Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 32 091
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Аз също мисля да захранвам на навършени 6 месеца. Не съм се интересувала как и какво, но горе-долу схванах кои да са първите храни. Ще видим и педиатърката какво ще каже. Ние столче още нямаме, мисля да взема най-обикновено от ИКЕА, изглежда лесно за миене, но ме притеснява, че ще му висят краката. Ще видя.
Ние си изкарахме коронавируса. С таткото имахме леки неразположения няколко дни, малчо си беше най-добре Smile Външно нищо му нямаше, беше си весел, ядеше си, спеше си. Мислим с татко му дали да му направим снимка, да няма някакви последствия за вътрешните органчета.

Нашият също започна да се буди в 3-4 часа през нощта. Преди правех грешката да му давам да ям, а сега татко му го взима, подундурка го 5 минутки и той си заспива.

За акането нищо не мога да кажа. Преди акаше след всяко ядене, сега намали на веднъж дневно, но се омазва до ушите. Излъгах се да купя 2 пакета Мамиа, около 200 бройки общо и съм много разочарована. Много са плитки и гърба му е все жълт, и пишкано също пропуска. Но ги ползваме, какво да правим. За през нощта слагаме памперс премиум кеър. На 3-ка сме, но мисля да минаваме скоро на гащички, защото е започнал да се огъва като глист и едва го сменям.

# 541
На кърма може да не ака и цяла седмица.

# 542
Ех, момичета, това акане. Кърмаче се води със запек чак на 7-10 ден. Нормално е да има притеснения, обикновено при скок в растежа може да усвояват цялото мляко и за това да почнат да разреждат изхожданията.
Днес пак стана нервна и се злоби, пак я мазах с Бочко за венци и се сетих ,че имам още гризалки, които не бях изкарсла. Еми захапа едната и малко след това се успокои и заспа.
Този четвъртък сме на ДК, а баткото май ще у нас , а съм още без кола,ще е интересно Simple Smile

# 543
Ох и аз съм чувала,че е възможно при кърмачетата да не акат по-дълго време,но пусто притеснение 🙄

# 544
  • София
Ясен тези дни е леко отвратителен Smile Май причината е скок в растежа. Преброих му седмиците - 17. Погледнах в нета и точно над 17 седмица - Nature Cloud + Nature Zap Дано му мине скоро, защото не съм свикнала да е такъв. Баща му до оня ден разправяше, че все едно е роден на Благовец, а той май реши да го опровергае. Одеве пищя като някоя девица, която са тупнали по дупето. Отново прави страшен цирк като го карам да суче, даже и през нощта, което вече е супер ненормално за него.
Ами оплаках ви се. Искам си моето дете. Ще викам екзорсист Satisfied

# 545
Одеве пищя като някоя девица, която са тупнали по дупето.
😂😂😂 Щях да събудя малката със смеха си. Това ми хареса 🤣

# 546
Jamily, с тези екзорсисти ми се гледа пак Константин с Киану Рийвс, а като се сетя за него ми се гледа и Джон Уик, пък от там идва и желанието за други филми, ама да си гледам от край до край , а не като турски сериал от 1000 части. Снощи баткото искаше един анимационен филм два пъти , тази сутрин пак два пъти ...еми всеки път все едно за пръв път го гледам. И той ,защото е шило и на едно място не стои...

# 547
  • София
Ех Киану Purple Heart И Матрицата, и Матрицата... Smirk

# 548
  • Denmark
Ще гледаме филмчета... след някоя и друга година. Joy

# 549
  • София
Да, предимно анимационни Satisfied

# 550
  • Denmark
Ох, решила съм да му показвам малко по-реални филми, пък ще видим... Хич не съм фенка на анимации. Освен хубави Дисни филми от едно време. Innocent

Jamily, какво му има на малкия? Мрънка/реве повече от обикновено ли? Моето като е такова кисело, го храня и приспивам... Sweat Smile

# 551
  • София
От 3 дни вечер се скъсва от рев. Сутрин се буди с рев. Крещене, пищене. Опитам ли се да го приспя става по-зле. Искам да му дам да суче - още по-зле. Само на АМ не протестира, но като не са минали 3 часа не му давам. Не мисля, че е от глад. Увеличихме му количеството от 8-ми насам. Не си го обяснявам по друг начин освен със скок в растежа. Снощи за пръв път го оставих 5 мин. в стаята да реве, а аз го гледах на камерата. След това влязох, гушнах го и заспа. Предните две вечери пак така го оставих, но бях при него. Не плачеше толкова много, но порева доста време и накрая като че ли някой му дръпна шалтера и заспа ... Абе не е нормално това поведение за него. Unamused Той иначе е много добро дете и не мога хич да се оплача от него. Blue Heart

# 552
Скоро пак даваха Скорост по кабеларката.....хвърлях по едно око на Киану.....Simple Smile Анимация обичам, но и аз истинскс- хубава.
Марая, провери Сказочний патрул, Джинглики.....много сладки съвременни "рисунки". На времето имахме видео...ех Малката русалка , Спящата красавица, много красиви.
Дойде ред за нощното кърмене.....еми повече от час я боли корема вече, пръцка, вдига краката,мрънка , изяде ми циците.....почва да се обадя пак....ама аз дали ще заспя пак. Трябва да си намеря слушалките на а телефона и да си пускам филмче явно.....

# 553
Включвам се за акането. Какво ли не пробвахме - то не бяха сиропи, чай, клизми, промяна в моеъо хранене - ами траен ефект от нищо нямаше. Изобщо не исках да го тъпча нон стоп с този сироп. Това, което ни спаси беше Боуен терапията, да ви кажа изобщо не вярвах, че ще помогне, но само с 2 ходения синът ми вече ака по веднъж или 2 пъти на ден (вече от 10 дни).

Jamily, и при нас има такива периоди, а иначе е много добро дете. Тепърва май ни чакат проблеми, че като почнат зъбите по-изразено..

# 554
Добро утро, мами. Тези, от вас, които ползват гащички- отбелязва ли се ластика на корема на бебето? Ние сме около 8кг и за е на памперс премиум кеър 3-ка, но взех да пробвам ей така, пуфис гащи 4-ка, но му се отбелязва ластика на корема. При вас така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт