Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 134
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • Другата България
Хаха, аз пак ще съм наопаки! Тази реплика "За какво ми е тази истина сега?" бих я тълкувала по два начина:
1. Загубих Лора, нищо няма значение.
2. Отново нещата не се случват както аз ги искам.

Скрит текст:
Тоест и в двата случая Борис е себичен егоист (ако изобщо има такова животно). Не го харесвам и ми личи.

Калин ще прости на Ива. Дразни я нарочно, но в крайна сметка не тръгна да й изневерява, за да си отмъсти.

Впечатлих се на репликата на Вики: "От моногамия се остарява!" Чудя се аз на бръчките в огледалото, а то какво било Joy

Велин за мен е виновен, защото прави всичко с цел, давайки си сметка как ще нарани другите, приписвайки си някакви благородни цели. Никой няма право да решава вместо друг, какво е най-добро за него.
Аз я тълкувам така:
"Загубих всичко, вече няма значение."
Защото Борис не загуби само Лора.
Загуби работата си, загуби баща си, замалко да загуби най-добрия си приятел, загуби и Лора.
И започна да пие.
Няма как мъж, изживял това, да е себичен егоист.
Той загуби много повече от Драго. Заради него.

# 106
Аз изтълкувах тази реплика така: 'Какво значение има вече истината, като животът ми е напълно разбит'.

# 107
Според вас Мая ще се изнесе ли или ще се подлъже заради обещанието за апартамента ии пари в сметката аз я смятам за малко глуповата и нв знам дали би птишла в Снежа много е страхлива.

# 108
  • Другата България
Мая ще се оправи, вече писах.
Но дано Боби не затъне.
Сега какво  - той ще стане лошия, Драго добрия? Ей така, заради просветление свише?
Ами престъпленията му?
Убийствата? Хилещата се като зелка бременна не се ли пита за тях?
И като кажат, че заминава......заминава трънки.

Като каза лекарката 10 г.с. Драго замисли ли се или така ми се стори?

# 109
Два пъти го връщах момента с лекарката - според мен се замисли и засмята на ум. Всъщност образът на Лора е доста правдив житейски. И в предната тема го споменах - момичетата си падат по лоши момчета и си въобразяват, че могат да ги променят, а Лора освен всичко друго е била с Драго и преди. Забраненият плод е най-сладък. В един момент Драго "умира" и тя се примирява, че ще е с Борис... После, хоп, Драго "възкръсва" и тя отново е смутена. От този ракурс като погледна, излиза, че Йоанна Темелкова много добре си играе героинята - малко глуповата, неориентирана, импулсивна млада жена с липси в живота (любов, дете) - и напускайки Борис, изведнъж се усеща свободна.
Мая си е материална, нали в началото на сериала все пазаруваше онлайн. За апартамента е права, къде ще отидат с Виктория - все пак е майка със здрави прагматични инстинкти.
С нетърпение чакам как ще се развият последните серии. Жалко, ако свършва на 04.12.

# 110
Много силна сцена с братята и сценария беше точно както го очаквахме. Драго си намери друг обект на омразата и приключи с Борис, но той с него още не е. Как Борис не се сети да го попита как така отива на непотвърдена среща, изпратил SMS и искал разговор, никакъв отговор и Драго отишъл на срещата. Велин е виновен, но и Драго е допуснал груба грешка и Борис е също сериозно потърпевш.

# 111
И какво прави Борис сега - същото като Драго. Нали беше по-добър, на страната на закона... Не му повярва, че не е с Лора, нито че заминава, защото за него има само една истина и това е неговата собствена. Ще остави детето на Лора без баща, майка си пак без един син и тн.
Вместо да си живее живота, ще се вкара в още по-големи драми и неприятности, за да отмъщава на двамата помияри, които всъщност са трима. За миг не допусна, че детето е негово. Като виден полицай, можеше да поиска ДНК тест и тогава да гони Лора....

# 112
Какъв ДНК тест като лекар му се изсмя буквално в лицето и каза, че е невъзможно да има деца!
Какво значи не съм с Лора.... официално? Защото той е с Лора на практика. Иначе би трябало щом детето се роди да се води на името на Борис, защото са женени все още, но дори да се разведат щом е забременяла по време на брака, дори мисля до 6 месеца след развод, ако роди се води на името на съпруга, не на брат му или друг...
Хареса ми сцената, когато Борис отиде и ги нарече помияри, нека й замръзне малко усмивката на Лора. Ако си мислят, че просто ще го изтрият или ще се сдобрят, а те ще си живеят щастливо ... чакам момента, в който се разбере, че детето е на Борис.
За него ще е най-добре да замине в чужбина далеч от цялата тая помия и родители, и Лора, но първо да вкара Драго в затвора.

Лора е просто абсурда ... нещо няма ли да каже в сериозен разговор, освен да мълчи и да се хили? Някаква емоция... да се замисли за нещо? Тотално безизразна

# 113
  • Другата България
Ами Борис не прави нищо по-различно от НЕпомияра Драго.
Той не си живя живота 15 години, жадувайки отмъщение.
Защо на Боби не може да му е гадно?
Как да му повярва, че Лора заминава,  като тя не заминава никъде?
Как да предположи, че детето е негово,  като доктора категорично отрече такава вероятност?

# 114
Не знам, хора, просто казвам какво мисля аз и ми харесва да чета вашите противоположни мнения.
За мен отмъщението е страшна глупост. Както си пишехме едно време по лексиконите: Най-голямото отмъщение е този, който те е наранил, да те види истински щастлив.

А какво бил казал лекаря на Борис, не би трябвало да е от съществено значение за един полицай, който винаги трябва да проверява нещата. Ако истински обичаше Лора, но можеше да го помисли поне, а не пак да реагира супер емоционално. Като се разбере каква е истината, как ще върне времето назад и ще изтрие изгонването й и това, че я нарече помияр? По същия начин, по който Драго се мъчи да изтрие това, което направи.
За мен като си на страната на добрите, действаш с техните методи и чрез закона, а не се превръщаш в същия гадняр като престъпниците, за да им отмъстиш.

# 115
Като се разбере каква е истината, как ще върне времето назад и ще изтрие изгонването й и това, че я нарече помияр?
Сериозно ли като се разбере истината, че детето е на Борис това оневинява Лора? Тя е помияр още от преди 20 години... не от вчера и дори да роди по едно дете от всеки от братята или да направи аборт, даже и да избяга надалеч сама ... ще остане такъв, защото това е от нея самата, не е от голяма любов към другия брат 🙄

# 116
  • Пловдив
И аз се чудя как пък Борис не прежали тая Лора?

# 117
Аз пък се учудих Драго като каза, че не били заедно с Лора. Е как да не са заедно, като това тяхното си е  точно връзка. Той редовно ходи при нея, храна, вечери, грижи, масажи по краката, заедно на лекар...
Борис да не е паднал от небето, пределно ясно му е, че са заедно.
Но определено не ми харесва, че сега той пък ще залита в отмъщение. Ама втория сезон чака Simple Smile

# 118
Скрит текст:
Два пъти го връщах момента с лекарката - според мен се замисли и засмята на ум.
Всъщност образът на Лора е доста правдив житейски. И в предната тема го споменах - момичетата си падат по лоши момчета и си въобразяват, че могат да ги променят, а Лора освен всичко друго е била с Драго и преди.
Скрит текст:
Забраненият плод е най-сладък. В един момент Драго "умира" и тя се примирява, че ще е с Борис... После, хоп, Драго "възкръсва" и тя отново е смутена. От този ракурс като погледна, излиза, че Йоанна Темелкова много добре си играе героинята - малко глуповата, неориентирана, импулсивна млада жена с липси в живота (любов, дете) - и напускайки Борис, изведнъж се усеща свободна.
Мая си е материална, нали в началото на сериала все пазаруваше онлайн. За апартамента е права, къде ще отидат с Виктория - все пак е майка със здрави прагматични инстинкти.
С нетърпение чакам как ще се развият последните серии. Жалко, ако свършва на 04.12.

Никога не са ме привличали лоши момчета, да не говорим да съм имала амбиции да променям някого. Въпреки че това твърдение съм го чувала и чела много пъти в различни варианти. Този, който съм запомнила е, че всяко момиче иска лошо момче, което ще е добро само с нея; всяко момче иска добро момиче, което ще е лошо само с него. Клише, което според мен не е съвсем вярно. Но признавам, че за някои девойки може би важи Smile

# 119
Живяла съм достатъчно дълго, за да видя как добри момичета си провалят живота с лоши момчета и обратното. Това, че сте изключение, не обезсилва правилото.

Общи условия

Активация на акаунт