Асе, направо ми успокои духовете. Щом и Сияна е била като мойта момА, значи всичко е наред, щото я я виж каква ни е юлска кака чаровница и сладурана
Пък си е и жизнена, и здрава, да ти е все такава! Пък кг, грамове, майната му. На нас Драганов, тоя, дето го коментирате по-напред, ни каза, че ще ставаме модел ("Хубаво дупе, хубави крака, ще стане модел....") , та к'во пък Иначе съм герой! Във високопролактинния период тая сутрин, освен че 3 пъти си нахраних бебката, взех че изцедих и още 70 мл. И довечера като цедна и утре по същия график и май ще се справим. Въпреки че и донор на кърма си намерих.
Много му благодаря и го прегръщам, той си знае, че ми е златен, златен!!!За конците пак... Не искам да досаждам и да налагам мнение. Зная, че българите сме по-скоро атеисти, неверници, еретици и т.н. (в което не виждам нищо хубаво
), та може и да подразня някой, ама да си кажа... Значи нито едно бебе не съм видяла само да си връзва червен конец (иначе директно е за Гинес милото 
Щастлив и спокоен ден!
П.С. Зетят има черна точка, че досега не ни е казал, че се е прибрал от морето...или там много гаджета, много нещо и ни е забравил.
Ще плаче той за нас.... Стечко, добре дошли у дома, мило!
Да цункаш Стефи по дупЕто от мен и малката Джо!
А пък за мъжа ми не коментирам - мисля, че ако ме види да връзвам конци и да ходя да леем куршуми, ще ме закара на психиатър. В обществото в което той е израснал такива вярвания не съществуват и на него му се виждат меко казано странни. 

, годост, но аз ги открих отдавна и май поизчезват, та казаха ми с времето ще изчезнат. Контратубекса е за заличаване на белега, под него едва ли ще дейстава, аз ползвам, но
. При мен разреза е естествено ниско долу и над него как ми виси шкембето не е истина. Получава се една вдлъбнатина, която все се изпотяваше през горещите дни и от това се зачервяваше, амо то тези килограми имам да свалям още 9-10 и още може. Та имам впредвид че следващото бебе е желателно да е зимно 
- хапнете и пийнета за нейно здраве!
. С още по-голям интерес се заглежда във въртящите се музикални играчки над леглото.
.
Аз също се мжа с Контратубекс, но положението с корема е същото като при sugar_lady .Килограмите ги свалих , но корем имам.
Но ми се струва,че те са приложими само ако майката и бебето са единствени на този свят-майката няма други задължения,няма други дертове,не изпитва отрицателни емоции. Т.е. трябва да е нещо като йога или като онези отшелниците. Е да,ама не. Аз не се чувствам машина,произвеждаща кърма...аз съм човек с всичките му положителни и отрицателни мисли и чувства и не мога да не плача,когато виждам,че бебето ми реве от глад. Не мога да го нося под мишница,за да го залъгвам...незнам как е при твоята кукла,ама Даяна се къса от рев,когато е гладна,дори понякога и цицата не може да налапа от рев,та камоли люлеене под мишница да я успокои. Не мога и да я убедя