Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 46 533
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Писала съм и преди, купувам тази четка, която е най- изгодна в момента, в който реша, че ще купувам. Ползвали сме безброй модели (без даймънд клийн), всички почистват по- добре от обикновена четка за зъби, така че изобщо не се задълбочавам.

Неща с батерии връщам със Спиди, но и това с изваждането на батерията (когато е възможно) е идея.

Някое хубаво кафе за Неспресо може ли да препоръчате? Поръчвам основно Стар бъкс, но не знам дали не му омръзнаха на мъжа ми.
Shantal на мен само Старбъкс ми харесва от всички Неспресо, които съм пробвала. Някъде назад в темата някои препоръчваше кафета Неспресо от италианския Амазон, но там досега не съм огрявала и не ми се занимаваше, да но дано се включи някой с актуално инфо Simple Smile

# 541
  • Пловдив
Здравейте, да сте срещали добри попадения на мъжки раници?
Миналата седмица купих от тук https://www.wardow.com/uk/раница на Патагония.Имаха намаление около 20%.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 15:21 от renydent

# 542
А как доставяте от Френския амазон?

# 543
  • софия
До тук или до някой от складовете в Англия/Германия. Зависи от цената.

# 544
  • Sofia
А случвало ли ви се е да попаднете на обувки, които на снимките са различни? Харесах едни детски, на които пише сандали с отворени пръсти, а на снимките са боти. Имат 2 отзива без снимки, споменават обувки.

На мен доста пъти. Получавала съм и това от описанието и това от снимките. По ено време имаше балеринки Moschino на цената на  Naturino и бях много доволна от грешката. Миналата година получих от испанския много грозни ботуши Roxy, a на картинката имаше нещо много красиво (вече не помня какво).
Общо взето, риск печели, риск губи е положението Simple Smile

# 545

Някое хубаво кафе за Неспресо може ли да препоръчате? Поръчвам основно Стар бъкс, но не знам дали не му омръзнаха на мъжа ми.
Не си казала какво точно търсиш, но ако целта е плътно, силно кафе - някои видове Неспрессо (в техния сайт имат описание на вкусовете и интензитета) Starbucks Sumatra и Illy. През лятото за почивката бяхме купили 10 различни видове (Lavazza, L'or, Julius Meinl, Kimbo, Davidoff) и най-много ни хареса Старбъкс и Неспрессо, след това Илли, другите определено са един клас надолу Peace

# 546
Здравейте може ли някой да ми обясни за Амазон бизнес освен,че е обвързан с Прим само за продавачи ли е????Колко е актуалната такса за Прим в момента,постоянно ли има отстъпка  променливи ли са % отстъпка  с Прим и Фемили  благодаря предварително.Изчел съм 1страница.

# 547
  • гр. София
Shantal, ще ме разориш! Възползвах се от намаленията и във френския сайт за козметика, и във fossil.com. Едвам се спрях от по-големи поръчки!

# 548
Shantal, ще ме разориш! Възползвах се от намаленията и във френския сайт за козметика, и във fossil.com. Едвам се спрях от по-големи поръчки!

Бихте ли споделили какво си поръчахте от fossil?
Аз съм доволна от бижута от skagen, купувани от сайта им, също и от амазон.

# 549
Фосил и аз го уважавам често, последно си взех един часовник за 35 паунда, сребърни обеци за подарък и портфейл, това на ЧП , имаха намаление -40% дори на намалени неща. Много красиво са им опаковани нещата, с удоволствие си ги отварям всеки път.

# 550
Сребро 925 или сребърно покритие  Sterling silver?

# 551
Фосил и аз го уважавам често, последно си взех един часовник за 35 паунда, сребърни обеци за подарък и портфейл, това на ЧП , имаха намаление -40% дори на намалени неща. Много красиво са им опаковани нещата, с удоволствие си ги отварям всеки път.
Бихте ли могли да дадете линк на нещата, от английския amazon ли поръчвахте?

# 552
И аз се запалих и погледнах но те съм сигурна на правилното място ли. Моля,  покажете вашите покупки. Искам часовник за мен, и бижута ако има обеци за момиче Simple Smile
Благодаря

# 553
Отказах се от обувките с несъответстващо описание и снимки, но харесах един кухненски робот на Бош, обаче не ми дава доставка до България. Какво да правя? Май е риск с превозвач, а и заради многото кг, пак ще ми излезе скъпо. По-добре с Амазон, ама защо не може? Thinking

# 554
  • София
Сребро 925 или сребърно покритие  Sterling silver?

Сребро 925

Общи условия

Активация на акаунт