На път е нашата мечта, а 'Искам бебе' ни събра ! /тема 31/

• 29 989
  • 780
  •   1
Отговори
# 90
Еййй, Мизи, браво! Честито!!! Само радости да ви носи голямото момче! Радвам се, че всичко е минало бързо и леко! Спомням си какво облекчение изпитах, когато всичко приключи успешно при моето раждане! И какво щастие! Ех, спомени...
Ив? 😂
...

# 91
Честито, Мизи! Да е жив и здрав Филип! Това е най-любимото ми мъжко име на света Heart

# 92
Честито момче Мизи! Отгледано до термин, голям господин! Бъдете здрави! Flowers Four Leaf Clover май ще ги правим адаши момчетата, аз се колебая между Адриан и Филип и ми е трудно да реша...
Черии аз си давам зор 38+3 съм, просто като родих бързо в началото на 9 месец дъщеря ми и си спестих това чакане, сега съм мн досадна и само припирам. Ама тоя път уви младежът не може да се намести добре, тъпата предна плацента пречи, дано все пак като тръгне раждането без много мъки да се извърти и слезне... сряда съм на преглед, ще ме пребърка и да видим...

# 93
Мизи, и тук, жив и здрав да е Филип 💙

# 94
Ивче, моите колебания идваха от таткото, защото сз бях избрала името много преди да го срещна. ❤ До последно се обсъждаха имена като Андрей, Красен, Калоян и си мислех, че като го видя, ще ми дойде името. Еми Филип си ми е малкият бузанко, не мога да си представя да е с друго име. Между другото аз родих в 40+2 и до последно бебето се връткаше в таза ми, за да се намести. Знам, че не те обнадеждавам вероятно, но исках да ти кажа, че то бебето си знае работата.

За всички нераждали, които ще раждат нормално - лекциите на Елена Василева за дишане по време на раждането и ходенето ме спасиха. Гледайте ги и правете сухи тренировки. И най-вече не се поддавайте на паниката, защото накрая ви чака най-хубавата среща - тази с вашето дете.

# 95
Здравейте мамчета и бъдещи мамчета! Не знам колко от Вас и дали ме помнят ( на 31г, първа бременност след година и няколко месеца опити и една БХ), не съм писала от доста време, но когато мога Ви чета и днес наваксах. Записвам се в новата тема, огромни благодарности на rave за положеното старание и страхотната тема, както винаги Kissing Heart Честито на всички, които вече са гушнали сладките си бебчета, от цялото си сърце пожелавам най - вече здраве а другото мама и тате ще се постараят да осигурят хих Hug Честито и на новите момичета, радвам се да видя познати лица прехвърлящи се от другата тема и запълвайки тази. Hug Старая се да помня историята на всяка, не винаги се получава, но всички Ви чувствам много близки и макар по - рядко да пиша съпреживявам нещата с Вас. Та за мен/нас - вече съм в 17 + 4г.с., чувствам се добре, имам проблеми с ЩЖ и много висок ТСХ но сега действаме по въпроса и се надявам скоро да успеем да го регулираме, че такива неща изчетох из интернет, но освен да се притесня повече и да си поплача друго не направих. Вече второ АГ ми казва "не се настройвайте, но ще си имате момченце" еми не се настройваме ама.. не може Joy записвам час за втора ФМ и се надявам там нещата да са сигурни вече Stuck Out Tongue Winking Eye При последното ми посещение при АГ по ЗК ми назначи изследвания, рутинни но и едно допълнително - обременяваме с глюкоза, по принцип съм нямала и нямам проблем с КЗ (нямаме диабетици в семействата) и искам да попитам Вие правихте ли го? Много мои приятелки са го пропуснали, утре имам консултация при АГ, който ме наблюдава на частно и ще видя той какво ще ми препоръча и ще преценя. Много дълъг пост стана и се извинявам, хубав и усмихнат ден  Heart

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 15:33 от Honeyy

# 96
Misery, честито. Бъдете много здрави и щастливи заедно.

# 97
Misery честито бебе да е много здраво и щастливо заедно с мама и тати 🥰

# 98
Мизъри, честит юнак 😊 Да е здрав, силен и много щастлив! Радвам се, че раждането е минало леко, дано все така да ви върви ❤️

# 99
Мизъри , честит Филип 💙 Да ви е жив и здрав и да ви носи много радост и гордост 👼

Хъни , добре дошла 🙂
Не е задължително обременяването , но много лекари го практикуват и без да има показания . Аз имах завишена КЗ на едните кръвни и ме сложиха на “диета” , но така и не направих обременяването , защото стойноттите ми после бяха нормални . Явно твоя док е привърженик .

