Какво повече НЯМА да купя - 18

• 101 696
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Преди ковид имаше редовно пътуващи от и за Гърция, които изпълняваха поръчки, ама сега не знам как е. Ето това олио изглежда добро: https://www.aptekapromahon.com/pharmasept-cleria-renewal-dry-oil … 100ml-p-7869.html

# 226
За Промахон пише друго:
Скрит текст:
    Превозите на нашите продукти са произведени в Гърция и България с ACS Courier
    Разходите за доставка са безплатни за покупки над 59leva / 30 €, а за покупки под 59leva / 30 € има такса 5,9leva / 3 €
    Плащането на Вашата поръчка се извършва при доставката на продукта при доставката
    Поръчките се изпращат до 2-3 работни дни, ако всички продукти на състояние на наличност са: "незабавно наличие (в склад)"
    Повече информация за политическите мисии и възстановяванията може да намерите тук или ни се обадете на 0030 2323041131 или 00359 892 794 245

# 227
Да, от Промахон и аз съм поръчвала с безплатна доставка. Тя имаше предвид сайта на Мастик спа.

# 228
Да, от Промахон и аз съм поръчвала с безплатна доставка. Тя имаше предвид сайта на Мастик спа.

Като дойде на място с лев ли плащаш или искат евро? Кой куриера и говорят ли български?

# 229

Като дойде на място с лев ли плащаш или искат евро? Кой куриера и говорят ли български?

Ами тя доставката беше чрез Еконт или Спиди, не помня вече. Стойността на поръчката си беше в левове, още като направиш поръчката, и си плащаш в левове. Може и по банков път да се плати прдварително, ама не съм пробвала.

# 230
Пуснали са локум с вкус на пъпеш - от стандартните нашенски опаковки, малките кутийки.
Отврат. То не е локум, а някакво клисаво желе и те блъска есенцията 🤮

# 231

Ей тези хапчета наблъскани с един куп Е-та. Пих ги два пъти и на двата пъти нещо не се почувствах добре. А аз кърмя.

# 232
Още опаковката не ми вдъхва доверие.

# 233
  • оттам, откъдето започва България
Интересно дали са закупени от аптека. Thinking

# 234
Има ги в аптеките.

# 235
  • София
А какво се предполага да има в една таблета, ако не химия?

# 236
Има ги в аптеките.
Да от аптека.

# 237
Повече няма да купя пилешко "Вкусно пиле":
Скрит текст:
Не знам защо е кръстено така, заглавието е чист оксиморон.

# 238
Не ми допада вече 3 в 1 на Нескафе,препоръчайте ми алтернатива.

# 239
  • Пеликания
Якобс 3в1 пробвала ли си?

Общи условия

Активация на акаунт