Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 523
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
За дами на тази възраст всеки качествен крем за лице за зряла кожа става, ефект няма да има, но си е приятна женска глезотия. Никоя няма да е разочарована.
От парфюм също. Има една особеност - с напредването на възрастта освен зрението, и обонянието отслабва. Затова не препоръчвам леки, свежи безобидни аромати - няма да ги усетят или ще ги намират нетрайни.
Бих взела и на трите нещо на Герлен, като е еднаква марката никоя няма да се чувства ощетена. Освен това биха могли и да ги разменят помежду си ако не са им точно по вкуса.
Примерно L 'instant edp или magic,  Mon guerlain,  Idylle или някоя от роклите.

# 106
Подкрепям идеята за луксозен шал Simple Smile
Има прекрасни такива за примливи цени.

sotd - tom ford white suede♥

# 107
  • София
Аз се разписвам с доста забавяне, както обикновено, с #Noir pour femme. Дълго време ми трябваше, за да го захаресвам. Но знаех, че няма как по пирамида да не ми харесва (познавам си кожата) и че просто не улучвам момента. Е, моментът е студеното сухо време. Слава Богу, върху мен сладостта не е сладка, а само заобля аромата. Мога да се закълна и, че има алкохолна нотка в него, която по принцип не харесвам в парфюм, но когато ми пасне, прави парфюма от онези, които не можеш да разшифроваш на отделни съставки, които миришат на парфюм.
Леко студен и дистанциращ, за мен определено е femme fatale парфюм, който си представям в тъмна мъглива нощ. Като вчерашната. Бях с него и трайността също е на ниво.

# 108
  • Бургас
Дез, благодаря за описанието на този Елиън.Flowers Hibiscus Кечи, колко хубаво описание на този парфюм, сега ще извадя пробата да го тествам в това време.Да ти е честит.Heartpulse И аз щях да предлагам снощи да купите за трите дами нещо на Герлен и по- точно по един Мон, но си викам ай няма, хаха.Ще кажете тая пък нон- стоп с нейния Мон.Bowtie Парфюм за след малко ще бъде новото ми миньонче Либре, което пристигна току- що.Не мога да му се нарадвам на приказно красивия флакон, нареждам го по красота лично за мен до флаконите на Мон и ЛВЕБ.Blue Heart

# 109
  • при морето
И аз много му се радвам на новото Либре интенс!Пък и как ухае,нали Кристалче?
На мен освен него днес ми доставиха и Bottega Veneta L"Absolu!И той е прекрасен!
Естествено и с двата съм напръскана доволно!:smiley:

# 110
Днес получих от dolce.bg, choco violet mancera. Хубав парфюм, поне в началото.....после една страшна "пиклива" нотка, еййй ще ме умори. Ще му дам още 2-3 пъти шанс, защото така беше и с sensual instinct , отвратително мирешеше на йод и ме душеше.
Определено няма нищо общо с  Orchidee Vanille VCA. Мансерата е чудовище....

# 111
Аз ти казах, че са от различни вселени тези два парфюма.

# 112
Aз много го му се чудих на този choco violet, aма в крайна сметка поръчах Аoud orchid, още обаче не ми е пристигнал.

# 113
Единствената "поносима" орхидея до сега, от всичко, което съм тествала за мен е тази в  Orchidee Vanille VCA.  Обаче пирамидата на Аoud orchid, изглежда обещаваща. Ще чакам с нетърпение отзиви.

# 114
  • София
sesil99, жалко, че така се развива на теб. На мен е прелестен и в пъти по-добър и интересен от Orchidee Vanille .
Пробвах Парфето от рози, много е хубаво и женствено, но се развива монотонно. В един момент започва да ми дотяга, после става по-ефирен и пак много ми харесва. Друг парфюм, с който се запознах ( благодаря, Winter Kissing Heart Flowers Bouquet) и чийто драйдаун ме побърква от кеф е Cafe Rose Tom Ford , много добре бленднат и луксозен, но ми се иска точно тази фаза от парфюма, която обожавам, да е по-интензивна. Поне го усещам добре в косите си при всяко движение и полъх.
SOTD: Magnolia Rosae - нова любов от първо фъс.

# 115
  • при морето
Да,и на мен ми се искаше да е по-интензивен Cafe rose TF.
От Парфе от рози,Магнолия и рози и Роза берберанза не се впечатлих и това донякъде ме радва,макар че от Ланком винаги съм имала по-високи изисквания.
Днес се радвам на Myrrh&Tonka JM,много отдавна го желаех и ето,че най-после е мой,като гушкав,луксозен шал ми е,но ми се щеше да е една степен по-интензивен.
Иска ми се някоя добра фея да опише новият Ангел на Тиери Мюглер има ли крачка встрани от класическия.
Хубав петък на всички от мен и морето!:rainbow:Animal Tropical Fish

# 116
Аз ти казах, че са от различни вселени тези два парфюма.
Не искам да звуча зла, но и аз казах...
Дано промениш усещането си за него с времето. Не знам как се е променило то за Sensual instinct, но аз дори и не си помислям да посегна за проба към парфюм, макар и бегло сравняван с Baccarat Rouge, защото всички те ми представят бинтовете с йод, нищо друго...
Моите любими орхидеи са Velvet Orchid, Nero Assoluto и Orchidee Vanille. Аoud orchid не ми хареса.

# 117
Азалия, поръчах няколко виала на Монтал, сред които и Sensual instinct в началото на юли. Много неприятен ми се стори, много тежък, миришеше и на следващия ден на йод и болница.... В началото на септември пак го тествах на ръката си, абе все едно не беше същия  аромат. Сега ми стои разкошно, получавала съм много комплименти.
Лятото не е моя сезон...жегата ме мори и едва изкарвам,  може и за това да е.

# 118
Аз много парфюми с орхидея не съм пробвала. Vanille Exclusive ми е прекрасна ванилия, много красив, но не усещам орхидея. Пък и стои много близо до кожата.

# 119
А на мен не ми стои въобще близо до кожата Ванил Ексклузив.
Шоко виолет Мансера е разкошен, много плътен и силен парфюм. Аз не мога да го нося, но красотата му е безспорна.
Остави го да се стопли и го пробвай отново с едно пръсване дълбоко в деколтето или отзад на врата. Не пръскай втори път. Вероятно ще ти хареса.

Общи условия

Активация на акаунт