На път е нашата мечта, а 'Искам бебе' ни събра ! /тема 31/

• 30 265
  • 780
  •   1
Отговори
# 105
Ох, Мизи ❤️, ще мине и това. Знам колко ти е трудно в момента, обаче лекарите знаят какво правят. Малкият няма да помни нищичко, а болката ще си остане у теб.
Имаш си един голям и силен мъж, не му показвай колко слаба е майка му.

Ъпдейт от мен - на ръце свикна това моето дете......от тук нататък вие си правете изводите...

# 106
  • София
Мизи,
няма страшно, ще му мине на мъничето.  Щом днес ще ти го дадат значи всичко е наред ❤️

Борнче, рано е още да я "свикваш", тя е още в четвърти триместър и гушкането си е съвсем нормално и необходимо.

Аз пък да се похваля, от два дни се опитвам да "приспивам" пиранките вечер, по съвет на Peony. И май ще се получи. Мятам ги на едно легло, слагам чувалчета, целувам ги за лека нощ, гася лампата, нареждам се до тях, давам бибите, повтарям им една монотонна песен за приспиване 2-3 пъти. След половин час подаване на биби всички спим 😂

# 107
Добро мразовито утро!
Мизи кураж, звучи нещо безобидно и ще мине за ден сигурно. Хормона също яко бушува. Помня, че отделението беше пълно с ревящи жени. Grinning Не че подценявам, Лора я пекоха на лампа за жълтеница 2 дена и ми я носеха само за хранения и всичко ми се свиваше даже сигурно си и поревах не помня вече, ама като я видех такава беззащитна увита цялата и с очила като малък Зоро, а не знае милото къде се намира Cry

Мегиии Hug Ама изоообщо да не ти пука, че е на ръце, даже супер! Браво, че е на ръце! Пак ще съм дървен философ обаче явно бебчето се отърсва от раздялата и сега иска БЛИЗОСТ. Те може да не помнят точно като нас, но нищо не остава не отбелязано някъде там в нашата глава. Гушкай я на макс, ще ти тежи, може и да ти писне, на мен вече ми се ревеше от нея, а времето излетя и сега бяга и сърцето ми се къса като искам да я гушна, а виждам, че тя иска да си играе и не и е до мен. Другия понеделник става на 3!? Какво ще е на 5...на 10...а за мен си е моето момиченце. Мани. Мястото на бебето е в ръцете на майка му та така- енджой Grinning Heart Eyes

# 108
Дели, Анастасия първите 2 седмици у дома, заспиваше сама. Поразгледа, поразгледа и заспи. Сега спи в ръцете ми, гледам да е дълбоко заспала и като я сложа в креватчето почва да скимти и аха да се разплаче, и я вдигам. Когато е в хубаво настроение пак си лежи сама, обаче като я заболи коремче си иска мен.
Почна да се изхожда на повече от 24 часа и това ме притеснява.  Акото си й е съвсем нормално, не е твърдо да кажеш, че има запек, обаче като излиза много се напъва и плаче. Не знам какво да правя.

# 109
  • София
Борнче, Малката се изхожда на 2 дни с много напъване, без да е запек. Нормално е. Правя масаж на корема, гушкам и напъваме заедно.

# 110
Мизи, всичко ще е наред и скоро ще си го гушнеш 💙
А ние не сме герои, просто се нагаждаме според ситуацията и правим възможно най-доброто.
Ние сме добре, два дни сме без баба и ми идва малко нагорно. А другата баба не може да идва, че баща ми е с корона вирус и са в изолация. Той е добре, но лошото е, че баба ми е била с температура снощи. Но..надявам се, че всичко ще се размине.
Борнче, и ние сме в драмата с акането. Виктор е така от известно време. Милият толкова плаче и напъва, че ми къса сърцето. В четвъртък сме на преглед, та ще питам какво да го правя.
Моите също заспиват на ръце и после ги местим в кошарата. Купих им бухалчето Оли, за 1 ден ползване ми се вижда да се справя с положението понякога.
Хайде, чакаме неродилите мацки да се похвалят ❤️

# 111
Момичета благодаря Ви, че се включихте по темата ми. Във връзка със зададените ми въпроси - качила съм около 4кг, от началото на бременността, бебето за сега въври нормално спрямо седмиците си, нямам повишение на КЗ и последните ми изследвания са в норма, нямаме фамилна история. Разколебана съм за изследването, защото Акушерката при моя АГ ми даде да си го направя заедно с другите изследвания без да ме е преглеждал АГ преди това, каза че не е задължително, но е хубаво да се направи, било рутинно. Confused Може би ще го направя, за мое успокоение и даже нямаше да се замисля ако моите приятелки не ме бяха настроили да не го правя Blush Радвам се на мамчетата, които си гушкат бебетата вече - четейки Ви си Ви представям Grinning колкото и странно да е. Hug

