ДЕКЕМВРИ идва вече - всеки ден ще има новина за поне едно човече ! {тема 11/2020}

• 29 216
  • 793
  •   1
Отговори
# 510
Какъв бебевалеж! Да са здрави всички бебоци!! А мамите бързо да се възстановяват Heart Откри се сезона на декемврийските декемврийчета, ама то почти не останахме до края Grinning

# 511
Честити бебета Деа на rave, Йоан на Силвия и Тодор на Ани! Да растат здрави и много щастливи!
Малага, благодаря за информацията! Мислех, че само при социалните се подава.
Ние сме аналогичен случай на вашия - упорита жълтеница, фототерапии, тревоги яде ли достатъчно, стига ли му кърмата. Днес ММ купи ел. везна да видим горе-долу какво се случва, че вчера една лекарка ме вкара в едни ужасни филми.
Педиатърът е болен, та не знам дали и кога ще го запише, кога и дали ще го види. Вариант е платен преглед при друг педиатър или неонатолог като навърши месец, ама и болничен има за издаване.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 16:48 от Fifiana

# 512
Страхотни новини в темата тези дни, нека само такива да имаме ❤❤ Да са честити новите бебоци, много да радват мамите и татковците и да са много здрави. 💙❤🎊🎉🍀🎈💖🍼 
Галатея на теб лека и успешна бременност ❤

# 513
Оф.. Моя термин вчера като мина и питайте как ме хващат не лудите, а бесните.. Silviap ти как си, някакво раздвижване? Всеки ден ли те викат на тонове?
Много вече ми писва.. Ям трети ден ананас хаха, днес цял ден не съм седнала и чистя.. И нищо.. Само се втвърдява корема тук таме..
Десиии, как си днес?

Аз качих стълбите  до 7 етаж, и нищо засега, изчистих навсякъде, обиколих Хоумакс и Уайкики, ама има много народ и за кратко. Има мн. намалени неща в това Уайкики срещу Хоумакс в Пловдив......
ММ се надява за утре да излиза младежа ама нямам грам прояви. Освен да скача на въже вече.

Майтап, когато реши, ако каже док. ще го вадим ако нещо показателите са му зле и тнт.....

# 514
Аз понеже съм от тези дезориентираните като стане въпрос за контракции, да ви питам, ако изпитвам силна болка само от едната страна на корема, или поне по-силна от едната, отколкото от другата, това контракция ли е, или трябва да е симетрична болката от двете страни? Вече много често ме боли, ама всеки път е различно, понякога като пробождания отдолу, понякога като менструални болки, понякога ми се стяга много болезнено половината корем... контракции ли са това?

# 515
  • София
И аз днес обикалях парковете 😂 от както станахме цял ден навън.. Доста разходка си направих.. После пак ще хвана да чистя 😁 сутринта пак падна някаква част от тая тапа.. Така ми се иска да си родя на термина.. Вече ми е толкова тежко.. Едвам ставам от кревата , големи мъки са с този корем..Стълби тука няма много смисъл.. Малък е блока, 4 етажа само 😁 бая пъти трябва да се качвам до горе, ще ме сметнат за луда съседите.. А и каквито са клюкари.. Всичко виждат. Предния път като ходих до болницата беше късно вечерта.. И на следващия ден веднага са питали мъжа ми дали съм родила.. къде са ни видяли не знам 😂

# 516
Ох, мен ме тресе яко нервата вече, утре ме приемат...нямам търпение вече!
Ivvv, ситуацията е същата при мен. Къде те приемат теб утре, в Надежда ли? Мен в Токуда...!
Яко нерви ме тресяха, но си подготвих багажа и сега съм по-спокойна.
Happy Smile, аз имам дата за секцио в Токуда след 12 дни, ще ми бъде много полезен подробния ти разказ като мине всичко Simple Smile Ти при кого ще раждаш?

# 517
Ооо, ние вече като излизаме  нанякъде , всички се ослушват, а ако не вдигам телефона звънят на щерката. И кучето реве жалко като взема да излизам нанякъде.

Лори, повярвай ми, няма да сбъркаш когато СА контракциите. Превиваш се от болка.

# 518
  • София
На мен вече всеки ден всички ми се обаждат да ме питат дали съм родила.. Дали има нещо ново. Вчера се обаждам вечерта на майка ми да и кажа лека нощ 😂 тя не ми повярва.. Вика, че я лъжа и сме били тръгнали към болницата вече.. била чула даже мигачите на колата.. Та и това вече много ме изнервя.. Постоянно ме питат как се чувствам и дали нещо ново не усещам.. дали имам контракции.. Особено на майка ми.. като тръгна да раждам ще и кажа.. няма да я лъжа.. На моменти имам леки болки.. като менструални ама не вярвам да са контракции.. 🤔

# 519
Аз съм добрее.. Беби неще и неще :/ Бях на тонове днес, всичко е супер, утре пак и така. Цял ден тонове, лидл, разходка в парка, разходка с кучето, чистене.. Буквално не съм седяла и 1час вкъщи откакто станах и нищо.. Може би леко напрежение след парка и това е.. Явно си чакаме да ме срежат в сряда, мм ми вика, че го е приел като краен срок за доставка хахаха

# 520
От 2 дни не съм се спряла в нас. Даже одеве ММ ме пита дали имам намерение тази вечер да раждам. Снощи се бяха събрали за малко по мъжки в един приятел и аз се пощурих в нас.
Като пиша или звънна на някоя приятелка всички ми казват че си мислели че ги търся с новина.
Бих казала че липсата на магнерод вече се усеща, някои болки са много по-усезаеми и е доста гадничко.

# 521
  • София
Честити да са Деа, Йоан и Тодор! Sparkling Heart Да са ви много здравички бебоцитеее!

Ей, Рейвче , тъкмо вчера с ММ си говорехме за теб, за разкритието и днес много ти се зарадва като разбра, че си родила.

Аз днес бях облякла скиорското яке и карах ММ да ходим малко до Витоша. Той каза, че не съм добре и ме заведе в парка с кучето, та и там доста се изморих. Smiley Утре влизам в 39г.с. и мисля, че както изгубен само на въже не съм скачала. Smiley

# 522
Момичета, подредих дрехите и се оказа, че има още разни неща за купуване. Аз главно от H&M взимам, но кажете къде другаде да разгледам?

# 523
Мен ми харесаха от вис виталис дрешките, космонавтчетата на rainy /тяхната марка/ са много сладки и ми харесаха също.
Ох.. Днес 2842 човека ме питаха дали не съм родила.. Вече съм много изнервена, приятели, неприятели, съседи.. Всички изведнъж се присетиха да ме питат, ама едно как си иначе не обелват.. Направо ми иде да ги убия..

# 524
Май с наближаването на раждането всички откачаме. Нали казват, че можело да се обърне и като тръгне раждането . И аз след като стана ясна датата за секциото викам ще направя всичко  ако не 16 все ще излезе. И цял ден като тигърчето от Мечо Пух си скачам на фитнес топката. ММ вика туй дете сигурно се замая вече вътре! Сега и ананас съм си купила. 😃😃😃🤣 Но явно те си решават кога да е😃

Общи условия

Активация на акаунт