Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 46 617
  • 775
  •   1
Отговори
# 390
  • European Union
От шоколадовите портокали попадали ли са ви на добра цена?

# 391
  • София
От шоколадовите портокали попадали ли са ви на добра цена?
Следя ги от поне 6 месеца и не мърдат. Нито тези от 3 броя, нито от 12 броя. Движат се с около лира нагоре и надолу, но нищо съществено.

# 392
  • Sofia
Портокалите са по £1 в ASDA и Tesco.

# 393
Аз по евтини не съм виждала онлайн. Във физически магазин съм виждала 0,75 £.

# 394

Шантал, ти си енциклопедия в пазаруването Simple Smile много ми харесва как ни осветляваш по разни търсени чуденки Simple Smile Изпуснах няколко смарт часовника за тийна...знаеш ли от къде мога да поръчам на добра цена сега?

# 395
Страхотна цена за Lego, дават да се купи само едно от акаунт.
https://www.amazon.co.uk/dp/B00PY3EYQO/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_yeMXFbGNQ0T8C

# 396
  • София
Каква е цената? Аз виждам 20 лири - това ли е?
Ако е тази принципно е добра за 790 елемента. Аз купих 1 500 елемента за същите пари от George.

# 397
Каква е цената? Аз виждам 20 лири - това ли е?
Ако е тази принципно е добра за 790 елемента. Аз купих 1 500 елемента за същите пари от George.
20 £ е цената.

# 398
и аз сега се загледах в банкирането на ДСК...
но реших и да проверя през

Mastercard - Euro + 1% 
и

Visa - Euro + 1% 
има разлика със курса на БНБ , мисля че превалутирането не зависи от банката а от съответната карта , може би ДСК си взема 1% такса превалутиране

# 399
И аз си погледнах сметката в ДСК. Банката ми е продала безкасово едно евро на 1,97955, а във валутния бюлетин за деня показва курс продава безкасово 1,96.
Хм!

# 400
  • София
Аз съм с карта на Unicredit - превалутира евро-лев на курс 1.959.

# 401
  • Пловдив
Опитвам се да се свържа с англ амазон по мейл,но не виждам такава опция.Премахната ли е или аз някъде се губя?
Имам пусната пратка до БГ на стойност 92 паунда.Пусната е с Роял мейл без тракинг.Поръчката е направена на 6,11,парите изтеглени на 17,11 и пише да я очаквам на 27,11 ,но още я няма.Странна работа. Моля да ми кажете може ли по мейл да пиша или остава чата.
Такова объркване като тази година не съм имала.Пуснах шапка на Патагония до атгл адрес.Имам мейл че съм канселирала поръчката ,а аз не съм и в акаунта ми не е анулирана.Получих мейл ,че ще ми върнат парите.Така и не проверих по-нататък ситуацията.След седмица шапката е при мен,логично пари не са върнати-проверих.Луда работа е тая година.

# 402
Благодаря на всички за полезната информация относно ДСК!

Някой пита за мейли от испанския Амазон. Та на мен направо ми канселираха поръчка вчера без да чакат да заредя картата още 10 мин. след като я пуснах.

# 403
  • Бургас
Благодаря на всички за полезната информация относно ДСК!

Някой пита за мейли от испанския Амазон. Та на мен направо ми канселираха поръчка вчера без да чакат да заредя картата още 10 мин. след като я пуснах.

Аз питах. Сега погледнах още фигурира поръчката. Пуснах до Бг адрес един iRobot981, още му се чудя искам ли го....за 404Е до Бг. Утре ще прехвърля пари в картата дава ми го 17-18.12 да бъде доставен в бг.

# 404
има разлика със курса на БНБ , мисля че превалутирането не зависи от банката а от съответната карта , може би ДСК си взема 1% такса превалутиране
Не е нужно да мислиш, понеже ДСК са го написали ясно. По-рано дадох линк с тази информация. Всяка банка сама си определя валутните курсове.
„Уведомяваме Ви, че считано от 05.02.2020 г., Банка ДСК променя  прилагания от нея обменен курс  за транзакции, извършени с карти на Банката в чужбина, като създава курс за картови операции, който се формира от стойността на курс продава на Банката за безкасови операции, увеличена с 1%.“
На Банката, а е не този на MasterCard или Visa и то в деня на осчетоводяване.

Общи условия

Активация на акаунт