Какво повече НЯМА да купя - 18

• 101 745
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
В кс Зорница до магазин Гочев, вътре продават и домашни потреби, прахове, омекотители, почистващи препарати и много други неща, до 7 блок.

# 121
Здравейте. Весела Коледа!
Не ям салами и кренвирши, наденици, но майка ми като и трябваше за руска салата и купила Бургас салам на Майсторите, Велико Търново. Такава воня, мирише салама на урината на котето ми. Честно е пълен отврат. Ям само чоризо и прошуто, пеперони и бекона на тате производството;) има си прасенца.

Август месец направих голяма поръчка обувки сандали и есенни от Паоло Ботичели. Дадох им два номера. Никой не им се е обаждал. Единия път септември им звъня. Извиняват се били забравили поръчката. Ноември им звъня, една надута мома ми отговаря, че са ми звъняли по всички телефони, но не се били свързали и изтрили поръчката им. Пратих и екранни снимки на обажданията ми. Казах им, ако не могат да се справят да не се захващат с онлайн бизнеса. Никога не са ме ядосвали толкова.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 16:05 от Saxi Merinosova 683792

# 122
От магазинче за турски стоки в Бургас, сигурно има над 15 вида шампоана и всички са хубави.
Малко off topic, но къде се намира това магазинче?
Магазин за тур.стоки има в Славейков срещу сградата на ВИК ,в една зелена кооперация ,до дет.магазин "Супер Марио".

# 123
  • София
Това сирене от Лидл не ми хареса.Скърца като се яде,а преседяло във вода, за да го обезсоля ,стана странно ярко жълто и бързо мухляса,дори и кутията в която го бях преместила беше с мухъл по стените и капака.

По принцип аз харесвам всички такива сирена от чужбина в кутии - маслени и много вкусни. Точно това Милбона от Лидъл наистина е ужасно. Направо всеки път гледам втренчено опаковката като си хапна. Скрца, сухо, много гадно. Не и е евтино да кажеш. Мисля, че от 50 пробвани Милбоната е единственото, което е коренно различно и не ми харесва.

Любимото ми такова сирене е от Кауфланд, ето това.
Мекичко е, но много маслено, вкусно и добре осолено. Жалко, че е 15 лв./кутията от 750 гр. Препоръчвам ви го.

# 124
Малиново вино от Лидл:
Скрит текст:

Според описанието е произведено само от ферментирали малини, но по мое мнение има дъх на спирт. Поне чашата е симпатична.

# 125
  • Далечният изток
Малиново вино от Лидл:
Скрит текст:

Според описанието е произведено само от ферментирали малини, но по мое мнение има дъх на спирт. Поне чашата е симпатична.

Със сигурност е ароматизиран спирт. 99,9 %.

# 126
  • София
Купих въпросната ХХЛ опаковка на Милбона преди 2-3 месеца и беше разкошна. А тази, която купих преди 2 седмици е точно както я описвате - скърцащо отвратително сирене. Интересно от какво зависи? Сменили са производителя ли? Едва ли ще рискувам с трета опаковка, защото не знам на какво сирене ще попадна. Казват, че често промоционалните стоки са с по-лошо качество от тези в нормалния асортимент, но в случая и двете са ХХЛ.

# 127
  • София
Моят негативен коментар за сиренето Милбона от Лидл се касае за обикновената опаковка/нормален размер, не XXL. След горчивия опит, не бих си и помислил да купя XXL.

# 128
Малиновото вино все пак има процент спирт в него, то напива много, баща ми прави. Не е за слаби пиячи. А аз много обожавам Милбона сирената тройната опаковка топено сирене. В Лидл винаги са едни вмирисани, те не.

# 129
  • софия
Дори цветът на "малиновото" вино в Лидл не е на такова.
Пием малиново вино от доста години, още преди Трастена да станат популярни. Купували сме и от други производители и никое не е било с цвета на това в Лидл. Дори не бих го пробвала.

# 130
  • Sofia
На коя фирма е хубаво ?
Аз наскоро пробвах малиново.Беше леко газирано и цвета тъмен.Друго си го представях.

# 131
  • Пловдив
На коя фирма е хубаво ?
Аз наскоро пробвах малиново...
Трастена

# 132
  • софия
Трастена, Кралската изба, Балчик, на фермерските пазари също има хубаво малиново вино, купували сме и от частен производител.
Това в Лидл не знам какво е, но със сигурност не е малиново вино.

# 133
  • Sofia
На коя фирма е хубаво ?
Аз наскоро пробвах малиново...
Трастена
Това беше виното😁

# 134
От магазинче за турски стоки в Бургас, сигурно има над 15 вида шампоана и всички са хубави.
Малко off topic, но къде се намира това магазинче?
Магазин за тур.стоки има в Славейков срещу сградата на ВИК ,в една зелена кооперация ,до дет.магазин "Супер Марио".

Много благодаря!

В кс Зорница до магазин Гочев, вътре продават и домашни потреби, прахове, омекотители, почистващи препарати и много други неща, до 7 блок.

Много благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт