хепи не запомни нищо от историческите уроци на каменолепеца!

А, тя не е гаранция!
Ванчето няма нищо между ушите.
Митко не е само каменолепец. Работеше и други неща, но ги дразнеше яко, с твърдата си македонска глава. Не го казвам с критика. На мене ми е все едно за него. Вероятно за някои може да мине и за симпатичен. За мене не е.
Изглежда, че ние зрителите, не успяхме да усетим онази магия, която витае около него. Нещо не можа да стане фаворит на зрителите. Не разбрахме кое го е издигнало за баща на фермата.
Може би мухите в главата на Надя.

Аз така мразя някой да ми го набутват за баща на народа, на нацията, на завода, на групата, икона, емблема. Моментално се настройвам срещу човека.
Скрит текст:
В една предишна работа имахме  по-възрастна от нас колежка. Не че не работеше изобщо, но не беше от най-способните и най-знаещите. Започнаха да я обявяват за ЕМБЛЕМА на компанията и понеже не осъзнахме нуждата от емблеми, започнахме с подигравките. Зад гърба й, естествено.
Самата жена не се представяше като емблема. Мисля, че дори й стана тъпо, защото знаеше, че е далече от емблематични постижения и поведение.

# 768
И, преди поредната порция поводи за хейт след час, дали пък можем да кажем за участниците по нещо хубаво? Ама без лошо - поне по една хубава черта да намерим?

Чичо Митко - Иконата - хареса ми много... на излизане от Фермата.

Полуачва ли ми се? Да се пробвам ли и за другите или?

# 769
Тоя Калоян имаа страшни сини очи,които не оправдават държанието му хаха.

# 770
  • София
И Аз мога да изредя хубави неща, макар и доста простички
Надя - харесва ми как се държи с животните. Особено първата седмица с кученцетата
Петър - еми страшно тяло и тънко чувство за хумор - Отговор А: Ваня? Бе, бе, отговор Бе
Милена - не премълчава вече нищо - говори каквото мисли
Ванчето - простовата е и го кара през просото, аз така не мога,
Дая - не се покри никога от работа, за раазлика от другите млади фусти
Калоян - добър манипулатор на момента. През 2/3 от времето беше във властта, сложи на Алманаха 5 точки от страх, но изкара всички други недостойни
Мария - Сигурна съм че е добра на канадска борба
Данчо - овладявасе от психичното разстройство вече над 2 месеца. Браво

# 771
  • Mediterraneo
Данчо е с психично разстройство?! Ако е така, значи отново първото ми впечатление не ме е подлъгало.

# 772
За Данчо и аз не бих могла толкова и така хубаво да се изкажа, хем често съм писала, че от самото начало не го харесвам 😀
Добри думи за сезона: Скоро свършва!

# 773
Извинявам се, но не видях да е коментирано - знаете ли коя зодия е Петър и за коя авиокомпания работи??

# 774
Извинявам се, но не видях да е коментирано - знаете ли коя зодия е Петър и за коя авиокомпания работи??
за моята работи каскетчо. Зодия говедо. Sunglasses

# 775

За една приятелка питаш, нали?

# 776
Приятел Stuck Out Tongue Winking Eye Висок, синеок, по цял ден е на крак

# 777
  • Тра-ла-ла
Имал си гадже...стига си му се натискала Hug

# 778
за моята работи каскетчо. Зодия говедо. Sunglasses
Ах тииииииииииии! Палавница!

# 779
Приятел Stuck Out Tongue Winking Eye Висок, синеок, по цял ден е на крак

От една зодия са те 🌈

Общи условия

Активация на акаунт