На път е нашата мечта, а 'Искам бебе' ни събра ! /тема 31/

• 29 987
  • 780
  •   1
Отговори
# 75
m-angel,  значи много съжалявам че си преживявала всичко това в болницата.  Много хора, които са преминали през коронавирус споделят че са се държали с тях по този начин - като чумави. Честно казано нормално е човек да се страхува, но ти си родилка! Имаш нужда от ужасно много подкрепа и разбиране. Аз бях лежала в АГ отделението,в което раждах и ме познаваха и си спомням как идваха едни млади акушерки да ме видят и усещах невероятна подкрепа.
Когато имах проблем с гърдите, дойдоха 3 4 акушерки да се помъчат да ме отпушат, беше страшно викане, цялото отделение кънтеше от моите викове. Никога не бях изпитала подобна болка! Абсолютно съм съгласна че от един момент нататък кърменето става мъка и няма смисъл от него. Това ми е болна тема, мъчно ми беше... мъчиха се много хора да помогнат. Но това ме болеше повече от оперативната рана! Сигурно другите майки са си мислили че колят някого ...
Не съм споделяла толкова подробно за това изживяване, ама трябва! Трябва повече жени да чуят и тази страна на нещата. Знам че напоследък навсякъде четем колко е хубаво да кърмиш детето си, но болката от невъзможността трудно можеш да я чуеш от някоя новоизлюпена майка.
Кийп, напълно съм съгласна - или има или няма кърма! След страшните болки едва капеше на капки и накрая вече тръгна струя, но с цената на много болка. Едната ми гърда беше с толкова протрита кожа от стискане че кървеше и после стана на рана.
Не ги казвам тея неща за да плаша новите мами. А за да кажа - ако можете кърмете, няма по-хубаво от това за вашето бебе. Но ако не стане - ставате и продължавате с живота си, бебето има нужда от вас! Heart

Вие сте силни жени! HugТикълс, съгласна съм с теб  Simple Smile

# 76
Тикълс, радвам се, че съм се объркала и се чувстваш добре! 🤗
Ив, тук ли си? 😉 Може пък човечето да иска да излезе като подарък за РД на каката. Simple Smile
За кърменето - няма да се повтарям! Аз съм с две ръце ЗА, но с времето свикнах, че може би не при всички се получава толкова лесно, като при мен! Но тук няма място за самообвинения! Всички сме еднакво добри майки за децата си! ❤
Въпрос: момичетата в Надежда, за колко време ви излязоха резултатите от БХС? Мислех, че за ден два, но не попитах на място, а все още ги няма. Иначе съм сравнително спокойна. Повтарям си, че това е само статистика, а моето бебе е здраво! 🍒🍒🍒

# 77
  • София
Черешке, резултатите от БХС няма да ги видиш сега - нито в сайта, нито в приложението.
Ако има нещо притеснително, д-р Чачева ще ти се обади до седмица след прегледа.
Ако не ти звънне, значи всичко е наред.

На следващата ФМ, ако ходиш при нея, можеш да си ги искаш с подпис и печат, ако държиш да си ги имаш.
Но само лично от нея, на регистратура или информация няма да ти ги дадат.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 14:22 от rave

# 78
Благодаря, Рейв! Тя каза, че ще се чуем по телефона. Но на мен ми дадоха на регистратурата код за достъп до резултатите и проверявам онлайн, но няма нищо все още. Миналия път в Св Петка бяха готови на следващия ден. Да, при нея ще ходя на следващата ФМ, не че ми трябват черно на бяло...
Ти как си? Искаш ли вече да идва момента по-бързо или ти е добре така 2 в 1? Къде  мислиш да раждаш?

# 79
  • София
Точно това ти казвам - те са ти дали код за достъп, дават такъв на всеки нов пациент, но няма да качат резултатите там.
Това си е политика на болницата, според мен е с цел да не се шашкат бъдещите мами като си видят резултатите и да се втурнат да четат. Grin
Просто ако има нещо притеснително, звънят.

Иначе аз съм добре, честно казано мога да си бременея още... Не ми пречи. Освен това, много се харесвам бременна. Само клякането и навеждането ме тормозят. Grinning

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 22:58 от rave

# 80
Здравейте, момичета!

Някои от вас може и да ме помнят от "Искам бебе". Най- накрая и аз се престрашавам да се включа при вас. Днес бях на втори преглед в 9+5 г.с. Малката шушулка отговаря
на 9+4 махаше с ръчичка на прегледа и малко си поотдъхнах. Липсата на симптоми малко ме стряскаше, но вече дишам по- спокойно. Кръвопотока от ляво е занижен, та увеличаваме кръворазреждащите, но като цяло всичко изглежда наред. Тази бременност е досущ като първата ми (успешната) та се надявам и тази да бъде успешна. Желая прекрасен снежен ден на всички Simple Smile

# 81
Chef-mama, много се радвам, че си сред нас отново. Пожелавам ти този път нещата да са безпроблемнни до края!

# 82
Шеф мама, добре дошла! Пожелавам ти успешна бременост и щастлив финал! 🤗

# 83
Chef-mama, чудех се защо още не си се включила тук. Радвам се, че вече придобиваш кураж и започваш да вярваш в това бебе. Стискам палци всичко да върви безпроблемно.

# 84
Шеф мама, толкова се радвам за теб ❤️
Време беше и съм сигурна, че всичко ще бъде наред този път.

# 85
Добре дошла шеф мама, помним те разбира се! Тъкмо на време се включваш, едни чакаме да се изпишем и е време за нови попълнения, непрестанно да се бременее тук! Blush

# 86
Ам хайде изписвай се де Stuck Out Tongue Winking Eye

# 87
  • София
ехо и от мен -Честит празник - Честит Андреевден! Simple Smile  Честита и зимна приказка за тези в София поне Simple Smile
на мен от днес ми почва 45-дневния ... как лети времето...
rave  и на мен клякане, навеждане и ставане от легнало положение са ми малко по-трудни ...кръстът ме боли пробвам сега един колан на една приятелка - малко ми е голям и го слагам над дрехите...Grin ММ снощи ме поразтри и ме отпусна  чудно...
диди супер са патетата - и патешко жълто навсякъде около вас Simple Smile
за кърменето - нямам още мнение по въпроса - ще се включа по-нататък като живот и здраве стигна дотам.... една приятелка ми даде помпа назаем да имам за всеки случай та съм щастлива че няма да купувам, аз трябва да си взема книгата на Хедра от една друга приятелка,която роди Октомври -- иии каквото сабя покаже Simple Smile
cherry добре  да си вземеш на хартия изследванията ако планираш да посещаваш други специалисти, защото искат да ги преглеждат, но ако ще си само в Надежда - те ще си ги имат в системата - бебчето ти е здраво разбира се - само това си повтаряй,защото е истина!
chef-mama  и knysnaмного се радвам че се включвате в бойната група - леко и безпроблемно бременеене пожелавам !:sparkling_heart:
празнично настроение на всички пожелавам - мен вече  ми е коледно и искам да вадим украсата!

# 88
Освен и тук да се похваля. Вчера на 29.11. в 20:55 часа се роди моят малък господинчо Филип, 54 сантиметра, 3584 грама, едно вързопче щастие. На всяка от вас пожелавам толкова леко раждане като моето и само хубави емоции по време на бременността и през оставащите ѝ дни.

# 89
Misery, честито щастие! Да расте здрав, весел и игрив! Бързо възстановяване! Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт