Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 086
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Ако ще има друг сезон не е нужно сега да се изяснява всичко. Пет епизода не са малко време да приключат обаче за някои от сюжетните линии изискващи много повече време ще изглежда доста претупана развръзката. Финален скок във времето също е възможен.
Очевидно Драго ще иска примирие дотолкова доколкото вече е решил да не мрази повече брат си щом вече не го смята за предател, но пък Борис сега се чувства ограбения и няма да приеме докато не намери възмездие.

# 76
  • Другата България
Ако ще има друг сезон не е нужно сега да се изяснява всичко. Пет епизода не са малко време да приключат обаче за някои от сюжетните линии изискващи много повече време ще изглежда доста претупана развръзката. Финален скок във времето също е възможен.
Очевидно Драго ще иска примирие дотолкова доколкото вече е решил да не мрази повече брат си щом вече не го смята за предател, но пък Борис сега се чувства ограбения и няма да приеме докато не намери възмездие.
Точно това мисля и аз.

# 77
Със сигурност ще има скок и то на финала на този сезон, защото на официалното представяне на първи епизод в киносалон, там, където са подредени всички актьори, пред Лора стои момиченце на 6-7 години (може и момче с дълга коса да е, не знам). Прилича на Драго повече цветово...

# 78
# 79
Когато преди време видях тази снимка си помислих, че си е нейното дете понеже доста си приличат, но сега разбирам, че тя има син на значително по-малка възраст и е напълно възможно това да й е детето от филма.

# 80
Това мисля, че е синът на Владо.

# 81
  • Пловдив
М да...надали ще направят такъв скок Simple Smile

# 82
# 83
Прави сте, това е сина на Владо, Зари, който е играл ролята на малкия Драго в сериала.
https://www.mila.bg/article/9069078

# 84
  • Другата България

Това са децата на Драго, мисля, че детето е най-малкия му син.
Няма как да направят такъв "скок" още в края на този сезон.
Ако има изобщо друг.

# 85
# 86
Сцената между Драго и Борис беше много силна обаче.

# 87
Искам друг мъж за Мая и друга жена за Калин, хората трябва да могат да получават и друг шанс в живота ... понякога счупеното не може да се поправи.
Сцените между Лора и Драго са ми скучни и абсурдни.

# 88
  • Другата България
Невероятна сцена между братята!

# 89
Да, толкова неестествено стои Лора нахилена срещу Драго. Щото свикнахме да я гледаме все мълчалива, и все едно тихо "Боби.."
Мая сега няма да отиде при Снежа, ще чака да вземе апартамента и парите, и дано през това време не стане нещо по-страшно.
Харесвам приятелството и споделянето на Калин и Борис.
Симката взе да се усеща каква е Викиту Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт