Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 46 418
  • 775
  •   1
Отговори
# 720
А лесно ли залепва яденето в тях или не толкова? Искам да взема за подарък на майка нещо по-трудно загарящо. Grinning

# 721
По назад имаше хора от темата, които ги ползват. Може да прочетете какво им е впечатлението.

А ей тоя тиган ми е любим https://www.amazon.de/dp/B075D4WN2N/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_a0i1 … ng=UTF8&psc=1
Купих си го съвсем случайно от Кауфланд за скромната сума от 17лв. Беше самичък. От тогава все дебна неща на марката, но няма. Ползвам го втора година и не е мръднал. Няма драскотина, няма никаква деформация. Ползвам го като тенджера. Обожавам го!

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 11:29 от agnesana

# 722
Агнесана, аз всичко чета от темата и назад също видях предложенията за голямата тенджера и добрите отзиви, но майка ме попита дали този материал се води "незалепващ" или по-скоро "безвреден" и аз се зачудих какво да й отговоря. Защото тя търси нещо "незалепващо" Blush И все пак не са евтини, за да рискувам. Hug

# 723
По назад имаше хора от темата, които ги ползват. Може да прочетете какво им е впечатлението.

А ей тоя тиган ми е любим https://www.amazon.de/dp/B075D4WN2N/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_a0i1 … ng=UTF8&psc=1
Купих си го съвсем случайно от Кауфланд за скромната сума от 17лв. Беше самичък. От тогава все дебна неща на марката, но няма. Ползвам го втора година и не е мръднал. Няма драскотина, няма никаква деформация. Ползвам го като тенджера. Обожавам го!
Материалът алуминий ли е? Ако е така, готвенето в него никак не е безвредно.
https://www.google.bg/amp/s/www.tialoto.bg/a/125-zdrave/30215-ef … draveto/amp 

# 724
Да си призная честно не съм гледала какъв материал е. Има илаг покритие. Аз готвя в него и не задържам храна там.

# 725
  • Бургас
Здравейте, от много време не съм поръчвала от английския Амазон. Преди седмица направих поръчка и вчера получих този мейл. Никаква дуга информация не излиза. Къде мога да си потърся поръчката?

# 726
  • софия
Материалът на комплекта на wmf e 18/10 stainless steel - един от най-безвредните и подходящи за съдове за готвене. Не е незагарящ, съвсем различно е предназначението и типа, но до сега нищо не се е залепило. Не пържа. За разлика от една стъклена тенджера, която дори като варих картофи ги загори.

# 727
# 728
Sisi, в пощенския клон го търси.
Вероятно на пакета няма телефонен номер и изобщо не са ти го носили (съдя по личен опит).

# 729
Агнесана, аз всичко чета от темата и назад също видях предложенията за голямата тенджера и добрите отзиви, но майка ме попита дали този материал се води "незалепващ" или по-скоро "безвреден" и аз се зачудих какво да й отговоря. Защото тя търси нещо "незалепващо" Blush И все пак не са евтини, за да рискувам. Hug
Безвредни са и не залепват,но не се държи храна в тях,готвите и прехвърляте.То за това цените са високи.Ако можете да си позволите разгледайте  марката Le Creuset  там нивото е още по-високо.

# 730
Момичета ,Shock absorber точен номер ли купувате?На триумф вземам 38С ,и се чудя и на тази марка ли да взема същия номер?

# 731
  • Бургас
Много ви благодаря 😘
Sisi, в пощенския клон го търси.
Вероятно на пакета няма телефонен номер и изобщо не са ти го носили (съдя по личен опит).

# 732
  • софия
Безвредни са и не залепват,но не се държи храна в тях,готвите и прехвърляте.То за това цените са високи.Ако можете да си позволите разгледайте  марката Le Creuset  там нивото е още по-високо.
Аз си държа храната в тях, небцата ни не са достатъчно изискани и не усещаме метален вкус.

# 733
Zvanche, cia_maritima,
Много ви благодаря HugFlowers Hibiscus

# 734
  • БУРГАС
Доста съм доволна. Попаднах при французите на neso за нереално ниска цена от склада (39 евро). Следя тентите от 3 години и не ми се вярваше. Пуснах направо до тук, че разликата в доставката, в сравнение с Англия или Германия, беше пренабрежима. Две седмици ги чаках да се натутат да пуснат поръчката и се притеснявах, че с тях работите са леко несигурни. Изпратиха с UPS, които тук доставят с intime (благодаря, Abreviatura). Днес дойде - чисто нова, жабешко зелена Animal Frog

Голям късмет, вече са на висока цена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт