На път е нашата мечта, а 'Искам бебе' ни събра ! /тема 31/

• 30 270
  • 780
  •   1
Отговори
# 120
Момичета изтекоха ми водите, вече съм в предродилна и започва екшъна, моля ви се стискайте ми палци, че ще боли ясно ама да е по бързо тоя път! Ще пиша пак надявам се с добри новини! Heart
Стискам палци , силно ,за да мине всичко леко и бързо. Скоро да се гушкате щастливи Simple Smile

В тази връзка правя темичка за всички родени бебчета на групата "Искам бебе". Не намерих такава.

# 121
Ив, ДИШАЙ и мисли за мига, в който ще го гушнеш! Еййй, момичета, ама тук наистина като биг брадър, всичко е съвсем реално и в реално време дори!!! Чакаме те с добри новини, Ив!!!
Batmam, сега и аз трябва да я търся тая тема! Тук не не пречите иначе Wink
Тикълс, Чачева нещо по-подробно каза ли защо не ти е нужен фракси? На мен ми стана ясно, че не зачита тромбофилиите, де ... И само на мен ли не ми каза пола? Ще се изям от любопитство значи ... 😂
За акането не мога да се включа, защото моето мъжле нали го кърмех и е стигал до 8-9 дни неакане. При АМ май си трябва да е редовно, но не прекалявайте с клизми и такива неща, защото бебето се научава така и става мързеливо и с лениви черва. Та... само в краен случай клизма.
Странно е човек как намира щастието в пълния памперс! 😂🤗🍒

# 122
Ivied имаш силно стиснати палци и много силни пожелания за леко и безпроблемно раждане Hug
как си върви времето и дойде най - хубавия миг, момента на срещата с бебчо, чакаме да разказваш Heart Eyes

# 123
  • София
Иви, успех ! Flowers Four Leaf Clover
Всичко да мине бързо и леко ! Hands Pray

# 124
Иви, леко раждане, мила Heart

# 125
Родих момичета! И моят Филип проплака 3,350кг 52см!
Ще пиша по късно да разкажа, но бързах да пиша да не ме мислите! Heart

# 126
Мале Иви! Докато изчета и ти пожелая успех ти си свършила цялата работа!
Честито! Много много здраве и прекрасен живот! Все така да минават нещата бързо и безпрепятствено Tada!

Честито ни първо декемврийско бебче!

# 127
Честито , Ивиии ! Да ви е жив и здрав малкия мъж и да ви носи много , много радост и гордост с кака 💙❤

Ти ми скри шапката 😬 Преди час си писала за водите , сега вече бебока е на лице ... браво , момиче 🥳

П.П. Права бях , че ще ме изпревариш 😁
Прекрасна дата си е избрал , и аз я бях харесала , но не се получи 🤷♀🙂

# 128
Иви, честито. Да е жив и здрав Филип. Нетърпелив е за живота младежа. Колко бързо излезе.
Да му е така лек живота и занапред, както бързо, бързо се появи.
Ще чакаме да пишеш отново с голямо нетърпение Heart

# 129
Чудя се в коя от двете теми да рева по-напред! Честито, Иви, да сте здрави и много да се обичате!
Редактирам се да честитя и Филип на Мизи с най-искрени благопожелания за здраве и скорошно гушкане!

# 130
Ив, това се казва рекордно раждане! Да е жив и здрав Филип и безкрайно много да ви радва!

Мери, то има време до края на деня, виж как бързо могат да се случват нещата. Laughing

Чери, точно така, не ги признава тробмофилиите. Да не ти давам надежда, но може би не са толкова категорични, ако не се вижда инструмент. Щото то като си се види таз работа, е ясно Blush Аз я питах за резултатите и ми каза, че отиват при нея, няма да ги качат онлайн. Записах час и за следващата.

# 131
Ivied страхотно, и аз докато прочета и то вече станало! Ти въобще стигна ли до болницата Wink да е жив и здрав и много да те радва!

# 132
Честито, момичета!!! 🌸🌸🌸
Да са ви здрави и спокойни бебчетата, а на вас бързо възстановяване! Приятно гушкане вкъщи 🧸🧸🧸

Аз днес бях пак на преглед при Сигридов, бебчо е добре, кръвотоците са му супер и ми даде прогноза 34, най- много 36 та седмица, че ще се ражда. Матката ми е по- малко еластична, има някаква фиброзна тъкън по едната стена и в един момент няма да има на къде да се разтяга и ще трябвя да излиза или да го вадят. Бях и на тонове там и от тук нататък по 2 пъти в седмица ще се правят, за да следим как са нещата и да действаме като дойде време и така. Аз съм си потготвена, че ще е по- рано, затова и не се шашкам, важното е че бебето е добре 😎

# 133
Ей, човек да не се разсея малко и Ив родила 😃 Да е жив и здрав Филип! 💙
За тромбофилиите да, Чачева и Михова не ги признават. Водила съм много дълъг разговор с тях на тази тема.
Бат мам, като направиш темата пусни ни линк, моля Wink

# 134
Ивии, честито! Бъдете много здрави и да имате незабравими моменти с Филип занапред! Супер дата си избра момчето ❤️

Общи условия

Активация на акаунт