90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема V

• 23 828
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Като го гледам как реагира Ед на обвиненията за камерата, според мен тя казва истината.  Той не реагира като човек, който е несправедливо обвинен - аз, как може, не е вярно. Реагира с "как го измисли", смях  - опит за омаловажаване и принизяване. Имало е нещо. Дори Роуз да преувеличава, пак е имало нещо.

# 661
  • София
Роуз, ако е престане да се зъби и криви на камерата, може и да й повярвам

# 662
Ед наистина реагира много театрално - все едно се опитва да се изкара възмутен и изненадан, обаче е много лош актьор.
Не знам дали Дискавъри + ще е достъпно за България, дано някой поне да качи епизода в Ю туб.

# 663
  • София
Реагира така, както повечето хора реагират. Когато беше историята с Клинтън и Моника, той реагира по същия начин, макар не толкова театрално, защото все пак е школуван.

# 664
Многоооо тъпо за последният епизод на Наобратно. Не знам каква им е логиката, освен за пари, но това е най-наглото изнудване. И то при положение, че до сега не са правили така.

# 665
Аз хващам американското TLC и не знам кога дават новия сезон на 90 дни, който е започнал на 6 декември. Никъде не мога да намеря програмна схема на TLC US. В момента дават някакви булки как се прехласват по разни бели рокли. Може би трябва да се загледам в рекламните блокове и анонсите кога какво дават. Някой от вас знае ли къде да намеря програмната схема?

# 666
  • Sofia
Някой от вас знае ли къде да намеря програмната схема?

Тук, например? Или не е това?
Вероятно на много места я има, ако се разтърсиш – едва ли е нещо строго секретно. Simple Smile

# 667
Мерси много. Аз се разтърсих, но официалния сайт не ми го отваря, прехвърля ме към българската ФБ страница, на ТЛС България. Което е тъпо. Това си е някаква автоматична настройка на Гугъл.  Иначе с тоя set top box, който си купих хващам хиляди телевизии на принципа IPTV ... и поне 10 различни TLC-та

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 16:10 от diziler

# 668
  • Sunshine state
За мен си е чиста подигравка и алчност това Дискавъри + и аз лично нямам намерение да си плащам. Много хора коментират на страницата им същото.

# 669
Не мога да повярвам, че Майк изгони чичо Бо заради нея! 🤢

Не защитавам Натали, защото изобщо не я харесвам, но е права. Чичо Бо има редица, ама редица проблеми със закона. И аз не бих стояла в една къща с него. Някои от проблемите са притежание и употреба на наркотици; намерили са алкохол в колата му докато шофира; шофиране в нетрезво състояние; нападение. Като за нападението е лежал в затвора. И имайте предвид, че споменавам само нещата, за които е бил осъден, не и тези за които е имало сделка или са паднали в съда. Списъкът е много дълъг и началото му датира от 2007.
За това се дразня на продуцентите на предаването - бързат да обрисуват чужденците, като лоши, меркантилни и златотърсачки, но истинските престъпници ни ги бутат като светци.

# 670
Съгласна съм. Чичо Бо изглежда забавен по телевизията, но би ме било страх да живея под един покрив с него, при такова криминално минало.

# 671
Ето част от списъка с провиненията на чичо Бо:

Като в този списък не е най-скорошното му провинение от 26.12.2016 - нападение със смъртоносно оръжие. Има още няколко нападения.

# 672
За тази вечер по TLC US е планирано:

90 Day Fiancé: Happily Ever After? HEA Strikes Back! Tell All New

Colt, Debbie and Jess relive the Tell All. Kalani and Asuelu rehash arguments from the beginning of quarantine. Elizabeth and Andrei defend each other. Tania and Syngin recall old fights. Angela and Michael keep talking about having a baby.

Това не ми се струва като нов сезон, а "заживяха ли щастливо", хммм....

# 673
Не, това е Заживели те щастливо отвръщат на удара Wink
Участниците гледат предаването и коментари за себе си и реагират. Не е много интересно, но има някои бисери. Като например когато Колт сподели, че майка му е била екзотична танцьорка (нещо от този род, вече не помня как точно го каза).

# 674
Мерси много за отговора. Замислих се, че щом новият сезон се рекламираше "от 6 декември", значи се е падало в неделя въпросният 6 декември и би трябвало новите епизоди да ги дават всяка неделя. Погледнах програмата за тази неделя (27 дек.):

Премиерното е NEW ... в 20.00 ч. , това ли ще да е?

Общи условия

Активация на акаунт