Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява естественият цикъл на ин витро оплождане?
Какви са препоръките за прием на лекарства след операция?
Какви са препоръките за разговор с ембриолог след оплождане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява естественият цикъл на ин витро оплождане?
Естественият цикъл на ин витро оплождане включва извличане на яйцеклетка извън тялото, използвайки яйцеклетка, която е била освободена по естествен път без хормонална стимулация. Това позволява на жената да премине през естествения си цикъл, без да прилага терапия с хормонална стимулация за предизвикване на овулацията.
-
Какви са препоръките за прием на лекарства след операция?
-
Какви са препоръките за разговор с ембриолог след оплождане?
-
Каква трябва да бъде дебелината на лигавицата преди трансфер?
-
Какво е значението на AMH при стимулация със стойност 0,8 на 4-ия ден?
, много се радвам за теб, пожелавам ти успешен финал.
Вярвам, че всичко ще е прекрасно до финала. И аз подозирах, че имаш такива добри новини.
Такова отношение каквото получих там след операцията не съм получавала преди. Говоря специално за времето в реанимация. Чувствах се като детенце, с такова внимание се отнесоха. Питаха ме дали ме боли и казаха, че ще ми влеят обезболявящо. На сутринта под ръчичка ме разходиха да се раздвижа. През нощта непрекъснато ми мереха температурата. Питаха как се чувствам... Аз съм доволна. Не знам, може да зависи кой ти се падне на смяна.

, но не се отчайвай, никакво отказване!