Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 46 402
  • 775
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Момичета ,Shock absorber точен номер ли купувате?На триумф вземам 38С ,и се чудя и на тази марка ли да взема същия номер?

Аз купувам точен колкото нося сутиени 34DD или E. Имам и един с зип отпред от него взех 36 DD и той ми е добре.

# 736
Относно незалепващите покрития - тиганите ми са купувани от една промоция в Кауфланд на Бергнер с мраморно покритие. Продуктите на марката са много високо качество и вече 3-4 години използване са без забележки в покритието.
Иначе всичките ми тенджери са стомана 18/10 на Alessi. Но въпреки това храната незабавно пресипвам в стъклени кутии с капак и така се съхранява в хладилник.

# 737
И при положение , че е чиста стомана със хубаво качество, от какъв зор да пресипваме, че и незабавно?
Питам , не се заяждам. Искам ежедневието ми да е максимално опростено и лесно, съвсем малко време имам за кухнята.
Този комплект загледах ,няма го в амазон
https://www.otto.de/p/wmf-topf-set-astoria-cromargan-edelstahl-r … ationId=968277054

# 738
Стоманата 18/10 съдържа хром и никел. Метали, към които се проявяват алергии. Освен това, висококиселинни храни, като домати принципно не е полезно да се държат в метални съдове.
Имам комплект кутии на bormioli rocco без олово и с капаци BPA free. Отделно ми е супер странно, нехигенично и мястозаемащо да си прибирам храната в тенджерата в която е сготвена.

# 739
Според мен шок абсорбър са умалени.

# 740
Извинете, но с прибори от безоловно стъкло или от сребро се храните?!?

# 741
Здравейте. Отбивам се да кажа, че получих последната си поръчка с кашон, който явно някой се беше опитвал да отвори, но не беше успял.За първи път ми се случва.Чудя се кога ли се е случило, защото ползвах Габко, бяха обединили поръчките ми-бяха в чувал за боклук😂, та кашона вътре беше скъсан от двата края.

# 742
Може докато са ги вкарвали в общия, да са скъсали картона. Особено ако не е бил уплътнен добре отвътре. Не е задължително някой да се е опитвал да го отвори.
На мен ми се случи скоро малко кашонче с тежки неща, които не бяха уплънени вътре, да е скъсан леко в единия край. Това още от снимката на превозвача, когато е доставен при тях. Бяха ми го залепили после, за да не изпадне нещо. Много ме съмнява да е било нарочно от страна на Амазон и техния куриер.

# 743
Извинете, но с прибори от безоловно стъкло или от сребро се храните?!?

И двете. Wink Smiley

# 744
  • София
Искам да си взема голям сервиз за хранене.
Притеснява ме да не дойде в насипно състояние.Имат ли обозначения кашоните и дали може да споделите опит?

# 745
  • Варна
Аз съм купувала, не много големи... от по 30тина части три пъти. Ползвах превозвач, дойдоха в идеално състояне. Бяха си с фабричната опаковка, въпреки, че едните дори бяха от склада, т.е. отлично опаковани. Говоря за порцелан, стъкло - чаши май не съм купувала.

# 746
  • Sofia
Купувала съм сервиз. Беше добре опакован, но въпреки това една от чиниите имаше отчупено парченце. Писах на амазон и ми върнаха парите, като отказаха да им пратя сервиза обратно.

# 747
Може докато са ги вкарвали в общия, да са скъсали картона. Особено ако не е бил уплътнен добре отвътре. Не е задължително някой да се е опитвал да го отвори.
На мен ми се случи скоро малко кашонче с тежки неща, които не бяха уплънени вътре, да е скъсан леко в единия край. Това още от снимката на превозвача, когато е доставен при тях. Бяха ми го залепили после, за да не изпадне нещо. Много ме съмнява да е било нарочно от страна на Амазон и техния куриер.
Според мен, някой се е опитвал да разбере какво има вътре.В двата края беше така скъсано, че сякаш ръка се е опитвала да влезе вътре😁, но...опаковката е така направена, че няма как това да се случи.

# 748
От амер.амазон ми дава че въпросното нещо не може да се достави нито до Англия, нито до Германия, нито до бълг.адрес.
Да не е заради батерии в играчката и как се процедира в този случай?

# 749
Аз съм купувала кристални чаши, общо към 6комплекта по 6чаши. Нищо им нямаше от транспорта.

Общи условия

Активация на акаунт