# 100
Мизи, честит да е Филип! Радвам се, че е минало безпроблемно раждането при теб, това означава и бързо възстановяване и изцяло отдаване на бебчо.

# 101
  • София
Мизи, честит младеж! Да сте живи и здрави и много щастливи заедно и да расте спокоен и усмихнат!

Добре дошли и на новите момичета, да си дочакате безпроблемно термините.

Хъни, какви са ти показателите на кръвна захар, колко си наддала до момента и как върви бебето спрямо термин? Тези неща също са показатели за обременяване с глюкоза.

# 102
Честито Мизи! Много е хубаво когато има примери за износено бебче и леко раждане. Дано повече от момичетата минат така през този толкова важен момент.
Бъдете здрави и много щастливи! Two Hearts

# 103
  • София
Мизи Честит ти Филип- живи и здрави да сте! Ще потърся лекциите- благодаря- попадала съм за дишане, но не и за ходене- сега ще наваксам Simple Smile
Хъни като за мн др неща лекарското мнение за Обременяването е на 2 школи и за това - едни предпочитат да го проверят, ( тъй като понякога няма отклонения в к. З на гладно), а други само ако обикновената кръвна е завишена или се качва бързо тегло или има фамилна история. Според мен няма лошо да се провери Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 22:55 от Animor

# 104
Мизи Честит ти Филип- живи и здрави да сте! Ще потърся лекциите- благодаря- попадала съм за дишане, но не и за ходене- сега ще наваксам Simple Smile
Хъни като за мн др неща лекарското мнение за Обременяването е на 2 школи и за това - едни предпочитат да го проверят, ( тъй като понякога няма отклонения в к. З на гладно), а други само ако обикновената кръвна е завишена или се качва бързо тегло или има фамилна история. Според мен няма лошо да се провери Simple Smile

Аниморка, честно да ти кажа за мен движението беше ключово, защото чисто гравитационно помагаш на бебето да слезе по-лесно, както и да се намести в таза. Легнех ли контракциите ставаха петорно по-болезнени и с дишането и броене на ум 1-2-3 някакси се справях.

Абе каквото и да стане, както и да родите, няма особено значение, защото всичко води до срещата с детето. В Шейново я има добрата практика да ти дават бебока след раждането да го гушкаш. ❤ Вероятно важи обаче само за нормалните раждания.

Аз вчера изкарах целия ден в депресия, защото малкото ми мишле е на системи. Нагълтал се е с околоплодна течност, като го видях в кабели целия и ревнах. Не знам как Дели, Диди и Борнчето са се справили с тоя етап, обаче бога ми по-спечена за нещо през живота си не съм била. Просто сте герои, мили ми момичета, герои с нечовешка сила. Чакам днес най-после да ми го дадат да го кърмя, хубавото е, че докато е на системи, не го и хранят, така че няма да е опитал АМ преди гърда.

Изобщо май истинските притеснения си почват след раждането, ама ние нали докато стигнем до раждснето, само за това мислим, а след това ни се вижда далечно.

Хъни, колкото до обременяването - зависи от лекаря. Гледат освен кръвната захар и хома индекса, и коремчетата на бебетата дали растат много бързо - май обикновено тогава много настояват да се прави. Всичко е индивидуално и по преценка на лекаря. Не е зле да се пусне, поне едно главоболие по-малко. Изключвам нали обстоятелството, че самото изследване е отврат заради глюкозата, която се пие.

Общи условия

Активация на акаунт