А и разгледах снимките много сме хубави всички Юлчета,но направо се смях как се сватосвате бе и по леглата вече се събират някои бебета да си гукат!Браво на вас!

Да я нацелуваш по дупето от нас.
(Черната точка е за мен, признавам си
И се чувствам прекресно. 

И честно да ти кажа кърменето ми беше чудесно оправдание да зарежа къщата с гъза нагоре 
. Днес например записах, че за последния месец сме наддали 850г и 3см - вече сме 4.450кг и 56см. Ходихме да слагаме ваксината - взехме Пентаксим, въпреки, че имах някакви съмнения - специалистът по ваксините Бърди от здравния форум препоръчва други някакви, ама сложихме тази. Май няма странични ефекти - само сложих компрес със спирт и няма да се къпем тази вечер по съвет на педито. Другият й съвет - да сложа превантивно ефералган на свещички - го пренебрегнах под ваше влияние 

Но наистина живеем в много напрегнати времена и все пак и аз понякога изпушвам, но не е често засега! 

А защо мислиш, че 700гр не е достатъчно?
Според мен си е нормално! 
Да са живички и здравички

, попа токлова бързаше , че сякаш пееше на китайски и беше плешив отгоре , а в долната половина на главата с коса , вързана на опашле и сякаш бяхме в манастира Шао Лин а не в Бачковския.и нашия кръстник не разбираше изобщо какво трябва да повтаря- беше много смешно.Имаше едно детенце , което изпадаше в истерия всеки път когато го приближеше свещенника.Ние се шегувахме после, че сме снимали втора част на Поличбата 666
и на мен ми стано едно такова странно но......
.