Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 063
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • Другата България
Мая, да.
Благодаря ти. Hug

# 61
  • София
Аз нямам идея как би завършил. Определено Лора няма място до Борис, само дето му обърка живота. С Драго са си лика прилика.

# 62
Още когато Лора направи "рандевуто" с Денис си мислех, че тя всъщност не трябва да е с нито един от тях за да е щастлива и сега го мисля и така гласувах;
Добре е  поне,че братята намериха мир в главите си и душите си по отношение на това, кой е предателя,защото точно това ги е тровело толкова много години и е повлияло на живота им толкова много;

# 63
В промото Борис казва, че Драго искал да се помирят. Много подло от негова страна, появи се след толкова време, направи му една камара гадории и сега дай да се сдобрим. 😒

# 64
  • София
Дори не знам с кои очи ще го поиска... но наглостта на наглия е безкрайна. Нима това ще съживи всички убити?! Или това е било между другото? Пълен психопат е, ако мисли така. Минава през всичко и всеки, за да получи каквото иска.

# 65
Да, ще се сдобрят и ще ходят по семейни събирания всички заедно и Лора.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 13:41 от ~Канела~

# 66
Предателят не е Борис, но той понеже се беше напил от мъка заради предателството на Лора, позволи на Велин да му види телефона. Така че вина може да се търси във всеки един от тях, ако на някого му се търсят виновни.

# 67
  • Другата България
Аз предложението на Драго - ако има такова, го разбирам така:
Драго упреква Борис, упреквал го е досега за всички проблеми, които са му се случили през последните 15 години.
Наистина за всички.
Ако не е влязъл в затвора, да е бил с Лора, да е имал семейство - според мен той така си мисли, защото както стана ясно Лора го е посещавала в затвора, дори му е обещала да го чака /после самата Лора се отметна и каза, че това е било от съжаление/.
Та за злизането в затвора, а после и за Лора според Драго е бил виновен Борис.
И той се завърна, за да го унищожи. Него, персонално.
Това с Велин досега беше явно отново за лична изгода - да пере пари през фирмата му, а не за някакво отмъщение.
И сега, след толкова години истината се явява - не Боби, а Велин е причината за всичко.
Как ще подходи Драго към Велин не знам, но явно нещо в него - човешко нещо, е проговорило, за да иска да се оправи с брат си.

# 68
  • Пловдив
Според мен е фалшиво това помирение...да мразиш някой 15г и после изведнъж да го заобичаш...? М не.

# 69
  • Другата България
Е, все пак аз никъде не споменах точно "обич".
За мен човешките качества не включват само нея.

# 70
А защо да не е облекчение?
Облекчение,че не е човека , на който си вярвал и на който си държал?

# 71
  • Пловдив
Ами какво...?
Изведнъж го е загризла съвестта? Simple Smile

# 72
  • Другата България
Ами какво...?
Изведнъж го е загризла съвестта? Simple Smile
Уважение, привързаност, знам ли точно какво.
И да, може и облекчение да е.

# 73
  • София
Ако беше насочено само към Лора неговото - да се появи просто с претенции към нея, без да извършва купища престъпления, може и да се помирят. Но Борис няма да миряса, докато престъпникът не си получи наказанието. В очите му почти нищо не е променено. Само вината от плещите му пада. А как Денис мисли, че това променя нещо, за мен е пълна мистерия.

# 74
Аз затова искам втори сезон, още колко неща има да се изясняват. Какво ще стане между Калин и Ива, между Мая и Велин, между Виктория и Симо. Ок явно момчетата ще се сдобрят, но ще простят ли на майка си, Велин ще влезе ли в затвора с това пране на пари, Драго ще влезе ли в затвора, Борис ще забрави ли Лора и ще се върне ли на работа или Драго и него ще завлече към затвора. В крайна сметка Лора при кой ще отиде или сама ще си гледа детето... има доста материал според мен. В тия 5-6 серии, които остават не вярвам да ми се изяснят тези неща.
Пп. Вече срещнах твърда дата за финал 4.12.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 16:37 от *Вивиана*

Общи условия

Активация на акаунт