ДЕКЕМВРИ идва вече - всеки ден ще има новина за поне едно човече ! {тема 11/2020}

• 29 137
  • 793
  •   1
Отговори
# 120
И аз се включвам с такива болки (термин 25.12) и се опитвам да се организирам с багажа най-накрая 😅

Иначе поне дрешките са готови... Май имаме за две-три госпожици 😁

# 121
Момичета, аз пък нямам никакви болки или дискомфорт (освен външни хемороиди 🙈🙈😭), даже почнах да спя по-леко 😳. Направо се чудя моят мързелан има ли намерение да се раздели с топлото ми коремче 😳😳. Хич не ми се иска да преносвам.

Някоя от вас питала ли е лекар за супозиториите на Цикатридина дали са ок по време на бременност? Аз последния път споменах на лекарката ми за този проблем, но тя не го отрази много. Акушерката пък каза, че след раждането щяло да стане по-зле - много полезна констатация 😀.

Вчера доста се разхождах, чак привечер започнах да мия прозорците, но се стъмни и ги минах само отвътре, сега ще ги измия и отвън.

@AvaBaby, май всички сме така 😀. Вчера се чудих дали ще успея да облека всички дрешки на момчето ми или докато на някои от тях им дойде реда ще са му умалели 🤣.

# 122
Жаска не не го меря,защото когато вдигам и свалям кръвно разбирам.Когато е високо ме боли вратът,а когато свалям събирам очите и много ми се вие свят.От почти 5 години съм с кръвно и вече знам кога какво е. Това е просто гадене,както в началото на бременността.Няма значение дали ям или не ям,а последните няколко дни едвам половин филия ям..Повече банани ядки и вода с лимон за да подтисне ама и то не всеки път върши работа.
Десислава да бавно,славно и мъчително най-вече..Последните 2 седмици пък направо е нетърпимо.От толкова силни болки всяка вечер си мисля,че раждам вече..И ММ не заспива,докато аз не заспя.И аз всяка вечер тормозя моя да му обяснявам какво силни болки са 🤭
Розичка и аз това викам наближава,наближава ама хайде да дойде вече..Поне да знам,че ще ме боли за последно както трябва и всичко да се свършва..
Авабейби красота..!! Със здраве да си ги ползвате и носите.. 🥰

# 123
Силвия, аз още в началото на бременността поради упорития запек се бях подредила, по-скоро мисля че бях направила някоя фисура тогава, понеже не напипах хемороиди. Питах Аг-то ми и каза, че мога да си взема супозитории цикатридина, но май ми каза да не прекалявам с тях(ако не се лъжа каза по 1 на ден, даже дали не беше през ден) при мен се повлияваше на 1-2то поставяне, така че не е било нищо продължително и съм ползвала мисля 2 пъти така след запек през цялата бременност.
Хюлия и аз няколко дни бях с гадене миналата седмица(гледах и във фб, че много се оплакват, че се върнало гаденето) вече нямам проблем, само киселините ме мъчат. Аз си хапвам всичко и в нормални количества, но на няколко пъти щях да връщам.

# 124
Като слушам с какви болки сте, а имате време до термин.. И се сетя, че моя е след три дни, пък почти нищо.. Направо ми става смешно дали иска да излиза туй дребното хаха.. Като казах на аг за болките вечер и ми вика, че не било това направо се отчаях хаха, а те не са много приятни определено, щом ме будят нощем 🤷‍♀️ представям си инстинските какви са и направо се отчайвам..

# 125
Хюлия и според си на финалната права,твоито момче е борец.Остава да видим кой ден ще си избере.И аз подреждам,давам нареждания и за баткото кое къде е.Само местя багажа от една пътна чанта в куфарче с колелца и обратно.За реанимация освен вода с биберон,шоколад,зарядно,нещо друго?
Как  няма болки,може да тръгне родов процес......Божа работа.Търпение!

# 126
Хюлия, в никакъв случай, не искам да те притеснявам, но когато вдигаш кръвно, поради късна гестоза, или в последните месеци, не се усеща, така както си свикнала.....и аз по принцип съм с кръвно, ама сега като вдигна 150/100, нямам симптоми....разказвали са ми АГта, че бъдещи майки идват със 180, горна граница и не подозират даже. Така че, моят съвет е да си го премериш, пък ако е нормално, поне ще го изключиш този вариант

# 127
Здравейте.  Днес си взехме Калоянчо.  Преди нас изписваха друго бебе и бяха наели фотограф, та ние го наехме на бърза ръка и за нас. Утре ще имаме вече и снимки. Пъпчето е паднало в болницата и казаха, че няма нужда от обработване на мястото. Жълтеницата е минала. Абе отгледан ни го дадоха хахаха.

# 128
Браво Skrubi, добре дошло на момчето вкъщи Blue Heart сега вече на спокойствие ще си се гушкате и радвате...от теб, както и от другите вече родили мами ще чакаме разкази за отглеждането в първите дни, докато си чакаме момента и ние Blush

# 129
Жаска благодаря за предупреждението,това не го знаех ще си го премеря..
Малечка аз бях първо с киселини,след това почна гаденето..
Царева ооо чул те Господ,а дано вече съм на финала..!!
Ние се разчистихме днес с малката.Като и казах,че ще чистя днес изяви желание да ми помага..Ама с тия болки едвам едвам,довечера усещам,че пак няма да се спи..Хора чувствам се като бабка,да плача ли да се смея ли 🤭😭🤷 едвам вървя..Одеве си викам чакай да ударя една четка на килима в кухнята и го изчетках седнала 😄 четкам местя се,четкам местя се .. ужъс 😄

# 130
Здравейте! Един бърз следродилен отчет. 😊 Вече се освестих и съм добре. Е имам болки, но няма как. Евка ми я дават когато поискам и почти цял ден е с мен. Вчера се мъчихме с кърмене и малко не ни се получаваше, че още нямам кърма, но сме упорити и двете. Днес е по - добре.
Бебка си цока доста добре и после дохранвам, но още си чакаме кърмата.
Момичета, усещането е невероятно! ❤️ Още не мога да повярвам!
Желая на всички скоро да усетите това чувство! 🥰

# 131
Честита Радинка Gift Heart пожелавам й да има невероятно детство и да е винаги много щастлива.

AvaBaby - чуднички дрешки, особено онези пухкавките жирафче и лисиче. Много обичам такива Heart

Skrubi  - колко е хубаво, че вече всички сте си вкъщи и след като и пъпчето е паднало и малчо е добре Heart

За киселините и гаденето - реших, че ако не вечерям няма да имам киселини нощно време - е да, ама не... няма явно как да ме подминат и тия чудеса с фисури или каквото и да е - но цикатридина маз върши чудесца, поне за сега.
Днес сглобихме кошарката и комода  - утре следва подреждане на дрешки и чудесца Heart дори не мога да повярвам, кога минаха тези всички месеци.

# 132
Честити Ви рожби на всички! Да са Ви живи и здрави! Моят термин е на 17.12, но ще съм секцио, така че ще е по-рано, а още багажа не съм събрала 🤷🏼 Тепърва ще започвам, но се чудя сега в това положение колко багаж да взимам. При първото ми раждане бях с един сак и мъжа ми носеше след това каквото трябваше, но сега не знам как стоят нещата. Чудя се дали да не си подготвя големия куфар с колелца..? Хем да си взема всичко, хем да ми е по-лесно мъкненето напред-назад. Как мислите, вие какви чанти сте си подготвили ?

# 133
Скруби , честито прибиране на Калоянчо 💙

Хюлия , и аз така вчера чистих и после ходихме на фотосесия ... беше прекрасно ❤ Обаче направо имах чувство , че се разпадам вече ... този път не знам защо , но много ме боли таза и даже слабините , а съм най-слаба като кг. в сравнение с предните две бременности 🤷♀

Невена , зависи къде ще раждаш и какво ти искат от там . В клиниката , където съм се насочила аз , се ходи само с четка и паста за зъби , четка за коса , зарядно и някаква козметика , другото е от тях . На другите места , където си носиш , чувам , че ги карат да взимат малко багаж , само най-необходимото . Даже на една позната в Шейново са върнали багаж по таткото и го занесъл пак преди изписването .

# 134
В 1-ва АГ Света София. Най-добре да попитам следящата ми лекарка, защото и на мен ми се струва, че ще прекаля, ако отида с големия куфар.

Общи условия

Активация на акаунт