Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 76

• 46 920
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Здравей, Томми. Радвам се, че се е разбрало от къде идва проблемът. Ние също сме с мъжки фактор, но такова изследване никой не ни е казвал да пускаме. Самата спермограма е зле...там не ми се мисли, нищо че не знам дали са свързани.
Мъжа ми започна да ходи на иглотерапия, но не знам дали помага. Полукс форте има в аптеката на Токуда - купуваш една опаковка, пазиш бележката и при покупка на втора, дават трета безплатна. Дано са ти казали.
Успех Simple Smile

Кацаров има такава опция за негови пациенти в аптека близо до кабинета му - 3 опаковки на цената на две : ) Много малки дози ми се струват обаче, но явно ще пробваме така.

# 571
Tommy, Кацаров е отличен вариант за диагностика и терапия. Аз бях много предубедена, но ми хареса, освен това терапията беше съобразена и с моята възраст, без време за операция и възстановяване. Полукс /все още го взимам от аптеката на Пенчо Славейков, за която ви е казал/, иглотерапия, 2 курса с билки и корекцията настъпи бързо. Пусна и хормони и МБ за възпаления. Но по-скоро Кацаров трябва да каже кои хормони, дали не иска нещо по-различно в зависимост от резултатите му. Аз съм минавала през кабинета му за по минута, за да го питам за продължаване на терапията, за резултати от изследванията. Успех, момичета, докторът е добър.

# 572
Здравей, Томми. Радвам се, че се е разбрало от къде идва проблемът. Ние също сме с мъжки фактор, но такова изследване никой не ни е казвал да пускаме. Самата спермограма е зле...там не ми се мисли, нищо че не знам дали са свързани.
Мъжа ми започна да ходи на иглотерапия, но не знам дали помага. Полукс форте има в аптеката на Токуда - купуваш една опаковка, пазиш бележката и при покупка на втора, дават трета безплатна. Дано са ти казали.
Успех Simple Smile

Кацаров има такава опция за негови пациенти в аптека близо до кабинета му - 3 опаковки на цената на две : ) Много малки дози ми се струват обаче, но явно ще пробваме така.
Ние сме на същото, но не знам как му се отразява. Действаме малко на сляпо. След този опит му казвам на моя, че без промяна при него няма да се боцкам повече.

# 573
Момичета, търся мнения за ин витро клиника София и д-р Владимиров. Намирам само стари от около 2015г. назад. Бих се радвала да споделите ако сте правили процедури там. Също така се извинявам ако не е за тук, моля ако има нова тема за клиниката да ми дадете линк. Благодаря вии! 🙂

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 22:07 от Nirvana08

# 574
Аз също търся инфо или тема за тази клиника Simple Smile

# 575
Beny177  не се извинявай, няма за какво, на мен ми странен начина на работа на клиниката която си избрала, това е. Аз сама си проучих клиниката и лекарите в нея и си избрах лекар още преди да сме разбрали, че сме за инвитро и съм при него от 2018 та затова ми беше непривично, първа среща след одобрение. Ти си знаеш как се чувстваш при този човек, лекар се избира на усещане и късмет.
Иначе съм ти писала какво да очакваш и дано ти е

Еми така е ,лекар се избира при първо впечатление за мен. Не сме имали преглед защото ,бяхме само да се консултираме ,исках да видя подхода на лекаря и реших да се доверя. Каквото стане по-натам ,винаги имам избор и решение, както се казва Божа работа. Simple Smile

# 576
Момичета, минавам да се похваля Simple Smile
От днес официално съм в стимулация по дълъг протокол - първата ми, и много се вълнувам Simple Smile От утре започвам с инжекции Декапептил, ще ходя да ми покажат как се слагат, а в края на следващата седмица, живот и здраве, започвам същинската стимулация Simple Smile
Много ми е едно такова приповдигнато, защото от кога чакам този момент - да направя първата истинска крачка към мечтата ми Simple Smile
Пожелавам леки процедури на всички тук, и успешни, разбира се Heart

# 577
Здравейте!
Тъй като обмислям вариантите за Щерев и свети Лазар,разгледах ценоразписа и ми направи впечатление,че инвитрото няма конкретна цена.
Т.е ние заплащаме първо пункция,след това оплождане и накрая за трансфер,нали така?
Мислех че има пакетна цена и всичко влиза в нея..