# 112
chef-mama, knysna, Honeyy, добре дошли в темата. Много се радвам, че се включихте. Лека бременност и здрави бебоци 🌼

Мизи, честит да е Филип! Да расте жив о здрав и много да ви радва! Бързо възстановяване 💙

Момичета, в началото Ивчо обичаше вечер да заспива на ръце след като се е нахранил, но му сложих играчки по кошарата (после ще ги снимам) и купихме висяща музикална въртележка. Ляга, смее им се, гука им и заспива.

Да не се качвам до горе..ето такива са. От последния вид са 2 различни. Опънала съм ги от двете страни на кошарата, та накъдето и да си завърти главата има какво да гледа

И накрая да питам - кога идва цикъла след раждане и след секцио повече ли кръв има?

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 12:24 от Jаsmin

# 113
Мизи, съчувствам ти. Дано е добре бебчо и скоро да се прибирате.
И при нас е същата с акането.  На ок 32 часа върши работата (записвам в приложение), като преди това има по няколко епизоди на напъване, зачервяване и плач. Намалявам симетикона и си го чакам , до мелилакс досега сме прибягвали два пъти, когато са минали 2 дена и видимо много се мъчи.

# 114
Кийпче, аз точно мислех дали да не прескоча Инфаколчето.
Моята е същата - епизоди на напъване и рев. Вече не знам колики ли са, ака ли й се.

Не мога да повярвам какви неволи имаме. Толкова далечно ми се струваше, когато ви питах "Тая черта достатъчно наситена ли е или й трябва още малко" за тестовете за О. 😆

Ей! Щастливи сме, бе хора. Всичко си имаме ❤️

# 115
  • София
Пробвайте I love you масаж. Ето схема
https://www.johnsonsbaby.com.sg/sites/jbaby_sg/files/article-ima … ixweeks_mg_02.png

Мойто "запечено" бебе таман се насра, без моя помощ 😂😂

# 116
]Борнче, вярно да. Много мий хубаво Heart Само да са здравички. Дай Боже всекиму такива неволи.
Познава се, наблюдавай го. Напъването е придружено с пъшкане , абе като голям човек със запек изглежда Grinning Коликите ги болят повече сякаш , свива и изпъва крачета и коремът е твърд. Точно че ако сбъркам напъването с колики и дам симетикон , реално му преча да свърши работата .  Лудница Grinning

# 117
Влизам пак да споделя за акането. Два пъти досега от както се е родил се е налагало да правим клизма, защото се напъваше, пищеше и ставаше червен, ако не ака един ден. Първият път беше в деня на изписването, втория беше миналоя месец. Той ака по 1-2 пъти за 24 часа иначе. Лекарката ни каза, че 3 дни да не ака е нормално, но на мен ми се вижда много. И че бебчето си показва, ако има нужда от помощ. Някакви клизмички с мед имало в аптеките. Ние му правехме с термометърче и кремче.

Също така влязох да споделя, че имам опаковани чисто нови подплънки за кърмачки и едни отворени, както и кремче ланзинох отворено. Ползвала съм го само в родилното. По време на бременността носех подплънки, че капеше кърма и нали беше лято, всичко си личеше на блузите, дори капчицата.
Та който иска, мога да изпратя подплънките и кремчето, защото аз няма да ги използвам

# 118
Аз много искам да коментирам по актуалните теми, ама просто не мога сега. Много съм развълнувана, малко по-спокойно дишам и се надявам големите тревоги да са зад гърба ни. Минах скрининг при Чачева, всичко на този етап изглежда много добре, НТ е 1.9, мозък, сърчице, стомах, крачета, ръчички, кръвопоток. Катогерично го видя и тя момче. Според нея не ми трябва Фракси. Другата седмица съм при Сигридов и подозирам, че той ще каже същото и ще вляза в едно чудене. Според Чачева кървенето е било заради ниска предна плацента. Ще се опитам вече да повярвам, че всичко ще бъде наред и да се настроя изцяло положително.
Прегръдки за всички бебковци и тумбаци! Hug

# 119
Момичета изтекоха ми водите, вече съм в предродилна и започва екшъна, моля ви се стискайте ми палци, че ще боли ясно ама да е по бързо тоя път! Ще пиша пак надявам се с добри новини! Heart

Общи условия

Активация на акаунт