Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 591
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
# 106
У тях си е, чудно с толкова голяма къща, не й ли трябва една прислужница да й чисти? 😂 Пък й компания да й прави, когато го няма Керем или не снимат 😂  аз съм готова да напускам работа, само да каже 😂

# 107
У тях си е, чудно с толкова голяма къща, не й ли трябва една прислужница да й чисти? 😂 Пък й компания да й прави, когато го няма Керем или не снимат 😂  аз съм готова да напускам работа, само да каже 😂
Хахахаха, става, и аз може да се кандидатирам с теб, мога да сервирам питиета на Керемчо, да му подреждам дрехите и такива неща, за да не се уморява той🤭 Да си пази силите за Хандето и за снимки на сериали

# 108
  • София
Въобще можем да им предложим пакет от услуги и ще работим на смени, че всички да са/сме доволни. 😂😂😂

Ето различните позиции:
1. Икономка - грижи се за дома, за чистотата, цветята и т.н.
2. Някоя, която да готви - разнообразно, вкусно, здравословно.
3. Някоя, която прави коктейли - специално за Керем, да се съблича по-често. 🤣
4. Някоя, която да се грижи за кучетата.
5. Някоя, която да ги снима и пише за тях, за да няма повече фалшиви новини.

Сигурна съм, че можем да измислим и още длъжности, само трябва да развържем въображението си. 😆

# 109
# 110
Случайност ..... ??? .. Или намек Wink

# 111
  • Плевен / София
Явно днес не снимат, гледам че Хандето си е вкъщи или някъде другаде, ама не и на снимачната площадка... И така отпада възможността за лайф между нея и Керемчо😢
Може да са и дали почивен ден за РД

# 112
Бърборанке ти си написала 5 позиции, където могат да работят поне 15 от нас 😂 Една ще Глади, една ще пере, една коктейли, ти ли каза, че си се занимавала с ПР-и и такива неща? Ако да - ето ти щв си им говорителка пред медиите, но Алекс или Али плътно до теб 😂
Ако Ханде мисли така да ми ходи с ботушите вкъщи... Няма да стане. Одеве с шушони, сега ботуши, фири й на краката явно...

mi_si зетя е направил намек, че ще й дрънка на китарата и бъдещата племенница се радва, кво да прави и тя душа носи 😂

# 113
Запис и от мен в новата тема,а старата съвсем я изпуснах GrinningGrinning
Честит празник на Ханде,да бъде много обичана и много щастлива!

# 114
  • Кърджали
Къде без мен. Ще работя доброволно.

# 115
Както казва Мело.. Енищеееее🤣 Подарил на племенницата китарка, браво на Керемчо.. И то червена, като неговата..  Няма нищо случайно в този живот!
Бърборанке, ще се редуваме, колко му е, тя годината 365 дни (не че намеквам нещо за филма🤣) има, разбирателство трябва да има...
Алекс, ще се изморяваме,,ама какво да се прави, важното е младите да са щастливи🤭🤭🤭

# 116
  • София
Налбантова, да, занимавам се с реклама, ПР, медии, продукции и т.н. Но май предпочитам да забърквам коктейлите за Керем, ПР позицията я отстъпвам на друга от вас... 😅 Аз само зададох тон с тези 5 предложения, сигурна съм, че ще измислим много повече. 😜

# 117
Какво въображение имате Joy
С моята професия освен да минавам визитация и щателно ще преглеждам Керем всеки ден . Stuck Out Tongue Winking Eye Превенцията и профилактиката са важни неща Joy
     А за да съм полезна на Хандето и от дерматология ще се позаинтересувам.

# 118
Ханде с двете си кучета Heartpulse

# 119

Общи условия

Активация на акаунт