Коледата Наближава, ЮНСКОТО Тумбаче Пола си Издава (Тема 3 - 2021)

• 40 706
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
gybka111 и Iva34

Вие в коя седмица ще си правите ФМ и БХС, че той нали е в отпуск и при мен малко се забавиха нещата?
Аз се консултирах и с друг лекар, понеже се бях притеснила, но и той ми каза със сигурност да влязя в 13-Да седмица и така да отида при него. 🤔

# 331
Момичета, тази нощ ми беше кошмарна. Повръщане през нощта и сутринта пак. До сега не ми се беше случвало два пъти. Миризмите ме влудяват все повече. Чудя се дали е възможно да е от витамините за бременни, снощи пих за пръв път?!?

# 332
gybka111 и Iva34

Вие в коя седмица ще си правите ФМ и БХС, че той нали е в отпуск и при мен малко се забавиха нещата?
Аз се консултирах и с друг лекар, понеже се бях притеснила, но и той ми каза със сигурност да влязя в 13-Да седмица и така да отида при него. 🤔
Аз точно в петък влизам в 13 г.с. и се надявам тогава да ми направи ФМ. Предния петък бях при акушерката и пусках изследвания, но не съм правила БХС, понеже си правих неинвазивен пренатален тест, с който изследвах аномалиите. 13 г.с. сякаш ми се вижда съвсем последния влак за ФМ, но се надявам всичко да е наред.

# 333
По време на предишната ми бременност си бях взела дъвчащи витамини, които много се харесвали от бременни (http://www.gardenoflife.bg/products/vitamins/mykind-organics-gummies-prenatal/), Ами ....около 12-13-14 г.с. само като си помислех за тях и ми се гадеше...и ги спрях...

Според мен спри за ден-два и пробвай пак, ако пак не ти понесат, вероятно тялото ти няма нужда от тях или част от тях.

# 334
За стриите - ако кожата е податлива на стрии е все тая какво мажете. Ако не е - и без мазане няма да ви излязат. Работила съм със селективна и много скъпа козметика и имам личен опит. Нямам нито една стрия, мазала съм се предната бременност с 30мл тестерче на нещо дето струваше 3-4 кинта.
Снимка в никакъв случай, освен ако наистина не е много тежък проблемът.
Ношпа си поръчвам от eBay от български аптеки.
С първата бременност имах доста болки, но аз бях с обърната матка, което не е проблем, около 40% от жените до колкото знам са с такава, но не всички знаят. Та, възможно е за това да се усеща по-силно, с тази бременност не съм имала никакъв дискомфорт, предполагам защото не е минало много време от предната.
Аз също съм с обърната матка и ми е първа бременност, но за щастие нямам никакви болки за сега. Освен тях имала ли си друг проблем създаден от нея .

# 335
Здарвейте момичета,
миналите ФМ случайно да знаят дали има възможност резултатите да се получат дистанционно, не съм от София а ми предстои преглед при д-р Атанасова в МЦ "Марковс" и мисълта да пътувам 600 км (отиване и връщане) за резултата ме подлудява. Резултатът е важен разбира се но във времето в което живеем е абсурдно. Също така ме интересува и ориентиовъчно колко време продължава самия преглед.

# 336
Здравей, Stefanie..
В частните клиники резултатите получавате онлайн - чрез имейл. Винаги има вариант да Ви ги изпратят по вайбър или имейл. Relaxed
Ако има нещо притеснително в резултатите, изследващият ще се свърже с Вас.

# 337
За стриите - ако кожата е податлива на стрии е все тая какво мажете. Ако не е - и без мазане няма да ви излязат. Работила съм със селективна и много скъпа козметика и имам личен опит. Нямам нито една стрия, мазала съм се предната бременност с 30мл тестерче на нещо дето струваше 3-4 кинта.
Снимка в никакъв случай, освен ако наистина не е много тежък проблемът.
Ношпа си поръчвам от eBay от български аптеки.
С първата бременност имах доста болки, но аз бях с обърната матка, което не е проблем, около 40% от жените до колкото знам са с такава, но не всички знаят. Та, възможно е за това да се усеща по-силно, с тази бременност не съм имала никакъв дискомфорт, предполагам защото не е минало много време от предната.
Аз също съм с обърната матка и ми е първа бременност, но за щастие нямам никакви болки за сега. Освен тях имала ли си друг проблем създаден от нея .
Не, малко по-трудно им беше да виждат на ехограф в най-първите седмици, но ме гледаха с вагинален. Сега не беше така.

# 338
Това е ехографско изследване. Няма резултати, които да се чакат. Веднага след прегледа ти дават изображенията и анализа на бебчо.
Аз бях в Марковс с миналата бременност и другия вторник съм там. 🙂
Прегледът продължава 20-30 минути.
Здарвейте момичета,
миналите ФМ случайно да знаят дали има възможност резултатите да се получат дистанционно, не съм от София а ми предстои преглед при д-р Атанасова в МЦ "Марковс" и мисълта да пътувам 600 км (отиване и връщане) за резултата ме подлудява. Резултатът е важен разбира се но във времето в което живеем е абсурдно. Също така ме интересува и ориентиовъчно колко време продължава самия преглед.

# 339
Момичета днес си взех кръвните изследвания и имам две занижени и една завишена стойност, но са със съкращения. Ако някой може да ми ги разчете:

# 340
gybka111 и Iva34

Про мен ще се пада точно във 12-та седмица

# 341
  • София
Момичета днес си взех кръвните изследвания и имам две занижени и една завишена стойност, но са със съкращения. Ако някой може да ми ги разчете:
Хемоглобинът ти е нисък, другото MCHC е пак за него, ако досега са ти били в норми е хубаво да се консултираш с лекар и евентуално може да ти изпишат желязо или повече храна богата на същото, за да не развиеш анемия.

# 342
Благодаря, като цяло не съм си пускала никога изследвания до сега, затова не знам дали са ми ниски попринцип или само сега. Като ги занеса на АГ той ще прецени.

# 343
Здарвейте момичета,

Днес бях в Марковс при д-р Марков.
Прегледа продължи 20 минути. Разглежда-мозъка,сърцето,ръцете пръстите,нухалната транслуценция,бъбреци,евентуално пол,които не е на 100% сигурен. Там правят само ФМ.
Иначе и аз пътувах 500 км,но няма как.
Ако искаш и БХС те изпращат в Майчин дом да дадеш кръв пак е по-желание и е безплатно след като минеш ФМ и ги получаваш онлайн до 3 работни дни
Тов е общо взето. Прегледа ФМ ми беше доста интересен.
Аз понеже уж вървях с 1 г.с назад според АГ, днес като отидох доктора каза,че това са глупости и съм хванала буквално последният влак за БХС и Ранната Фетална. 🤷

# 344

Другият ти занижен показател е хематокрит. Това е обема на червените кръвни телца и този показател е свързан с хемоглобина. Моите изследвания са почти същите като твоите. Хемоглобинът ми е нисък и съответно винаги хематокрит, МСHC или MCH са извън норма. Понякога даже MPV (mean platelet volume) ми е много над границата за да компенсира за ниския хемоглобин ..

Общи условия

Активация на акаунт