Какво повече НЯМА да купя - 18

• 103 838
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Цедено кисело мляко. Взех го за салата "Снежанка", но има гаден послевкус.. Не ми хареса и така ще го хвърля.

Бих добавила и цеденото мляко на Бор Чвор. Явно нямам късмет с цедени млека. Confused

# 406
  • Пловдив
На Бор-чвор нищо не купуваме за вкъщи.

# 407
  • Countryside
Цедено кисело мляко купувам на Олимпус. Има с 2% и с 10% масленост, не е българско, но е хубаво...

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 21:14 от Г-жа Букет

# 408
  • Sofia
Мнение за тази Мицеларна вода 2 в 1 на Агива, подведох се по аргановото масло и розова вода в комбинация. Отворена е и ще я изхвърля, не знам какви са им пропорциите, но е боклук, супер мазно, дори и да раздрусаш шишето, от розова вода ни миризма ни нищо, ефект също супер омазнено лице, вместо да почисти, след това със сапун да се миеш не пада сякаш.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 10:03 от Monikqe

# 409
Мнение за тази Мицеларна вода 2 в 1 на Агива, подведох се по аргановото масло и розова вода в комбинация. Отворена е и ще я изхвърля, не знам какви са им пропорциите, но е боклук, супер мазно, дори и да раздрусаш шишето, от розова вода ни миризма ни нищо, ефект също супер омазнено лице, вместо да почисти, след това със сапун да се миеш не пада сякаш.

Monikqe,

Скрит текст:
Не я хвърляй, изпозлвай я за почистване на печката, загоряло, лепкаво. Или за освежаване на дървени мебели с тънък слой от водата. [\spoiler]

# 410
Скрит текст:
Цедено кисело мляко. Взех го за салата "Снежанка", но има гаден послевкус.. Не ми хареса и така ще го хвърля.
Ние пък много го харесваме.

# 411
Хора, МОЛЯ уважавайте чуждото мнение. Много често има коментари, контра на други. Ами не го харесват, публикуват, като друг го харесва има си тема публикувайте там.

# 412

Флуид за фиксиране на къдрици Victoria Beauty. Мирише гадно. Не можах да си намеря касовата бележка, за да го върна и реших да го пробвам. Грешка голяма! Все едно си намазах локум на косата. Ефекта не беше "фиксиране на къдрици", ами "залепване и втърдяване на косата". Отмих и на боклука!

# 413
Аз го уважавам. Просто, казано така, все едно е лош продукт. На нас ни е любим. Само това казвам. Че в случая няма едно  ‘универсално’ мнение.
С уважение към всички. Лека и весела вечер.
Хора, МОЛЯ уважавайте чуждото мнение. Много често има коментари, контра на други. Ами не го харесват, публикуват, като друг го харесва има си тема публикувайте там.

# 414
И вкъщи се харесва киселото мляко 10%- на мен пък ми е полезно да се изказват и такива "контрастни" мнения.

# 415
  • Sofia
Привет отново, не съм крайна и много критична по принцип, но тези дни попаденията ми са под нулата. Ето тези "мокри" кърпи са всъщност сухи, и ако служат за отнемане на грим от лицето, то това няма как да стане, и уханието е под нулата по мое мнение.

# 416
😂 страшно безумие.

Аз да се оплача от Бяло краве саламурено сирене Пилос. В срок на годност, а брутално вкиснато. Не знам дали е такова по принцип или партидата е кофти. Но едва ли ще повторя.
Това ли е https://static.broshura.bg/img/cropped_products/28/bf0d0fe508d83 … d73350cb91b3f.jpg

# 417
За мен тези "контра" мнения са полезни. Защото така става ясно, че е въпрос на вкус, а не лош продукт като цяло.

# 418
Някой с контрамнение за флуида за къдрици на Виктория Бюти? Grinning

# 419
  • Далечният изток
На тях и кристалите им са ужасни.

Общи условия

Активация на акаунт