Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 4)

• 70 361
  • 773
  •   1
Отговори
# 315
  • тук-там
Сега видях, предлагат я във Flaro  , не съм пазарувала от тях досега... Някой има ли наблюдения? Thinking

Повечето стоки са Али експрес, ако съдя по снимките. Което не значи задължително, че са лоши. Ризата, обаче ми прилича да е от гадния полиестер, който пуска бримки. На вид е супер.

# 316
Да, плата е нискокачествен. Но модела е супер.
Дори 50 год. жена може да я носи.

# 317
  • Бургас
Супер е ризката.

# 318
Здрава, щастлива и успешна да бъде 2021 за всички, прекрасни момичета!
Това е хубавото на по-зрялата възраст - всяка е намерила собствения си стил, носи го с достойнство и е отличима Hug
Снимки и аз нямам... имам, но несвалени от фотоапарата,.... от късните часове и с компания приятели... не най-подходящи за темата Blush Ще покажа, ако намеря някоя прилична за целта Grinning
Облякох си лъскавата черно-сребриста рокля все пак, сложих червило в цвят Royal Plum и лек грим....

Какви лични цели стоят пред вас за 2021? На себе си пожелавам да започна да се грижа по-активно за фигурата, че 10 хил. крачки на ден добре, но и малко повече спорт трябва..., по-малко залитане в покупки на декоративна козметика,... така или иначе имам повече от необходимата, по-умерено пазаруване на парцалки - и без това най-често си обличам стандартни и класически любимци, и много повече време прекарано в пътувания и с приятели Smiley
Sisly, Камелия Тодорова има корени в моя град, но нямам никаква прилика с нея, освен светлите очи и торбичките Joy Някоя от снимките ми може да е била подвеждаща... Като цветотип, форма на лице и фигура съм доста далеч...

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 01:16 от Light Beam

# 319
Честита Нова година, момичета!
Включвам се в темата, невероятни дами, идеи и съвети успях да срещна/прочета до момента! Hug

Light Beam, точно такива са и моите цели - все едно аз съм го писала. Heart Най-вече искам повече време със семейството и роднините да прекарвам и да пътуваме, когато е възможно.
Аз иначе от известно време залагам на няколко определени продукта, които ми понасят на сухата и капризна кожа... Искам повече време за четене на книги, а защо не и учене на чужд език? Остава да намерим време за тези цели, което също е предизвикателство!

Бялата риза  - страхотна е! Аз имам много такива. Даже винаги съм ги мислела за по-скоро към средна възраст, 40+, а не за съвсем млади? От няколко години ги предпочитам- по-широки и дълги ризи, туники, в комбинация с дънки/легингс.

Рокли-пуловери - идеални за хоум офис според мен. Без колан - предпочитам да е свободно.

Агент, преди няколко страници пишеш за боядисване на 2-3 седмици на корените. Правилно ли съм прочела? Не е ли често това? За пръв път се боядисах преди 2 месеца и вече наизрастнаха бели корени, бррр, не са страшно много, но баш отпред над челото, много ми е грозно. Обаче сега пък се чудя за това често боядисване, дето трябва да се поддържа сега цвета... Не една беля! Записвам се в темата за поддръжка на коси, ама те пък са не една и две, отивам да ги проучвам.

И аз си купих UGG-ве преди седмица. Но моите не са класическите пантофени, малко повече приличат на ботушки. Удобни са определено, но аз имам други фаворити по този критерий. За топличкото обаче са несравними.
Mimi Rose, за коя марка става дума? Все съм в търсене на прилична марка ботушки, които хем да топлят, хем да изглеждат и стилно. Или са остри токове боти, или са пантофи сякаш...

# 320
  • пустинята Гоби
Честита нова година и от мен, момичета! Да сме здрави най-вече, другото са бели кахъри!

Относно удобните обувки/ ботуши, вече съм решила да залагам само на такива, не за сметка на добрия външен вид обаче. Timberland са ми едни от фаворитите, много меки и удобни. Ето тези боти си купих тази зима:
Скрит текст:

Друга любима моя марка е Tamaris, също адски меки и удобни, наскоро и там се записах с ето тези обувки:
Скрит текст:

# 321
  • Велико Търново
Добро утро!
Лайт, за целите ще пиша по-късно, но сега започвам с първата-отивам да бягам!

Хубава седмица, момичета и да ни е здрава, и с много късмет годината!

# 322
  • Бургас
Лурдес, не съм Агент, но предполагам, че и при нея така се получава.
Скрит текст:
Аз имам точно отпред бяла/посивяла( и аз не знам точно, защото не я оставям да расте дълго), която за 10 дена почвам да я виждам.Мога да я изтърпя максимум 2 седмици.Аз се къносвам и това е още по-сложно, но не мога да се гледам като ми лъснат тези бели корени.При хората с бретон  се скрива, с чупливи коси също се повдига косата и не се вижда, но аз нямам хубава коса отпред и отгоре, защото е изтъняла от побеляването и много бързо омеква и се обезформя.Когато се боядисвах беше още по-зле.Бялата коса е нещо ужасно.Съвсем по друг начин се виждам, и с никаква почти прическа не се харесвам.

# 323
  • София
Добро утро! Аз изпратих малкия на училище и бягах.
Цели:
Минус 5 кг с бягане, ходене и фастинг.
Още работа.
Лаптоп.
Да завърша или поне да си изчистя изпитите и кредитите.
Лятото - къщата и още нещо.
Ето ги и ботушиТЕ, дето си ги търся от 3 месеца - хем на ток, хем удобни, хем кафеви, хем червеникави.

# 324
Добро утро, момичета!
Роки, готина пола също!

Цели за НГ..честно, не знам. Аз и без това всеки месец си правя списъци със желания и стриктно жертвам нещо винаги..
Може би..бих искала да се справям по-леко с отровата и негативизма, който понякога попивам от околните и който ме разстройва и дестабилизира по някога. 🙏

# 325
  • В полите на Пирин планина
Нямам радикални цели, освен да спазвам стриктно нисковъглехидратния си режим, защото се чувствам най-добре физически на него и да включа малко повече движение. Simple Smile

# 326
  • пустинята Гоби
За корените на косата съм си купила спрей за прикриване. Гледам да се боядисвам веднъж в месеца или поне да забавя максимално нещата, без да е грозно. Та, когато видя, че бялото почва да се показва - ползвам спрея. Бретона също е решение, ама бях 2 години с такъв и ми писна, та си минах пак на спрея.

# 327
  • София
Да ви подсетя и тук - приберете всички коледни изкушения - сладки, соленки, шоколади, ядки...

# 328
  • София
Да ви подсетя и тук - приберете всички коледни изкушения - сладки, соленки, шоколади, ядки...
Аз ги прибрах, ама така ги скриха...изядох  ги всички и това, докато почиствах.

# 329
Аз днес на воден фаст, така ще всичко изхвърлих снощи предварително..))

Общи условия

Активация на акаунт