Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 76

• 46 965
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • до най-прекрасния мъж
Аз излязох болничен за лапаро. Дадоха ми 30 дни и в рамките на този болничен ми мина и стимулацията. Така се развиха нещата, че точно след като изтече първият БЛ, ми беше пункцията и от болницата ми дадоха втори болничен за 30 дни. Нямах СЕТ, но в рамките на втория БЛ се подготвих за ЗЕТ и ако не беше възникнал проблем с мен, щях да продължа с нов болничен след ЗЕТ. Сега съм на работа и си чакам МЦ за нова подготовка. Шефът ми е разбран и готин. Винаги ме е пускал да ходя на изследвания и прегледи , като имате предвид, че 2 години борих бактерии и имам 2 неуспешни инсета зад гърба си. Тогава закъснявах, когато се наложи. Той е умен и се досеща, не съм първа младост, знаем се от 10 години вече.  Аз в замяна, работих от вкъщи по време на двата болнични, за да помагам на офиса. Въпреки че не заслужават. Те разпитват, но аз мълча. Казах здравословни проблеми и толкова. Досещат се и те, но каквото дойде. Само да сме здрави.

# 481
Аз излязох болничен за лапаро. Дадоха ми 30 дни и в рамките на този болничен ми мина и стимулацията. Така се развиха нещата, че точно след като изтече първият БЛ, ми беше пункцията и от болницата ми дадоха втори болничен за 30 дни. Нямах СЕТ, но в рамките на втория БЛ се подготвих за ЗЕТ и ако не беше възникнал проблем с мен, щях да продължа с нов болничен след ЗЕТ. Сега съм на работа и си чакам МЦ за нова подготовка. Шефът ми е разбран и готин. Винаги ме е пускал да ходя на изследвания и прегледи , като имате предвид, че 2 години борих бактерии и имам 2 неуспешни инсета зад гърба си. Тогава закъснявах, когато се наложи. Той е умен и се досеща, не съм първа младост, знаем се от 10 години вече.  Аз в замяна, работих от вкъщи по време на двата болнични, за да помагам на офиса. Въпреки че не заслужават. Те разпитват, но аз мълча. Казах здравословни проблеми и толкова. Досещат се и те, но каквото дойде. Само да сме здрави.

Стискам ти палци за процедурата, а другото не го мисли. И аз чакам средата на февруари и така...

# 482
Момичета, извинявам се предварително за глупавия въпрос, които ще задам, но..... пречи ли да си направя гел-лак по време на стимулация?

# 483
Не виждам с какво да попречи, Кали . Аз поне си правех, даже и сега ми е за смяна лакът, ама не знам кога ще трябва да ходя до клиниката, че да си запазя час.

# 484
Момичета, извинявам се предварително за глупавия въпрос, които ще задам, но..... пречи ли да си направя гел-лак по време на стимулация?
По време на пункцията трябва един пръст да е без лак. Да го имате в предвид.

# 485
По време на пункцията трябва един пръст да е без лак. Да го имате в предвид.

Това заради упойката ли е?

# 486
И при мен държи анестезиолога да съм без грим и лак, а ембриолозите- да съм без парфюм, дезодорант, парфюмирани измивани гелове.

# 487
Ето - добре, че попитах, хаха Simple Smile Моля, кажете има ли някави други изисквания по време на стимулация, пункция, трансфер?
Съвсем новичка съм тук, ще се радвам на помощ и информация от по-опитните и/или запознати Simple Smile

# 488
На мен в предната клиника ми дадоха изискванията за деня на пункцията, написани на лист - без всякаква козметика и аромати, съвсем натурална, както и без лак, но за последното по принцип няма проблем. Като влизах да ме оперират, едната от сестрата се смееше с какъв маникюр съм , пък едно време искали без лак.

# 489
Аз отидох на пункция и трансфери с гел лак на ръцете и краката,грим,парфюм.Никой не ме е искал без.

# 490
Зависи от клиниката. В едната ми казаха без, в другата ми казаха "Е, нали гледаме показателите на монитора. То всичко се вижда там и с лак и без лак".

# 491
Аз започнах дълъг протокол сега. Биха ми преди седем дни въпросната блокираща инжекция и си чакам цикъла. На втория ден започна стимулиращото действие на инжекцията и имах пулсиране в яйчниците и не много приятни усещания. За два дни само, после се оправих. Сега преди цикъла нищо не усещам освен обичайното ПМС. Доколкото ми обясни моят лекар до 15 дни след поставянето на блокажа се започва със стимулацията. Това е разликата от късия. На късия започваш директно на втори ден от цикъла със стимулацията. Аз имам два опита на къс и нищо. Лекарката ми каза, че яйцеклетките са с по-добро качество на дълъг. Аз нямам проблем с резерва-поне за сега де.....

Здравейте момичета искам да попитам тези от вас,които са минали стимулация по дълъг протокол какво представлява? Колко време е какво се прави и така нататъка. Ще ви бъда много благодарна:)
Благодаря ти за информацията. Все още нищо незнам защото сега си чакам заповедта и като разбрах че съм удобрена му звъннах и той ми каза само да отида на 2 ден от цикъла и нищо друго

# 492
Аз бях с френски маникюр, хем си имах гел лак, хем можеха да видят ако ми посинеят пръстите 😁🤫😜🤭

# 493
В Щерев пише:поне един пръст на ръката да е без лак. Аз бях с телесен само на безимения и вс беше ок. В Надежда винаги бях с гел лак и никой не ми е правил забележка,а имам над 10 упойки за 1,5 г.

# 494
Аз също бях в Щерев,махнах гел лака на краката и ръцете,и без грим(за парфюм никъде нищо не пишеше )...никой не ме погледна дали имам или нямам,даже ми завиха едната ръка,но по-добре да си подготвена от колкото да се чудиш какво и как да правиш!След пункцията отидох и си се преведох във вид😁

Общи условия

Активация на акаунт