# 578
Здравейте!
Тъй като обмислям вариантите за Щерев и свети Лазар,разгледах ценоразписа и ми направи впечатление,че инвитрото няма конкретна цена.
Т.е ние заплащаме първо пункция,след това оплождане и накрая за трансфер,нали така?
Да, всичко е отделно. Няма и смисъл да е заедно, защото може и да няма трансфер поради различни причини.

# 579
Момичета, чудя се дали би било полезно да направим списъче с родилите мами за кураж на тези които тепърва ще нагазват по този път. Аз се сещам само за двечки, но все от някъде се започва. Вие какво мислите?

# 580
Здравейте!
Да няма точна цена за цялостната ин витро процедура. Всъщност ако си самофинансираш ин витро първо плащаш прегледи, които взависимост от клиниката може да варират като цена (30, 40, 60 лв. ), които са пред ден ли през два, това го определя лекаря. Второ плащаш лекарства за стимулацията, които са около 1500-2000лв., в някой случай може и да надхвърлят тази сума.
След това плащаш изследвания за себа си и за половинката( ако вече не ги имате основните СПИН, Сифилис, Хепатит и т.н), може и лекаря да ти назначи други допълнителни, това вече зависи и от вашия случай.След това вече се пристъпва към пункция, оплождане и отглеждане на ембрионите и след това вече е трансфера, който както е написала Fairytale11, може и да не се направи поради ред причини.

# 581
Момичета, чудя се дали би било полезно да направим списъче с родилите мами за кураж на тези които тепърва ще нагазват по този път. Аз се сещам само за двечки, но все от някъде се започва. Вие какво мислите?

Включвам се и с още едно предложение - някъде в началото на темата да се изредят всички важни изследвания - мъжки, женски, хормони, имунология, генетични. Не само основните. И тези, дето не бързат да ги назначават докторите. Дори и просто един списък без описания да е. От там нататък на всеки ще му бъде по-лесно да се търси информация и да се ориентира човек дали нещо е подходящо за него. В момента съм на такава вълна и осъзнавам какво облекчение би било.

# 582
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте!
Изобщо не гледай цени. Ако ще самофинансирате, пригответе едни 10 000 лв, за да сте спокойни. Дотук съм дала 8500+1100 за лапароскопия и още нямам трансфер. И аз мислех, че ще се поберем в 6000-6500, но уви. Всяко нещо се плаща - всяко изследване, всяка инжекция, всяко лекарство, вливка, почти всеки преглед също (докторът ми спестява понякога пари от преглед), после за пункция, оплождане, трансфер платих пакетна цена. Отделно, за съхранение всяка болница има отделна политика и започва да таксува от различен момент. При мен е до 3 месеца безплатно, ако отлагам по медицински причини. От деня на първи трансфер или ако изтекат тези 3 месеца, се заплаща и за съхранение. Та може и да надскочим 10 000. С донор сме, който ми струва 700 лв. Другите пари всичките са само за мои изследвания и процедури.

# 583
Ако парите са определящ фактор, Щерев определено са по-скъпи от останалите. Разколебана съм от начина им на работа и ценоразписа им допълнително накланя везните в посока смяна на клиниката. Дори и да не попадна на по-добро място, поне ще знам, че не давам някакви суми отгоре просто ей така, щото, разбираш ли, имам честта да съм в Щерев.

# 584
Сърдечно благодаря на всички за отговорите! :*

Общи условия

Активация на акаунт