Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 46 533
  • 775
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Оле, недейте така, разорих се Sad Поръчах тези от първия линк, а даже не са моя номер 🤦

# 557
по-напред някой бе питал за едни несесерчета и чанти за момиченца, може ли да ми пропомните как се казваха- с едно момиченце с големи очи
ако някой е купувал подарък за 6 годишно момиче нека сподели, или някаква марка хубави кукли( без лалапуси, барби, паола рейна)

има 5 евро бонус за абонатите на prime в немски амазон, трябва да изгледате едно видео по избор и ви добавят до 2-3 дни бонуса към профила

# 558
JoyJoyАз пък имам следната чуденка: чакам две пратки от англ.амазон.Имам трак номера,описала съм си ги в Габко ,но срещу описанията не пише да са получени.Да ама имам мейл от габко че имам 2 пратки о че дори пътуват.И в профила ми се мъдрят две пратки.Викам си може нещо трак номерата да не са ок,случвало се е.Да ама днес амазон ми пращат мейл,че ми диспечват пратките???Е ама аз нали ги получих,дори пътуват.Викам си в грешка са.После пак мейл иде-щяла да се забави едната.....Ама тя нали пътува?Ми не знам какво да мисля ?!Тази дето уж закъснява е на ММ подаръка за коледа.Остава да увисна без подарък!Той ми купи зимни гуми за колата!Дори ми ги сложи....каза че в тях ми влизат празниците до 8 март включително!Пък аз ще се изложа Laughing

# 559
  • Sofia
krem123, Gorjuss/ Santoro е марката с момиченцето.

# 560
  • гр. София
Shantal, ще ме разориш! Възползвах се от намаленията и във френския сайт за козметика, и във fossil.com. Едвам се спрях от по-големи поръчки!

Бихте ли споделили какво си поръчахте от fossil?
Аз съм доволна от бижута от skagen, купувани от сайта им, също и от амазон.

Аз взех на ММ този часовник за 82 паунда с намалението
https://www.fossil.com/en-gb/products/neutra-chronograph-brown-l … watch/FS5763.html

От американския се възпрях от два часовника - за мен и майка уж......

Shantal, кафе на капсули Неспресо поръчвам от италианския или ангрийския амазон - Carracci, Caffe Borbone, Starbucks, Pellini....Преди и други. В другата тема пускам 75бр капсули Note d'Espresso Arabica.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 20:30 от Leila

# 561
От италиански до бг ли или ?

# 562
  • гр. София
От италиански до бг ли или ?

До Англия.

# 563
JoyJoyАз пък имам следната чуденка: чакам две пратки от англ.амазон.Имам трак номера,описала съм си ги в Габко ,но срещу описанията не пише да са получени.Да ама имам мейл от габко че имам 2 пратки о че дори пътуват.И в профила ми се мъдрят две пратки.Викам си може нещо трак номерата да не са ок,случвало се е.Да ама днес амазон ми пращат мейл,че ми диспечват пратките???Е ама аз нали ги получих,дори пътуват.Викам си в грешка са.После пак мейл иде-щяла да се забави едната.....Ама тя нали пътува?Ми не знам какво да мисля ?!Тази дето уж закъснява е на ММ подаръка за коледа.Остава да увисна без подарък!Той ми купи зимни гуми за колата!Дори ми ги сложи....каза че в тях ми влизат празниците до 8 март включително!Пък аз ще се изложа Laughing
А два артикула ли са само или повече, които смяташ, че са разпределени в 2 пратки? На мен така ми бяха разделили нещо съвсем дребно, което си пътуваше отделно, въпреки че в профила ми си вървеше към едната пратка и по същия начин ме бяха объркали с броя на пратките. Общо взето няма как да разбереш, преди да пристигнат, дано подаръкът да е сред тръгналите.

# 564
И аз имам поръчка с три отделни доставки,която е получена от превозвача (габко) и би трябвало да пътува с този курс. Но нито е отразена,нито имам имейл от тях..

# 565
Хубави кецове S'Oliver 38 номер - 15 Е https://www.amazon.de/-/en/s-Oliver-Womens-5-5-23621-24-Trainers … als&sr=1-4368
Джак&Джоунс номер 43 - 26 Е https://www.amazon.de/-/en/JONES-lace-up-trainers-Jfwhunter-Wint … als&sr=1-4410

Добавям въпросче - какво ви е мнението за дамските Remonte? Харесах си едни модели и се чудя дали си заслужават парите и отговарят ли си на номера?

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 12:11 от aDream

# 566
Имам лек проблем със сайта за козметика, френския. Може ли някой да ми помогне Hug
На проследяването ми показва, че поръчката ми е доставена в събота. Превозвачът ми не работи в събота и неделя. Питах ги, казаха, че нищо не е пристигало. Опитвам се да се свържа с куриера, обаче нищо не се получава. На контакт ми иска проследяващия номер и само ми показва стъпките на доставката. И до там.

Намери се!!!
Казаха, че пътува към България Hug

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 16:33 от agnesana

# 567
И аз получих днес часовника Lacoste. И моя не работи... След дълго писане с чата ми предлагат да го върна и да ми възстановят пощенските. За първи път получавам неработещ часовник от Амазон . И странното е, че наистина няма предпазителче, което се маха и чак тогава часовника започва да работи. Явно затова са им изтощени батериите.

# 568
Накрайници за браун термометри (не са оригинални)
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B08628KT5C/ref=gbmg_mob___48d28 … p;dealid=48d281e0

В едни отзиви четох, че дават отклонение,  сравнено с оригиналните.

# 569

Общи условия

Активация на акаунт