Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 46 459
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
Черните петна върху тенджери, ножове и вилици обикновено се получават от препаратите в миялната. Не са ръжда. По същата причина някои стъклени чаши и кутии могат да се "замъглят". През годините за себе си съм установила, че се получава от капсулите на Finish. Откакто използвам само Fairy нямам такива проблеми.

# 631
  • Пловдив
Fancy ,и за мислех така,ама не съм сигурна вече.От много години ползвам само Феъри,най-често платинум.Купувам или от Англия или от Турция,ами замъгляват се чашите.Не знам как да реша проблема.Предишната миялна беше Аристон,сегашната Сименс-проблема си стои при мен.

# 632
  • софия
Аз ползвам Сомат голд гел и проблем с петна и/или замъгляване на стъклени съдове не съм имала. Проблем имах с надраскване на някои стъклени, когато ползвах таблетки.

# 633
Аз купувам таблетки от ДМ. Купувам и лидълски. Нямам никакъв проблем. Задължително ползвам сол и гланц. Купувам каквото намалено хвана. Сега в момента съм с прах на Финиш. При мен всичко се мие. Нямам проблем с чашите. Съдомиялната ми е вече старичка и загорялото трудно чисти, а преди нямах проблеми. Но това си е вече от уреда.

# 634
Fancy ,и за мислех така,ама не съм сигурна вече.От много години ползвам само Феъри,най-често платинум.Купувам или от Англия или от Турция,ами замъгляват се чашите.Не знам как да реша проблема.Предишната миялна беше Аристон,сегашната Сименс-проблема си стои при мен.

Напълно възможно. Аз споделям моя опит. Ползвала съм всички възможни препарати на пазара. Имам едни обиновени ежедневни чаши, които от години бяха замъглени и редовно с бели петна. Изчистиха се постепенно, откакто използвам само Феъри, заедно с течност за гланц. И солта винаги ми е догоре, независимо, че водата в София не изисква сол.
Миялна използва активно и ежедневно от поне 15 години. Т.е. наблюденията ми са трайни.
Черни петна, като на снимките съм имала преди това върху ето тази серия:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B000FVBVJS/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1
Изчистват се и не са ръжда.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 12:27 от Fancy

# 635
  • Пловдив
Оспамихме темата,съжалявам.Сол и гланц винаги ползвам,но не знам дали е възможно да е от стъклото.Например,стъклени съдове не побеляват,а чашите и някой пепелници -да.

# 636
И аз забелязвам побеляване и изтъркване на картини по чашите .

# 637
  • София
Здравейте,
Може ли линка за тази френска аптека?

Не е много по темата, но исках да се похваля и да благодаря за линка за френската аптека.

Цялото това щастие за 60лв с доставката. Тук само единият е 27лв (18 ако е на фирмена акция). Уви, моят шампоан не беше наличен като поръчвах, но тези не съм пробвала.
Моля като пускат пак такива намаления и БД да споделяте Hug
Благодаря отново Hug

# 638
Разбира се https://www.parapharmacie-et-medicament.com/
Сега обаче цените са малко по - високи сякаш. Аз търсех само Клоран. Друго не съм гледала.

# 639
agnesana, честити придобивки! моля те споделиш до БГ адрес ли пусна пратката, аз съм пускала до UK 2 пъти и съм много доволна, но след Нг едва ли ще може да ползваме този вариант.

# 640
Ето още две от които пазарувам регулярно с превозвач:

https://www.shop-apotheke.com/ - немска
https://www.pharmashopdiscount.com - френска

В немската има много продукти за чувствителна и атопична кожа, които ги няма на нашия пазар.

# 641
Вие откъде поръчвате перилните препарати ? Ако може пуснете линк

# 642
Аз пуснах до английски адрес с код за БД. В събота са били там и днес са при мен. Пак потвърждавам за превозвача, че е 2лв/кг. Не съм гледала или поне не помня каква е директната доставка.

# 643
agnesana, кой превозвач ползва,до Русе ли?

# 644
До Русе, да. Аз си ползвам CD transport. Пристигат в Чародейка.

Общи условия

Активация на акаунт