Какво повече НЯМА да купя - 18

• 101 660
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
Това на снимката изобщо мляко ли е или е смитата тенджера след варенето му??

# 271

Риба тон в собствен сос на Компас ЕООД гр. Монтана. Има вкус и вид на промита чорба. Отвратително. Ако се продава някъде в Европа ще затворят цялата фабрика. Купена от Метро.

# 272
  • Далечният изток
Тази консерва не е на Компас.
Купувам само на Компас и ми харесва, но така като гледам тази на снимката е на друга фирма - Fishy.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 21:07 от AIDA_N

# 273
  • софия
Какъв Компас? Дори на снимката се вижда фирмата - fishy.

# 274
  • Пловдив
Ето как изглежда консервата на Компас

Иначе аз по принцип не харесвам тези в собствен сос, без значение от марката, обичам онези, които са в олио.

# 275
За парченца в собствен сос е нормално.

# 276
  • оттам, откъдето започва България
У дома също харесваме риба тон в олио, а не в собствен сос.

# 277

Доколкото виждам пише Компас ЕООД гр. Монтана

# 278
  • Далечният изток
Може да е от Компас, произведено за Метро. Тези само в Метро ги продават. Не знам какво е качеството, но наистина не изглежда добре на снимката. Иначе тази, която купувам на Компас в собствен сос, която Десиссслава показа на снимка, не е зле.

# 279
  • София
След няколко гафа с риба тон купувам rio mare naturale и не правя експерименти, защото само хвърлям и ми излиза по-скъпо.

# 280
  • Пеликания
Аз такава "риба тон" се излъгах да взема от Кауфланд. Повече не повторих.

# 281
Да, вероятно е произведена за Метро, но никъде не го пише. Смятам, че щом е в търговската мрежа трябва да има контрол на качеството. Опитвала съм и други консерви риба тон, но тази ми би класациите по отвратителност. Съдбата и беше в канализацията.

# 282
И аз съм купувала от Кауфланд някаква риба тон "късчета" (да не кажа почти пюре) в собствен сос и беше гадна. Не помня дали беше Фиши, но съм почти убедена, че не беше Компас.

# 283
  • София
О, аз не си спомням преди години каква бях взела от някоя от големите вериги, марката беше световно неизвестна. Щях да повърна (с извинение).

# 284
От BILLA  се бях сдобила преди години с риба тон в собствен сос и изглеждаше още по-зле от
показаната. Не помня марката, само това, че отиде на боклука.
Но сега като ви четох и се замислих, наистина най-добрите рибни консерви са в олио,
а не в собствен сос.

Общи условия

Активация на акаунт