Любов от различни култури

• 20 956
  • 456
  •   1
Отговори
# 75
Не ми харесват арабите и външно. Не виждам никакъв чар и нищо не ме привлича. Изглеждат много нахални и надути тия по снимките. Явно аз толкова се плаша от араби, че и хубав да е, за мен хич не е. Изобщо - ужас.
+1
Няма шанс да бъда с такъв.
Иначе, абе италианец няма да върна. Също французин.

# 76
Много зависи от човека. Само, че изброените групи, които аз избягвам имат общовалидни кусури, които нямат нищо общо с расата. То и сред нашите хора има големи изцепки, но поне си им познаваме джинса и са по-лесно разпознаваеми.

# 77
Аз за мъж ми направих компромис в началото, че е черноок и тъмнокос (но висок и с бяла кожа), но все пак със средиземноморски черти (типичен грък)... пък вече разни "шейхове" биха ми дошли в повече... Винаги съм харесвала светли мъже и сигурно за това тоя "късмет" ми дойде. Но поне ме е оставил аз всичко да решавам и правя вкъщи, колкото и да ми е трудно на моменти.

# 78
Аз за мъж ми направих компромис в началото, че е черноок и тъмнокос (но висок и с бяла кожа), но все пак със средиземноморски черти (типичен грък)... пък вече разни "шейхове" биха ми дошли в повече... Винаги съм харесвала светли мъже и сигурно за това тоя "късмет" ми дойде. Но поне ме е оставил аз всичко да решавам и правя вкъщи, колкото и да ми е трудно на моменти.
А не решава ли майка му ? Чувала съм, че при гърците е така. Мамакяс 😂

# 79
А не решава ли майка му ? Чувала съм, че при гърците е така. Мамакяс 😂
Не е виждал майка си от няколко години, затваря й телефона даже... Познавам баща му, но не и нея. Разведени са отдавна родителите му и той е предпочел баща си.

# 80
  • София
Това на нищо не прилича! Как така ще затваря телефона на майка си!  Да не е на 12!

# 81
Това на нищо не прилича! Как така ще затваря телефона на майка си!  Да не е на 12!
И аз така викам, но като знам майка ми още как се дере с баба ми (на умирачка) си мълча тактично... Въпреки че БГ бившата ми свекърва не беше лоша жена и още се чудя синчето на кого се беше метнало.

# 82
  • София
Ще дойде един момент, в който той ще съжалява, но вече ще е късно, няма да има кой да го чуе. Ще му остане горчилката, че е пропилял всички възможности.

# 83
Абе аз и с холандец и с французин, дето са европейци, съм имала кофти преживявания, като си спомня, дето културата не е чак толкова чужда. Пък какво остава за арабин, където е съвсем различно.

# 84
И аз мисля, че човек трябва да има нормални отношения с родителите си, ако не е имало кой знае какви катаклизми в миналото. И моят по-голям син го настроиха срещу мен след развода, имахме труден период, но сега е на 20 години и се чуваме и си пишем редовно. Съвсем на друг акъл е,. почнал е да вижда реалния живот. Майката се чувства ужасно, като не й вдига телефона сина й. Толкова ли е трудно да се каже - здравей, добре съм и чао. И то във времената на тая опасна зараза Sad Сори, че не е по темата.

# 85
Проблемът на арабите е от сексуално естество,но ще спра до тук...

# 86
  • София
Я разкажи? Иначе не харесвам араби със сигурност... Тези, който сте им дали снимки са ми мазни. Колкото и да са изписани като ги видя с тия бради и 20 тона лак за коса или гел и ми се отщява всичко Grinning

# 87
Всеки психиатър ще потвърди,че невъзможността на арабският мъж да сдържа сексуалният си нагон при вида на разголена жена,без това сдържане да го изнервя болезнено и стресира,е признак на голям сексуален проблем. Не ме питай защо е така при арабите. Не знам. Може би се дължи на климата в каменистият и пустинен Близкият изток,който едновременно изсушава човешката душа,но и я прави патологично раздразнителна.
Мъжът все пак трябва да може да контролира в определени граници "мерака" си. Иначе не е мъж,а пихтия.
Точно тази сексуална невъздържаност плаши... С основание. И точно тя трови характера на арабският мъж. Той е като звероукротител затворил и заключил в клетка сексуалните си щения дълбоко в подземията на подсъзнанието си,(вместо да ги задоволява по естествен начин,както са правили древните гърци и римляни),но които въпреки железните решетки,се освобождават от време на време и разкъсват всяка попаднала им плът.

# 88
  • София
Не е невъзможност, а възпитание. Има разрешение и му е дадено право от възпитанието му и културата да не си сдържа импулсите.

# 89
  • София
Ти да видиш. А аз винаги съм ги мислила за супер предани на жените си. Понеже на тях не им се позволяват много неща и са забулени, мислех, че и те ща са такива към тях. Явно съм грешала...

Общи условия

Активация на акаунт