Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните проблеми и притеснения, които се обсъждат във форума?
Какви лекарства се споменават в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните проблеми и притеснения, които се обсъждат във форума?
-
Какви лекарства се споменават в дискусията?
-
Какви са някои от преживяванията на участниците във форума?
-
Какво представлява пренаталният тест и защо се препоръчва?
. Лекарят се беше забавил и така ме гледа повече от час до 22ч вчера. Обаче ми обясни всичко, включително и вероятностите, като ми каза, че според него няма нужда от пренатален кръвен за Даун и другите тризомии, което ми направи добро впечатление- не е като да иска да ти вземе парите и айде. Но аз все пак пуснах де, нали съм си контрол фрийк. Понеже бащите не могат да присъстват ми даде да снимам всичко, само по едно време като го питах за пола ми смънка нещо. Докато разбера, че не можел да каже пред камера и да изключа видеото, понеже тук до 14та седмица било забранено да се казва пола
доста се шашнах. Каза ми, че е почти сигурен, че е момиче
Аз много се зарадвах, на мен полът ми беше все тая, ММ също, но май малко го е страх от момиче и дали ще се оправи
също не очаквах, че такова натискане пада, като те гледат на корема, предполагам защото е в началото още или си остава така?

Както знаете - Аз съм на финална права оставта броени дни - термин на 14ти (при нередовен цикъл последната година). Много се вълнувам, но ми е изморено- не мога да спя, зрението доп. малко ми се замъгли като че ли, излезе ми гингивит на венците, хеморид на дупето, млечен блистер на едната гърда ( който се получавал обикновено при кърмене, което е най-смешното) всичко боли ии така
на малкият мъж изглежда му е добре вътре и няма индикации като да тръгва да излиза,( разкритие нямам все още) та предполагам ще си дочака другата седмица, което ще рече и следящата доки, която в момента е в отпуск