На път е нашата мечта, а 'Искам бебе' ни събра ! /тема 31/

• 30 318
  • 780
  •   1
Отговори
# 210
Честит син Мериии! Не се забави много Grinning Бебевалеж започнааа! Heart Eyes
Бъдете здрави, обичайте се, бебче да е добре и кротичко, а ти бързо възстановяване и скоропостижно у дома!

# 211
Мери, жив и здрав да е! 💙
Чакаме останалите! Wink

# 212
Мерси Джулс! И аз още не мога да повярвам! Огромна мечта са ни близначетата. Дано всичко е наред при всяка от нас и скоро да си гушкаме здравите пухени бебчета!

# 213
Честит син, Мери! Да е жив и здрав, да расте силен, умен и обграден с обич и приятели! Hug Чакаме да се включиш по-подробно Blush

Чакаме Рейв и Филми да се включат с новини. Изпускам ли някой с моята бременно празна главица Innocent

Май всички сме получили код за отстъпка на пренатест, и аз предлагам моя, но да ви кажа в момента са пуснали -14% за Никулден от днес до неделя за всички пакети. Чак ме е яд малко, че избързах. Заявява се онлайн, като може да се посочи ден и по-нататък.

# 214
Мери, честито!

Ив, друго си е вкъщи. Пиши как се чувства каката, радва ли се на бебока.

За Джеси - съдбата ти връща подарък, двечки за пълно щастие. Много се радвам за теб Hug

Предстои една вълшебна Коледа.

Чери, правих пренатест само за даун и ца мое спокойствие, не е имало индикации.

# 215
Аз не бързам Tickles, но rave беше с 4 см разкритие.
Аз се надявам да доближа повече до термина. За 24-ти съм макар да не ми се вярва да устискам. Вече взех да усещам трудност да ставам, да се обличам, да спя, да вървя, но се успокоявам, че при някой е така от 6 тия месец. Grinning

# 216
Аа имаш време значи. То аз родих моя младеж точно 20 дни преди термин Yum

# 217
Аа имаш време значи. То аз родих моя младеж точно 20 дни преди термин Yum

В днешно време май е нормално да подраняват. Много декемвриичета не си изчакаха месеца, а във фейсбук групата започнаха от 26-та седмица. Все пак влезеш ли в деветия всеки момент може да се роди.

# 218
  • София
Мериии Hug

Жасминка, почти позна. Blush

Днес в 18.35 ч. се роди моята мечта... Деа, 3.500 кг. и 51 см. Revolving Hearts
Естествено раждане. Сега такъв глад ме гони, че не е истина. Grin
Никакви методи за по-ранна поява не сработиха и стрелчето много държеше да се появи точно на термин. Grinning

# 219
Честита Деа, Рейвче! И точно на термин, точна мадама Heart Да е жива и здрава, умна, красива и успешна Hug
Колко хубаво е, че толкова бебенца имаме този месец! Да имате една вълшебна Коледа с нашите Чудеса! Heart

# 220
Мери и Рейв, честити и живи и здрави да са вашите шепи щастие! Идеална двойка се е заформила Heart а съм чела, че на термин се раждали само 3 процента от бебетата Рейв!

Леко възстановяване ви пожелавам и приятно опознаване!

# 221
  • София
Еха, Рейвче, честита Деа! Здраве, щастие и късмет! Heart

# 222
Мери Честит син!
Нека бъде жив и здрав вашият мъник!
Да расте умен и красив, добър и търпелив.
Да е вашата гордост на земята и да ви радва сърцата.

Честита дъщеричка, rave!
На това малко момиче пожелавам цялото здраве, щастие и любов на света. Нека направи живота си приказен, а вашите дни изпълнени с много трепет, радости и сюблимни моменти!

Ако някой е пропуснал. Каним всички настоящи мами в групата за родените бебенца от "Искам бебе", за да продължим да се подкрепяме , хвалим и оплакваме Simple Smile Заповядайте мами. Темата ни е прохождаща все още Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1275761

# 223
Мери ❤️🤗, честит син. Нека бъде здрав и много щастлив. Нека кака и батко много да се грижат за него (момче и момиче имаше, ако не бъркам).

Рейви,❤️ Точна ни е пръдлата 😆. Нека е така точна и в живота.

# 224
Честито, Рейв! Страхотно име! Жива и здрава да е!

Общи условия

Активация на акаунт