Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 120
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Ау, че готин Борис!

# 91
Сега явно Борис ще тръгне да си отмъщава на Драго, който за втори път му отнема жената.

# 92
Лора много ме разочарова. Толкова бързо забрави Борис, хили се с Драго сякаш нищо не е станало.

# 93
Най-после някой да поиска сметка на тая Лора за тъпотията ѝ! Браво на Калин!

# 94
Борис беше жесток! Ще използвам неговия израз "помияри", и в тази история изначално са Лора и Велин! От тях тръгва всичко. Направо ме изби на агресия като го гледам Велин. Адмирации за актьора, най-добър е от всички.
Обаче колко интересно, Борис го наричаше - Велин, а той му е баща, а Драго как сладко му казваше-татко, а се оказа и че не му е баща и хем го е предал.
Как се обясняваше на Борис защо го бил направил и дали ще живее, като истинска мижитурка!

# 95
Голям мазохизъм, голямо нещо!
Да бяха кръстили филма Отмъщение безкрай.
Със сигурност ще има втори сезон. Големият моралист и полицай Борис отива да работи за мафията. За да си отмъсти за наранената мъжка гордост. Той е като куче, вързано за слива. Сливи не яде, ама не дава и на другите.
Аз не споделям мнението, че Лора е виновна. Те двамата са виновни, че позволяват тя да ги разиграва. А тя дори не го прави нарочно, просто не знае какво иска.

# 96
На мен много ми хареса репликата на Борис - И аз какво да я правя тази истина сега !

# 97
Борис беше жесток! Ще използвам неговия израз "помияри", и в тази история изначално са Лора и Велин! От тях тръгва всичко. Направо ме изби на агресия като го гледам Велин. Адмирации за актьора, най-добър е от всички.
Обаче колко интересно, Борис го наричаше - Велин, а той му е баща, а Драго как сладко му казваше-татко, а се оказа и че не му е баща и хем го е предал.
Как се обясняваше на Борис защо го бил направил и дали ще живее, като истинска мижитурка!
Дааа!!!!!! Кога ще си получат заслуженото....дори не знам какво е, но искам да е достойно за тях.
Мая ме разочарова... съгласна съм, че трябва да го обере до шушка, но не исках да посяга на Вики и тогава да си тръгне... исках заради себе си да го направи преди това! А след като баща й му е оставил фирмата... на дъщеря си някакво наследство не е ли оставил???? Защо й апартамента е на Велин??

# 98
Велин ще живее, но може би в затвора.
Мая ме разочарова.  Никаква лоялност към, хората които й помогнаха да открие и спаси дъщеря си.  Енергии, планети...много духовна, но се кротка да вземе апартамента и парите.
Лора  е изключила всичко, което става около нея. И да се избият всички, тя се е концентрирала в собствената си цел.
Симо прогледна и за отношенията между майка си и баща си, и по отношение на Вики.
Борис...много болка има там и вероятно ще го закопае.

# 99
  • София
"Мразил съм грешния човек".. и уби толкова много други 🤨🤐 Добре, че е темата да си сверя часовника, че не съм само аз възмутена. Явно сценаристите имат по-слаба памет от нас.
За Лора... наистина много бързо реши, че всичко е приключило. Толкова е и обичала Борис.

# 100
Преди чувството на вина може би е спирала Борис да тръгне истински срещу Драго. Сега този фактор отпадна.

# 101
Хората като Велин са перфектни манипулатори - фирмата на негово име, защото Мая нищо не разбира от строителство, апартамента вероятно също с някакво оправдание, Мая да не работи, ще си мята картите вкъщи, уж за доброто на нея и Вики, гледа да ѝ върже ръцете от всякъде.
Не виня Мая, че реши да изчака прехвърлянето на апартамента, мисля, че всяка майка би изтърпяла два-три дни театър, вместо да остане с детето си на улицата. И за срещата с Драго не я виня, човек в момент на отчаяние е готов на всякакви неща.
Но Виктория е ужасно неблагодарно същество, много зле се държи с всички.

# 102
  • Другата България
За мен на дъното е Лора.
Дори повече от Велин.

# 103
Хаха, аз пак ще съм наопаки! Тази реплика "За какво ми е тази истина сега?" бих я тълкувала по два начина:
1. Загубих Лора, нищо няма значение.
2. Отново нещата не се случват както аз ги искам.

Тоест и в двата случая Борис е себичен егоист (ако изобщо има такова животно). Не го харесвам и ми личи.

Калин ще прости на Ива. Дразни я нарочно, но в крайна сметка не тръгна да й изневерява, за да си отмъсти.

Впечатлих се на репликата на Вики: "От моногамия се остарява!" Чудя се аз на бръчките в огледалото, а то какво било Joy

Велин за мен е виновен, защото прави всичко с цел, давайки си сметка как ще нарани другите, приписвайки си някакви благородни цели. Никой няма право да решава вместо друг, какво е най-добро за него.

# 104
  • София
Драго каза на Борис, че не са заедно с Лора, което е вярно. Той се грижи за нея като по-голям брат, защото тя имаше нужда от някой в този момент. Борис не може - неговата болка е твърде голяма, не може да преглътне изневярата и бременността.
Не я иска, но и не я дава. 😉
Калин е добър приятел, но и той трябва да реши какво иска. Когато разбра за Топал, по телефона той каза “ Нали реши да си примерна съпруга”/ цитирам по памет/ - Това трябва да му говори, че нещата са били приключили вече. Или Ива ще го глади и той ще излезе и веднага ще си намери мацки. Ами да си намери... Ива реши кое е по-ценно за нея и направи избор, но не на всяка цена. Ако цял живот ще изкупвам грешката, ще ми натякват и ще се държат като парцал с мен - не, мерси!

Общи условия

Активация на акаунт