Какво повече НЯМА да купя - 18

• 101 680
  • 754
  •   2
Отговори
# 105
  • Пеликания
Тези галиевите наистина много гадно се изтръскват. Докато му свикна ръката ме заболяваше, но сега ми е много лесно,  просто движа напред назад с приспособлението.
Аз повече няма да купя боб на Родна стряха и след 5 часа не беше сварен.

# 106
  • София
Аз повече няма да купя боб на Родна стряха и след 5 часа не беше сварен.

Много странно. Аз за първи път купих такъв и съм супер доволна, свари се за 2 часа. А и е много вкусен. Като знам миналият път, варих боба 6 часа сигурно, пак от Лидл, но насипен.

# 107
  • Пеликания
Може и да съм попаднала на кофти партида.

# 108
Както писах и назад, всичко на Родна стряха при мен е било все кофти партида. И бобът, вкл. Затова повече тая марка - тц.

# 109
  • Далечният изток
Боб не съм вземала, че ми носят градински, но лещата на Родна стряха е ужасна. Бавно се сварява и не е от тази, дето се разварява, твърда е като шикалки...

# 110
Тия зелеви листа на Фрешона и аз ги купих. Направи ми впечатление, че са доста меки, малко като преварени и доста поразкъсани. Аз обичам кисело и солено, но ми дойдоха малко в повече от киселина. Личи си, че не са кисели от втасването, а са с някакъв подкиселител, вероятно лимонтузу. В крайна сметка имах и една друга зелка, от пазара, доста безвкусна и като ги сготвих смесено горе-долу беше добре.

# 111
  • Sofia
Този шампоан за коса ужасно втърдява и сплъстява косата.Без балсам е немислимо сресването 😠

# 112
Doli, а ние и тримата много го харесваме този шампоан, както и с чесъна, само че го купувам за 4.90лв. Точно вчера купих и от двата вида Simple Smile. Няма да купя повече плодова торта на фирма "Амбелино" от Лидл ужасно гаден вкус.

# 113
Doli, а ние и тримата много го харесваме този шампоан, както и с чесъна, само че го купувам за 4.90лв. Точно вчера купих и от двата вида Simple Smile. Няма да купя повече плодова торта на фирма "Амбелино" от Лидл ужасно гаден вкус.
От къде го купувате за 4,90 лв.?

# 114
От магазинче за турски стоки в Бургас, сигурно има над 15 вида шампоана и всички са хубави.

# 115
  • Sofia
Аз го взех от квартален магазин за 6лв.

Два пъти го ползвах,но косата стана много твърда ..може и да е такъв ефекта ,з-то ползвам на Здраве за същите проблеми и от него става същата...без балсам не бих могла да я разреша

# 116
Ами аз винаги ползвам маска след шампоана, иначе не мога да си разреша косата. При козметиката е много индивидуално, до коса и кожа е .

# 117
Влизам да кажа да внимавате какво ви маркират в Лили Дрогерие. Почти на всяко пазаруване уж етикетите не били сменени, все някоя промоция е изтекла или профуктът не е точно този, въпреки еднаквите цифри на баркода. Дори не се извиняват учтиво.

# 118
  • Sofia
Това сирене от Лидл не ми хареса.Скърца като се яде,а преседяло във вода, за да го обезсоля ,стана странно ярко жълто и бързо мухляса,дори и кутията в която го бях преместила беше с мухъл по стените и капака.

# 119
От магазинче за турски стоки в Бургас, сигурно има над 15 вида шампоана и всички са хубави.
Малко off topic, но къде се намира това магазинче?

Общи условия

Активация на акаунт