ДЕКЕМВРИ идва вече - всеки ден ще има новина за поне едно човече ! {тема 11/2020}

• 29 197
  • 793
  •   1
Отговори
# 570
Възхищавам ти се, искрено! При мен съдбата изигра решаващата карта, ако не бяха близнаци, щях да спра, на номер 3. 🙂🙂🙂 Ама за да ни е максимално весело......., ако питаш мен, ти се пази, да не дойдат, номер 6 и номер 7 😅😅😅 тогава ще избиеш рибата!

# 571
Леко и безпроблемно раждане на HappyRSmile и Ivvvv!
Нямаме ли някой новороден Николайчо днес?
Изгубен, къде се изгуби?

# 572
Момичета HappyRsmile, Ivvvv стискам палци, успех утре и всичко да мине безпроблемно и леко. Очакваме хубавите новинки =) Green HeartHeartpulseBlue Heart

# 573
Ооо тук съм. Чета ви.
Днес разходки, именник, готвене, пак разходка, ама Ц.

Наздраве  Wink

# 574
Ех нямаме бебче на Никулден все още. Аз да се оплача, от вчера имам страшни болки в таза, ходя като пате цял ден. И от час някъде имам много неприятни контракции и малката мишка ме рита яко в ребрата.. Надявам се да не излиза още, въпреки, че ми е бая тежичко вече Sweat Smile

# 575
Утре ще чакаме много хубави новини. Успех и късмет. Ние закачихме герлянда с тарер, стената е с релефни тапети,  ако до края на седмицата успея да украся, ще снимам. Утре гладя и преподреждам последно и мисля да се законтря на дивана с Netflix. Понеже тези дни установих,че вече не мога да ходя на разходки и още повече сама. Пък и не ми се среща с хора, когато слушам как очакват новини, и как това и онова и си правят някакви планове ме хваща страх. Даже честно казано доста ме е страх , и то за беба , не за мен и раждането.

# 576
Здравейте, колко дни след естествено раждане изписват в държавните болници? Чух, че вече не е след три, а след пет дни. Вярно ли е, че има промяна?

# 577
ГалатеяАко всичко е наред минималния престой за нормално е 3 дни, за секцио 4! Може пък политиката на самата болница да е друга.

# 578
  • Sofia
Здравейте, колко дни след естествено раждане изписват в държавните болници? Чух, че вече не е след три, а след пет дни. Вярно ли е, че има промяна?
Три нощувки Simple Smile

# 579
Хюлия, честит да е малкия сладур! Пожелавам му да е здрав, успешен, да е късметлия и много да ви радва. Бързо възстановяване и дано скоро забравиш болките около раждането! 💙🍀🍼🎊🎉
Ivv, Happy много стиснати палци и положителна енергия за днес ❤🍀.
Jaska, Жанинче искрено ви се възхищавам на смелостта да родите и гледате толкова дечица, в днешно време повечето хора (поне около мен) не искат особено деца  или остават с едно. Аз лично си мечтая за три, но може би след раждането и отглеждането на първото мнението ми ще се промени, дано не 😂.

# 580
Жанинче,Jaska и аз ви се възхищавам за смелостта,отдадеността и силата!От както родих първото дете се възхищавам на жените позволили си куража за повече от едно дете.Като се почне от бременността,мине се през раждане,отглеждане, после отговорността да възпиташ добър човек,не е лесно,но пък е много вдъхновяващо и аз ви виждам като богати жени.Жени с история,спомени и голямо богатство от утробата ти да излезе живот -един,два,три пъти,четри,пет-велико!Отплеснах се......
Чакам с нетърпение благи вести за нови душици!

# 581
  • Sofia
Много е хубаво, хич не съм за възхищение Simple Smile Бременността, раждането са си изпитание, но бързо се забравят 💙

# 582
Да, изпитание са, но майчинството, отглеждането и възпитанието са още по-голямо изпитание за мен.

# 583
ЕЕХЕЕЕ, ИМА БЕЙБИ БУМ!
Да са ви живи и здрави бебчетата! Бързо оздравяване ви желая.

Когато ви бях попитала преди дни за онова слузестото нещо, което имах, всъщност е от течението. Вчера получих една маааалка част БЯЛО наистина слузесто, то е мъничка част от тапата. вече разбирам разликата Grinning Моят следящ АГ ме вика в четвъртък на тонове и да ме види за разкритие.

# 584
  • София
HappyRSmile и Ivvvv , стискаме ви палциии! Чакаме прекрасни новини от вас! Green Heart

LoriYa , имаш си нов последовател на блога и в инста. Simple Smile Много сладък блог, точно в мой стил. Благодаря, че го сподели! Yum

Мами, аз много съм си харесала днешния ден, но бебката удря голям сън, мързи я да ме посрита даже, а аз чакам да излиза?!  Вече три дни имам супер натоварване, но освен предварителни контракции, нищо друго. Дано утре при АГ излезе поне още 1см разкритие, че наистина ще хвана пътя за Витоша. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт