Ние си изкарахме коронавируса. С таткото имахме леки неразположения няколко дни, малчо си беше най-добре
Външно нищо му нямаше, беше си весел, ядеше си, спеше си. Мислим с татко му дали да му направим снимка, да няма някакви последствия за вътрешните органчета. Нашият също започна да се буди в 3-4 часа през нощта. Преди правех грешката да му давам да ям, а сега татко му го взима, подундурка го 5 минутки и той си заспива.
За акането нищо не мога да кажа. Преди акаше след всяко ядене, сега намали на веднъж дневно, но се омазва до ушите. Излъгах се да купя 2 пакета Мамиа, около 200 бройки общо и съм много разочарована. Много са плитки и гърба му е все жълт, и пишкано също пропуска. Но ги ползваме, какво да правим. За през нощта слагаме памперс премиум кеър. На 3-ка сме, но мисля да минаваме скоро на гащички, защото е започнал да се огъва като глист и едва го сменям.
+
Дано му мине скоро, защото не съм свикнала да е такъв. Баща му до оня ден разправяше, че все едно е роден на Благовец, а той май реши да го опровергае. Одеве пищя като някоя девица, която са тупнали по дупето. Отново прави страшен цирк като го карам да суче, даже и през нощта, което вече е супер ненормално за него.
И Матрицата, и Матрицата...

Той иначе е много добро дете и не мога хич да се оплача от него.