Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 636
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Само Керем липсва на пълната семейна идилия

# 196
И тази "маймуна" - журналистката не е ли онази същата, която Кокошатата подкупи??? Ако е тя, тежко и на двете.

# 197
В инстасторито на Ханде има снимка с гостите на партито й за РД. Който може да качи снимката тук, ще бъда благодарна. Керем го няма.
И наистина няма поздрав от Биге. Май ще се наложи с не удоволствие да призная, че май образа на Селин явно не й е много далечен от естествения характер.

# 198
Според мен той е фотографа Wink

# 199
А ето и какво пожелание са очаквали феновете от Керем за Ханде[/img]

# 200
И аз така мисля🤭

# 201

Това очакваха феновете

# 202
  • София
Привет момичета! Flowers Hibiscus

Минавам набързо, но най-напред да благодаря за новата тема! Честит празник на всички момичета, които празнуваха вчера и които имат празник днес! Пожелавам им да са здрави и усмихнати!

По повод трейлъра ми направи впечатление, че на предна линия, най-напористата журналистка е същата тази, която Селин подкупи, за да излъже за договора и Каан! Няма никакви съмнения, че зад новините за Еда и Серкан (каквито и да са те) стои Селин! Много имам да пиша за нея, но все още се въздържам!

Хубава вечер!

# 203
  • София
Така е, Дари, Биге не поздрави Ханде за рождения ден. Поне не и в социалните мрежи. И от две-три седмици не е активна по отношение на сериала. Липсва от снимки, сторита, самата тя нищо не споделя. Според мен, ако причината е, че не харесва образа на героинята си, това е непрофесионално. Страшно непрофесионално. Когато се съгласяваш да играеш отрицателна роля, предварително си запознат с последствията от това. Аз лично винаги съм уважавала много актьорите, които играят лошите, защото ми се струва по-трудно. И да си призная, много от любимите ми персонажи са злодеи, както и актьорите, които харесвам, по-често играят лошичките. В нашия случай Селин дразни, но актрисата я признавам за образа, който прави. Наистина ще бъда разочарована, ако това е причината за отдръпването й от сериала. Какво значи - не харесвам образа зи?? Дано сме в грешка. Simple Smile
Според мен Биге рязко не харесва посоката, в която зави образа на Селин. Вероятно е принудена да играе заради договора. Не ми се иска да мисля, че завижда на световната любов към Ханде и Керем. Но от три - четири серии никаква я няма по сетовите видеа и снимки. Дори не се сещам, но май и виртуален поздрав за ЧРД нямаше от нея.

# 204
Не е, за съжаление. Твърде интелигентни са и двамата.
Има друга снимка, където са много гости на дълга маса.

За Биге какво да кажа - едно е да играеш умен злодей, а съвсем друго все по изпростяваща патица.
 Понеже вече сценария се пише епизод за епизод най-вероятно не е знаела предварително до какво дъно ще докарат сценаристите героинята й.
Дори смяната на деня не рекламира, което е непростимо според мен. Като ще си рекламира паралелния проектът, ами да продължава да си играе само в него.
Просто всичко, което прави и не прави в социалните медии напоследък не говори никак добре за нея като човек.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 21:34 от dariVale

# 205
Не е, за съжаление. Твърде интелигентни са и двамата.
Има друга снимка, където са много гости на дълга маса.

Ако става дума за снимката от сторито и пише, че е спомен от рожденият и ден през 2016.

# 206
И тази "маймуна" - журналистката не е ли онази същата, която Кокошатата подкупи??? Ако е тя, тежко и на двете.

СЪЩАТА

# 207
Аз като супер Катето правя разследване. Изглежда ми, че Еда в момента в който чете някаква книга май отново е в дома на Серкан. Поне не ми прилича на нейната стая в къщата на Айфер.
 Та мисълта ми е че ако наказва Серкан с такъв договор според който се налага да живеят заедно - ами то  звучи много много добре-

# 208
  • София
nrgmama, моля те, не се въздържай! Напиши мнението си за Селин. С нетърпение очаквам да го прочета. 🤗

Дари, другата снимка от сторито й - с многото хора на маса, е спомен от 2016 г., когато майка й е била още жива. Има черно сърчице в нейна памет. Wink

# 209
По повод трейлъра ми направи впечатление, че на предна линия, най-напористата журналистка е същата тази, която Селин подкупи, за да излъже за договора и Каан! Няма никакви съмнения, че зад новините за Еда и Серкан (каквито и да са те) стои Селин! Много имам да пиша за нея, но все още се въздържам!

Дано я съдят за клевета и по време да делото, Джерен да използва информацията - тя и приятелките на Еда знаят за Каан и Ферит, а Джерен знае и за подкупа - беше там, познава и лично журналистката.

Общи условия

Активация на акаунт