Любов от различни култури

• 20 963
  • 456
  •   1
Отговори
# 195
  • France
Мислех да не пиша и да си остана със сеира, но много се зачудих коя ще е тази майка, която ще си хване децата под мишница, ще ги извади брутално от единствената среда, която познават и ще ги заведе до България, където най-вероятно и проблеми с езика ще имат. Thinking

# 196
  • някъде в орбита...
Колко да те пази законодателството? ти си чужденка, той е местен, децата са родени там. Кого пази законодателството при един развод?
Не баш, и много зависи. Нещо обърнахте на голямата лопата, а тя в европейската реалност не върши работа...
Освен това така леко се говори за социалните "в Европа", все едно една институция оперира навсякъде. Не знам кой какви ви ги реди някъде си, ама не е както си го представяте.

# 197
  • София
Къде съм писала за вземането от социалните? няма да ги вземат социалните, а изведнъж бащата ще ги заведе на екскурзия примерно някъде, докато подаде документите за права. Малка или голяма лопата - зависи кой я държи.

Коя майка ли, тази, която усеща, че ако не изведе децата си, няма да ги види повече.  На вас майтап ви се струват тези неща. А интересите на децата много лесно се оказват от типа, за който пише Филомена - децата познават само тази среда, ходят на градина, ходят на училище, значи остават, а майката да ходи и да прави каквото ще. И после хоп, децата взели, че се отчуждили! Но иначе всичко е спазено.

# 198
Плюй си в пазвата, само това ще ти кажа. Историята познава достатъчно такива случаи. И тогава жените са вярвали, че няма как да се случи.
Ама разбира се. Всяка българка преди да сключи брак със Западняк, задължително го води тук в България да му баят против уроки и леят куршум, а тъщата плюе в пазвата и на двамата. Иначе, ще се развали добрата енергия и може да я изгони обратно гола и боса, и да задържи децата.

# 199
  • Paris, France
Мислех да не пиша и да си остана със сеира, но много се зачудих коя ще е тази майка, която ще си хване децата под мишница, ще ги извади брутално от единствената среда, която познават и ще ги заведе до България, където най-вероятно и проблеми с езика ще имат. Thinking

Тази, например:

https://www.dhnet.be/actu/faits/deux-enfants-belges-retenus-en-b … de4b0de6db98ac80d

Благодарение на нейното деяние и бездействието на българските власти моят мъж така се уплаши, че не даде и дума да се издумва за ходене на децата в България, дори с него. 2 години не бяха ходили там заради джофрата.

Не твърдя, че белгиецът е света вода. Не знам какво трябва да е направил, че 13г дете да не му се обажда и да не иска да го види, но е факт, че ги е извела и завела в България. Те поне са големи.

В София има френско училище, в което се учи на френски и по тукашната програма. Скъпо е, няма места, но съществува.

Доста такива познавам, за съжаление.

# 200
О, ужас! Във винарната и хотелчето на село ще им е по-добре, очевидно според майка им. А това, че са сравнили Бургас с Кан ме накара да се усмихна направо! Joy

# 201
Аз не съм против европейците, а против връзките с араби. И то конкретно за мен. Ако моя дъщеря се намери с някой хабиби, сигурно ще се гътна от ужас.

# 202
  • France
За мен си е отвличане, ни повече, ни по-малко. Аз гледам от моята си камбанария и не мога да си представя да лиша Дреб от баща, от дядо и баба, от братовчеди, само за да го заведа милата ни татковина. Струва ми се жестоко.

# 203
Аз мога да си представя всичко.

# 204
Аз пък не мога да си представя да ми дойдат социалните и да ми вземат децата, каквито клипове съм гледала в интернет. Не съм в чужбина и може всичко да е фейк, живейте си, не ми пречи, на мен тая реалност не ми харесва, това съобразяване, да не може да креснеш. Аз съм си простакеса, мога си само у бг, за това ми е такова и мисленето. Не моа да мълча и да се усмихвам,  когато ми иде да ги псувам. Това е положението.

# 205
А, що, че в Арабия само да крешиш да искаш. Може да не млъкваш изобщо, ония как крякат. Може най-много 5 пъти дневно имамът да те надвика, през останалото време кой ще те спре?

# 206
  • France
За да дойдат социалните трябва да има наистина сериозна причина. Но рядко родителите си признават, че са с педофилски наклонности, садисти и тн.

# 207
Доро, там ще ям шамарите, а в бг мъжът ми хваща гората, да не се разправяме. Тоест аз на него не крещя де, ама от време на време на децата бая си позволявам.

# 208
  • София
За мен си е отвличане, ни повече, ни по-малко. Аз гледам от моята си камбанария и не мога да си представя да лиша Дреб от баща, от дядо и баба, от братовчеди, само за да го заведа милата ни татковина. Струва ми се жестоко.

И те не са си го представяли в началото. Но е дошъл един момент, в който нещата са били или-или. Винаги има предистория, имало е знаци, признаци. Друг въпрос е, че не им се е вярвало. Когато има замесени интереси, влезе се в режим на кой-кого, мисленето се променя, задействат се едни други инстинкти.

# 209
Спокойно Кристинче,
Като получиш заплатата на западняка ще загукаш в най-нежните тоналности. Няма да ти се крещи просто, няма да те напира отвътре тъй да се каже....щото ще се почустваш щастлива и удоволетворена.

Общи условия

Активация на акаунт