Не на секса!

• 7 888
  • 118
  •   1
Отговори
# 30
Скрит текст:

Не е гей.Вие сте страшни хора.Ужас!

Защо пък ние да сме страшни хора?
Ти си с импотентен мъж. Ама ние сме били страшните хора. Ние тук само си предполагаме.
Предположенията ти,че е гей са нелепи.Но ти няма как да го познаваш и не знаеш.Simple Smile

Точно затова не се впечатлявай толкова. Наистина не го познаваме и всеки нещо предполага. Някак в разговори, между другото, да не са тип заседание, опитай да разбереш причината. Сексът все пак не е задължение, той е емоция, привличане, т.е. не е нещо, което правиш, щото си длъжен. Трябва отвътре да ти дойде. От друга страна пък апетитът идва с яденето. Като преставате да го правите, все по-малко ще му се иска.  Ако заминете някъде двамата, за съжаление сегашната ситуация не дава май такива възможности, или някак излезете от ежедневната рутина, дали няма да се промени нещо в това отношение? Ако е работохолик, или с някаква зависимост, нямам предвид алкохол и опиати, а компютърни игри, телефони, друго, също би могъл да не обръща толкова внимание на секса. Може би има здравословен проблем, сърце, черен дроб, знам ли, нещо, което му причинява дискомфорт и не му е до секс. И най-отхвърляната причина - нещо встрани, също е възможна, чувства към някого.....нищо не отхвърляйте категорично, само защото си мислите, че не може да го бъде, потърсете причината.

# 31
  • София
Преди време имах връзка с такъв човек, оказа се диабетик, хормоните му бяха разбъркани също. А иначе изглеждаше здрав, млад мъж, без оплаквания, освен липсата на сексуално желание. Разбира се, той не се отнесе сериозно към проблемите си, след като се установиха...как е сега, нямам идея, отдавна не сме заедно Simple Smile

# 32

Предположенията ти,че е гей са нелепи.Но ти няма как да го познаваш и не знаеш.Simple Smile
Защо са толкова нелепи? Понякога се случва. Геи не изглеждат по някакъв особен начин, са напълно нормални външно хората. Ако не искат да си приемат които те са могат дори да се оженят, да имат деца. И все пак ще имат проблеми в такиви семейства.

# 33
Скрит текст:

Не е гей.Вие сте страшни хора.Ужас!

Защо пък ние да сме страшни хора?
Ти си с импотентен мъж. Ама ние сме били страшните хора. Ние тук само си предполагаме.

Ама и аз така: 15 години:" А той, ММ, не може да е алкохолик. Той само по 1 бира пие."
  И аз си мислех, че го познавам, а той Манипулаторът ме е въртял на малкия си пръст. Точно както при теб.

# 34
  • Шотландия
Потърсете медицинска помощ  за да установите има ли медицински или друг проблем,  който да може да се реши. Но има и друга възможност,  нуждата от секс е различна при различните хора,  има двойки, за които норма е 2 пъти на ден, при други - 2 пъти на седмица или на месец. Има и по-рядко...

# 35
За чий хикс живеете заедно?! Младите хора се събират заедно най вече да правят секс. Вие защо живеете заедно?!

# 36
Що пък да не е гей?
Имам познат е гей. Ама искал семейство, ожени се преди години. Имат деца.
Не правил много секс с жена си. То нормално, като харесва мъже.
След 10 години и признал. Тя много го тормозила по въпроса със секса.
Още са заедно, заради децата. Тя си има приятел, той няма против.

# 37
Приятелят ти може да е страхотен, но всъщност е егоист и не защото не спи с теб, а защото се прави на ударен, че това е в реда на нещата. Не мога да си представя да ми се случи подобно нещо и отсреща да ми парират всички опити за разговор по темата. В такива моменти желанието ми да му помогна рязко ще премине в желание да се отърва от него. Това е незряло, обидно и егоистично. Бих направила последен опит да говоря с него. И хубаво ще го разпитам откога е такъв, дали и преди е бил по същия начин. Щом му става, значи проблемът е другаде. Но аз ще настоявам да разбера къде. И ако продължава да ми мълчи като бурсук, пътя и да го няма. А ти ако искаш си го дръж, но не очаквай да стане чудо без диалог и намиране на проблема.

# 38
Antoanna, прекалено си млада, за да се отказваш от толкова основна човешка нужда. Да не говорим, че това би било проблем и при правенето на деца.
Търсете причината, здравословна (психическа или физическа). И не отхвърляй с лека ръка предположението за гей. Много от тях се опитват да се впишат в обществото като създават семейства и имат деца.

Вече сериозно се притеснявам накъде върви тоя свят.
Нищо ново под слънцето, просто едно време не е имало форуми Simple Smile

# 39
Не искам да звуча груба, ама човека просто очевидно не те харесва сексуално или физически (особено щом казваш, че сутрин няма никакви проблеми под юргана ха-ха)
Какво като отношенията ви са хубави през другото време? И моите отношения с приятелите ми са хубави и на практика с всичките мога да живея и пак няма да правим секс.
Вие така може да си изкарате още дълго време особено, ако се грижиш за дома и не си много претенциозна.. Помисли си дали те устройва да живееш с приятелче или си търсиш мъж за сериозна връзка.

# 40
Аз също съм на мнение, че е възможно да е гей или би сексуален. Толкова брутална липса на желание не може да бъде обяснена с нормалните неща като умора, напрежение в работа/университет, или по ниско либидо. Или има сериозни здравословни проблеми, или тотално не го привличаш, или просто желанията са му в друга посока. Нямаш си представа колко хомосексуални се опитват да водят нормален живот, да имат нормални връзки, но точно секса няма как да им се получи.
За 22 годишен трябва да те изкъртва от секс, 2-3 пъти на ден при възможност, а не с месеци да не се сеща.

# 41
Ами да, като бяхме гаджета ММ казваше, че съм имала една много ефективна техника за да го възбудя - да натисна звънеца на входната му врата Wink

# 42
То всяка втора тема е такава. Чак влизам за да похваля мъжа ми, че е на 45 години и иска да правим секс. Ако и сексът секне, не знам как ще се живее.[/b]

А баш!  Smiley
Забраняват да се работи, забраняват да се събираш с приятели, забраняват да ходиш по кръчми, ако и секса ми спрат, то по-добре да се гръмна......
И серизно:от тоя човек мъж не "става".
Зарязвай.
Той щом сега, като пресни гаджета, не те гони из къщата за секс, не разчитай, че след години ще е секс-атлет.

# 43
Ами да, като бяхме гаджета ММ казваше, че съм имала една много ефективна техника за да го възбудя - да натисна звънеца на входната му врата Wink
Струва ми се отвратително. Какво ли си представя докато го правите.
Към авторката. Не е нормално на 22 да няма желание. Може да го възбуждат по странни игри. Определено има проблем.

# 44
Струва ми се отвратително. Какво ли си представя докато го правите.
Колко различно приемаме нещата....аз пък "прочетох" поста на Черна станция като
"Само като чуе звънеца, и вече е готов, гори от желание да ме нагушка!"-което пък за мен е прекрасно.

Интересно, какво мислиш си представя един мъж, когато гаджето му ходи на гости?    Smiley

Общи условия

Активация на акаунт