Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните проблеми и притеснения, които се обсъждат във форума?
Какви лекарства се споменават в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните проблеми и притеснения, които се обсъждат във форума?
-
Какви лекарства се споменават в дискусията?
-
Какви са някои от преживяванията на участниците във форума?
-
Какво представлява пренаталният тест и защо се препоръчва?
май ще ги правим адаши момчетата, аз се колебая между Адриан и Филип и ми е трудно да реша...
Честито на всички, които вече са гушнали сладките си бебчета, от цялото си сърце пожелавам най - вече здраве а другото мама и тате ще се постараят да осигурят хих
Честито и на новите момичета, радвам се да видя познати лица прехвърлящи се от другата тема и запълвайки тази.
записвам час за втора ФМ и се надявам там нещата да са сигурни вече
При последното ми посещение при АГ по ЗК ми назначи изследвания, рутинни но и едно допълнително - обременяваме с глюкоза, по принцип съм нямала и нямам проблем с КЗ (нямаме диабетици в семействата) и искам да попитам Вие правихте ли го? Много мои приятелки са го пропуснали, утре имам консултация при АГ, който ме наблюдава на частно и ще видя той какво ще ми препоръча и ще преценя. Много дълъг пост стана и се извинявам, хубав и усмихнат ден