Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 46 612
  • 775
  •   1
Отговори
# 405
Честно казано чак сега забелязах високия обмен , но нямам избор .... ще си ползвам тяхната карта тъй като събирам бонус точки към Wizair.

# 406
Отгоре на всичко ,като внасям пари на каса по сметката ме таксуват 1 лв  ДСК,обаче,нямам друга банка в града ,а тази ми е на 5 мин пеша от службата.Е като отсъствам от работа да ида до областния град ,да платя паркинг ,и да си загубя времето ,много тънко ще ми излезе друга банка.Понякога ситуацията принуждава ,не е фатално чак толкова .Имам банкиране ,обаче парите не се внасят през лаптопа .
Днес пуснах последния подарък от англ.амазон и мирясах.Само на мен не съм си купила нищо,събирам идеи?Кой какво си купи за себе си.А и лятото , си купих ски яке от детската секция ,сега няма такъв кеф,топло ми е

# 407
  • Sofia
...Изпуснах няколко смарт часовника за тийна...знаеш ли от къде мога да поръчам на добра цена сега?

Simple Smile Благодаря! Малко скъпо ми излизат енциклопедичните познания, но кеф цена няма Simple Smile

За часовник не знам... Вкъщи ползваме iWatch от много време. Тази година мъжът ми си купи някакъв телефон Huawei (ако така се пише) , който беше в пакет с часовник. Много е доволен от часовника- зарежда го веднъж на 1-2 седмици, за разлика от епълските, които издържат максимум 2 дни.

Кой какво си купи за себе си.

Маратонки, (дълго мечтан) сешоар и епилатор. Доволна съм!

п.с. Объркаха ми се цитатите, но през телефона толкова мога Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 20:46 от Shantal

# 408
Аз си купих парочистачка, прахосмукачка, куфари (втори комплект Smiling Imp), два чифта сандали, маратонки, джапанки, 2 серум витамин Ц, един хиалуронова киселина, 5 големи кутии тампони Joy, три пудри и май е това.

Искам да си купя още 1-2 парфюма и палитра сенки, но се олях и ще изчакам някой друг месец без толкова разходи Scream

# 409
Dark, може ли да споделиш каква е парочистачката и дали си доволна от нея? Аз съм в чуденка дали да не изхарча още някой друг паунд..

# 410
Какви са тия тампони дето накупихте?
Аз напазатувах доволно парфюми от фрагранса. Купих си и моя дето толкова ми свидеше, че е доста скъп.

# 411
Споделете за парфюмите аз се чудя какво да си подаря също.
 Някой скоро са в връщал? Освен със спиди? Трябва леко и скъпо да върна.

# 412
https://www.fragrancedirect.co.uk/
От тук пусках поръчки. Има и кодове за отстъпка. Поръчвам с директна доставка,с кода ми излиза безплатна. Преди поръчвах и шампоани с посредник, но сега като пуснах моите поръчки, освен парфюми нищо изгодно и необходимо не открих.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 23:20 от agnesana

# 413
Да сайта го знам,но нищо изгодно не открих.
За това питах за препоръки.

# 414
Страхотна цена за Lego, дават да се купи само едно от акаунт.
https://www.amazon.co.uk/dp/B00PY3EYQO/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_yeMXFbGNQ0T8C
Момичета, това лего подходящо ли е за момченца на 4 и 6 години? Дали ще им е интересно, обмислям го за подарък, но не съм мн запозната

# 415
Скрит текст:
Страхотна цена за Lego, дават да се купи само едно от акаунт.
https://www.amazon.co.uk/dp/B00PY3EYQO/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_yeMXFbGNQ0T8C
Момичета, това лего подходящо ли е за момченца на 4 и 6 години? Дали ще им е интересно, обмислям го за подарък, но не съм мн запозната
Аз поръчах едно, макар и вече да взех коледния подарък пак Лего. Моят е на 6г. С баща си все не им стигат частите. Ако реша, че няма да го задържим, все ще се намери на кой да го пласирам.
Благодаря за линка! Simple Smile

# 416
Препоръка за парфюм е много трудна работа. Аз харесвам един, ти друг. Парфюмът е лична дреха и личен вкус.
Аз накупих Бърбъри понеже е изчерпан тук и казаха, че бил спрян от производство. А и там е на половин цена. Купих си и моето Живанши, което така ми свидеше да направя последните години. Купих и два мъжки. Единият пак Бърбъри, а другият  на Пако Рабан (1милион).

# 417
  • Sofia
Кое на Бърбъри спират, че и аз имам любим парфюм там и напоследък трудно го намирам (Weekend)?

# 418
Тампони О.Б Grin https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B073Q48YZ7/ref=ppx_yo_mob_b_t … ie=UTF8&psc=1

Сис, парочистачката я чакам още, надявам се да си я взема тези дни от ГГБГ. Керхер СЦ2 си поръчах, излезе ми около 60 евро от немския склад

# 419
И аз искам такава парочистачка . Може ли линк ?

Общи условия

Активация на акаунт